Is onze huidige politieke situatie een voorbode van een voorbode?

Dit laatste jaar is zeker een moeilijke tijd geweest voor de Verenigde Staten van Amerika. Het lijkt erop dat het niet uitmaakt welk nieuwskanaal je op tv inschakelt, er is altijd wel iets geks aan de hand. Van rellen in South Carolina, tot het schieten over de hele Verenigde Staten, we zouden denken dat we in de eindtijd zouden komen. Ik heb mensen horen zeggen Voormalig president Obama was een man van het kwaad, nu is het onze huidige president Trump. Ik heb nog nooit zo’n verdeeldheid in ons land zien aankomen. Het is bijna alsof gevechtslinies zijn getekend. Of je bent een Republikein of een Democraat, een Conservatief of een Liberaal, je kiest voor een manier van leven of je kiest voor een andere manier van leven. Maar met al dit drama, zou het een “wake-up call” kunnen zijn van een waarschuwing die nog moet komen?

Als je diep in je hart voelt dat er iets vreselijks naar ons land komt. Je zou gelijk kunnen hebben. De lijkwade van de Duisternis is gevallen. Het verdringt de geest van alle mensen en geeft het een vals gevoel van veiligheid. We verstoppen ons achter ideeën die de waarheid onderdrukken. Ideeën onderdrukken waar we het niet mee eens zijn. Het leidt de mensheid naar zijn eigen ondergang. Zoals Jezus tegen zijn discipel zei, kan men niet twee heren dienen, we zullen de ene liefhebben en de andere haten, we zullen de één koesteren en de andere verachten, je kunt niet zowel God als de Mammon dienen. Matt 6:24 Maar wie is deze andere “macht” die zijn weg baant de wereld in? Welke kracht kan uit al dit kwaad komen en meer vernietiging brengen?

We denken dat als we een bepaald idee of een bepaalde levensstijl volgen, we gelukkig zouden zijn. Hoe kun je zeggen dat je van God houdt, maar je naaste haat? Waar is het deel van de liefde de zondaar, maar haat de zonde? Het lijkt erop dat wij, als christenen, dat zijn kwijtgeraakt. We zijn ver van het pad gevallen dat Jezus ons probeert te leiden. Sommigen van ons hebben toegestaan ​​dat haat ons hart binnendrong. Ik ben het niet eens met Same -Sex-huwelijk. Maar het is de Wet van het Land en als ik wil dat dat verandert, dan moeten we bidden voor onze strubbelingen en zussen die in die levensstijl leven.Bid voor echte bekering. Bid dat de genade van God hun harten opent en zie dat een oneindige God van hen houdt. Hij heeft ze gemaakt net zoals jij en ik. God maakt geen fouten. Als onze moeite en zussen homoseksuele aantrekkingskracht hebben, moeten we meer van hen houden en moet Jezus bij hen zijn. Denk eraan dat hij stierf voor ALLE MENSEN!

Maar dit probleem is niet waarom ik deze blog schrijf. Ik schrijf deze blog omdat wanneer het stof bezinkt en wanneer beide kanten klaar zijn elkaar opeten. Hoe staat het bovenaan? Wie zal de leiding hebben? Voor mij is onze politieke partij twee hoofden van dezelfde medaille. Ik denk niet dat het uiteindelijk uitmaakt. Wanneer de tijden komen, moeten we ervoor kiezen om de waarheid te volgen of een leugen te volgen. En de leugen waar ik het over heb is wanneer de bedrieger ter wereld komt. Ik denk niet dat hij in zo’n kracht zal komen dat we het allemaal meteen zullen opmerken. Nee, ik denk dat hij op een rustigere manier komt. Als we klaar zijn elkaar uit elkaar te trekken als Amerikanen, zal hij komen als een leider in de leider, zal hij komen als een persoon van vrede en dan wanneer de wereld verenigd is, zal hij zichzelf als god bekend maken. Iedereen zal hem blindelings volgen. Iedereen zal accepteren wat hij zei en niets zal worden uitgedaagd.

Wat als een wereldleider je heeft verteld dat de wetenschap nu “verboden” is. Niemand kan studeren over de sterren en het universum, niemand kan medicijnen maken of een middel tegen kanker vinden, tenzij ze “toestemming” krijgen om genezen te worden. Ze moeten eer betonen en offeren om medische hulp te krijgen. Wat als je verteld wordt door de krachten die er zijn, je kind moet gedood worden omdat hij teveel eten en alles dagelijks wordt gerantsoeneerd? Ik kan Amerikanen zien opkomen en samenkomen om een ​​tirannieke regering te verslaan. Maar wat als sommige worden misleid en zijn stempel op hun lichaam drukken? Wat als je zo gehersenspoeld bent, dat je niet kunt vechten om controle over je zintuigen? Ik geef dit advies, als u zich iets herinnert van deze blog, vergeet dan geen markeringen, microchips of iets op uw lichaam te accepteren. Bid dat je niet misleid wordt. Bid om de wijsheid om het goede te doen en de juiste keuzes te maken. We kunnen niet voorkomen dat het kwaad wordt losgelaten, maar we kunnen bidden om genade om het te vertragen. We kunnen bidden om te blijven bestaan ​​in de donkere tijden die komen. We kunnen onze naaste liefhebben als onszelf. We kunnen het leven kiezen en niet de dood. We kunnen ervoor kiezen om een ​​beter voorbeeld van de mensheid te zijn met de hulp van God almachtig. Ik hou van koppels van hetzelfde geslacht, ik hou van degene die abortussen pleegt, van degenen die kwaad doen. Bid dat de kracht van Jezus Christus, de Zoon van de levende God, de hele wereld verandert. Bid dat wanneer de bazuinen schallen en hij op de aarde neerdaalt. U bent klaar voor het tweede oordeel. U bent klaar om te antwoorden op alle rechten en fouten die u in uw bestaan ​​hebt begaan. Wees gereed om weer op te staan ​​voor de duivel en zijn volgelingen. St. Michael de Aartsengel bidt voor ons. Gezegende Maagd Maria, bid voor ons, God, heb medelijden met ons. Sta niet toe dat we elkaar vernietigen en ons laten misleiden. Amen

Het beste,

Aaron J

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: