Tyskland, hvorfor forråder du Guds søn?

En lægbrors svar på afstemningen Aaron Joseph Paul Hackett | Irettesættelse | 14/09/2022

“Rejs dig, lad os gå; se, min forræder er lige ved hånden.”

Brødre og søstre i Tyskland, åh, hvor Herren Gud græder over jer! Matthæus 26:41 “Kunne du så ikke våge med mig en time? Våg og bed, at du ikke må komme i fristelse; ånden er villig, men kødet er svagt.” Hvorfor tillader I Satan ind i jeres hjerter? Hvorfor tror du på Løgnens Fader? Satan bedragede vores første forældre[ 1 ], så vakte han vrede i Kain for at myrde sin bror Abel[2], nu med afstemningen fra det katolske hierarki i Tyskland, vandt Satan herredømme over landet Tyskland!

Jeg ved ikke, hvad der har påvirket den store hyrde i Tyskland (Kardinal), Deres Eminens, dette er ikke den Almægtige Guds lov! Du såvel som enhver mand, der tjener Gud, vor Skaber, ved, hvor mange sjæle Satan har vundet siden bidingen af den forbudte frugt indtil nu! Hans faldne serafer, der gør Satans befaling, behøver kun fodfæste, og så kan ødelæggelsesarbejdet begynde.

Et uddrag fra St. Robert Bellarmine SJ, De Romano Pontifice , lib. II, kap. 30

“Imod dette: for det første, hvis kætteren forblev “in actu ” [faktisk], forenet med Kirken i kraft af karakteren, ville han aldrig være i stand til at blive skåret eller adskilt fra hende “in actu “, for karakteren er uudslettelig. Men der er ingen, der benægter, at nogle mennesker kan være adskilt “in actu ” fra Kirken. Derfor får karakteren ikke kætteren til at være “in actu ” i Kirken, men er kun et tegn på, at han var i Kirken, og at han må vende tilbage til hende. På samme måde, når et får vandrer fortabt i bjergene, betyder mærket på det ikke at det er i folden, men indikerer fra hvilken fold det var flygtet, og til hvilken fold det burde bringes tilbage. Denne sandhed har bekræftet i St. Thomas, der siger ( Summ. Theol . III, q. 8, a. 3), at de, der ikke har troen, ikke er forenet “in actu ” med Kristus, men kun potentielt – og St. Thomas henviser her til den indre forening, og ikke til den ydre, som frembringes af trosbekendelsen og synlige tegn. Derfor, da karakteren er noget indre og ikke ydre, forener karakteren ifølge St. Thomas ikke alene en mand “in actu ” med Kristus.

Deres excellence, hvordan kan du tillade dette stemmeorgan af dine broder biskopper at stemme om at ændre den almægtige Guds love? Den almægtige Guds lære har været konsekvent fra dengang, Vor Gud gav lovene til Moses[ 3] til Jesus Kristus, hvilket forstærkede budenes lære [4] . Min herre, tillad mig at genopfriske din hukommelse fra den katolske kirkes katekismus – CCC 1955 “Den “guddommelige og naturlige” lov6 viser mennesket vejen til at følge for at praktisere det gode og nå sit mål. Naturloven angiver de første og væsentlige forskrifter, som styrer det moralske liv. Det afhænger af ønsket om Gud og underkastelse til ham, som er kilden og dommeren for alt, hvad der er godt, og følelsen af, at den anden er ens lige. Dens vigtigste forskrifter er udtrykt i dekalogen. Denne lov kaldes “naturlig”, ikke med henvisning til naturen af irrationelle væsener, men fordi grunden, der bestemmer den, hører til den menneskelige natur:

Hvor er disse regler så skrevet, hvis ikke i lysets bog, vi kalder sandheden? I den er skrevet enhver retfærdig lov; fra den går loven ind i hjertet på den mand, der gør ret, ikke at den vandrer ind i den, men at den sætter sit præg på den, som et segl på en ring, der går over i voks, uden at forlade ringen. Naturloven er intet andet end forståelsens lys, der er lagt i os af Gud; gennem det ved vi, hvad vi skal gøre, og hvad vi skal undgå. Gud har givet dette lys eller lov ved skabelsen. [5]

Ligesom vor Fader St. Paul af Korset lærer os ” “Åh min Gud! lær mig at udtrykke mig selv. Jeg ville ønske, at jeg var alle brændt af kærlighed! Mere end det: Jeg ville ønske, at jeg kunne synge lovsange i ilden af kærlighed og lovpris den vidunderlige barmhjertighed, som uskabt Kærlighed har skænket os! Er det ikke virkelig en pligt at takke Gud for hans gaver? Ja, helt sikkert, men jeg ved ikke hvordan. Jeg ønsker at gøre det, og jeg ved ikke hvordan … At besvime med ønsket om at elske denne store Gud mere og mere er lidt. At fortære os selv for ham er lidt. Hvad skal vi gøre? Åh! vi skal leve for den guddommelige elsker i en evig smerte af kærlighed. Men gør du tror, at jeg har sagt nok? Nej, jeg ville sige mere, hvis jeg vidste hvordan.
Ved du, hvad der trøster mig lidt? At vide, at vores store Gud er et uendeligt gode, og at ingen er i stand til at elske og prise ham så meget som han fortjener.”

Vi byder alle velkommen med åbne arme, men vi kan ikke ændre kirkens regler. Selvom alle verdener siger, at Månen virkelig er Solen, og Solen virkelig er månen, kan vi ikke tillade, at naturloven er modstridende. Den romersk-katolske kirkes lære er blevet overleveret til os fra Jesus Kristus, vor Herre, til den første pave St. Peter og er blevet forstærket gennem århundreder med sandheden. Fra koncilet i Trent til det andet Vatikankoncil skal vi adlyde den hellige doktrin, der er blevet overleveret gennem hellig skrift og tradition! Fra engledoktoren siger St. Thomas Aquinas OP i sit skrift i Sunna Theologica “Denne lære er visdom over al menneskelig visdom; ikke kun i en rækkefølge, men absolut. For da det er en vis mands del at arrangere og dømme, og da mindre sager bør bedømmes i lyset af et højere princip, siges han at være klog i enhver rækkefølge, der betragter det højeste princip i den rækkefølge: således i byggerækkefølgen kaldes den, der planlægger husets form, vis og arkitekt, i modsætning til de ringere arbejdere, der trimmer træet og gør stenene klar: “Som en klog arkitekt har jeg lagt grunden” ( 1 Korintherbrev 3:10). Igen, i alt menneskelivs rækkefølge kaldes den forstandige mand klog, for så vidt som han leder sine handlinger til en passende ende: “Visdom er forstand for et menneske” (Ordsprogene 10:23). Derfor bliver den, der betragter den absolut højeste årsag til hele universet, nemlig Gud, mest af alt kaldet klog. Derfor siges visdom at være viden om guddommelige ting, som Augustin siger (De Trin . xii, 14). Men den hellige doktrin behandler i det væsentlige Gud, der betragtes som den højeste årsag – ikke kun for så vidt som han kan kendes gennem skabninger, ligesom filosoffer kendte ham – “Det, som er kendt af Gud, er åbenbart i dem” (Rom 1:19) – men også så vidt han er kendt for sig selv alene og åbenbaret for andre. Derfor kaldes hellig doktrin især visdom.”

Din eminence, som en ydmyg Guds tjener, bønfalder jeg dig om at gøre det rigtige og rette dine broder biskopper i denne fejl. Tillad ikke Satan at ødelægge det tyske folk eller overgive alle præsternes sjæle! Må den almægtige Guds lys give dig styrke til at gøre det rigtige og bringe folden tilbage til hovedhyrden, som er Jesus fra Nazaræeren, som døde på korset for alle vores synder! Tak, Deres Eminence, fordi du læste mit brev.

En Herren Jesu Kristi træl,

Aaron Joseph Paul Hackett

Passionistisk Lægbror


[1] Første Mosebog 3:1-7

[2] Første Mosebog 4:8-12

[3] 2. Mosebog 20:1-17

[4] Matthæus 22:35-40

[5] http://www.scborromeo.org/ccc/p3s1c3a1.htm

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: