Er du klar til at dø for, hvad du tror på?

Hvordan vil du svare på sådan en fed skrift? Nu går disse spørgsmål ikke så meget for kun kristne. Du kan være en buddhist, der står overfor forfølgelse, en muslim, en ateist? Måske har du ikke en religion, men du tror på noget. Se, de fleste dele af den vestlige verden, du behøver ikke bekymre dig om dette problem. Du kan tro på hvad du vil eller ej tror på noget. Du har denne menneskerettighed. Men på mange andre steder rundt om i verden. Afhængigt af hvem du tror på, eller hvad du tror på, kan det være dit sidste sekund på jorden med den tro.

Dr. Martin Luther King Jr. var en stor mand. Han kæmpede for vores borgerlige rettigheder, blev arresteret adskillige gange, indtil han blev myrdet den 4. april 1968 i Memphis, Tennessee. Præsident John F Kennedy blev myrdet den 22. november 1963 Han var tilhænger af borgerrettighedsbevægelsen i sin tid. Benazir Bhutto var den første pakistanske kvindelige førende minster, indtil hun vendte tilbage til sit land og blev dræbt den 27. december 2007. Nu har de været mange mennesker gennem vores menneskelige historie, som måske ikke har “berømte” navne, men er døde for noget de tror på. I virkeligheden vil du ikke tillade dig selv at blive ofret for noget, du ikke tror på, noget der ikke har nogen værdi for dig. Hvis du har nok overbevisning, og du ved i hjertet af hjertet, at det du tror på er sandt, vil du være villig til at gå gennem alle miles for at sprede sandheden, så alle vil høre det.

Leonardo Da Vinci var arkitekt, musiker, ingeniør, videnskabsmand og opfinder. Han skitserede den første faldskærm, første helikopter, første flyvemaskine, første tank, første gentagende gevær, svingende bro, padlebåd og første bil. Da Vinci konstruerede også krigsmaskiner. Men i hans tid ser nogle i magten ham som en revolutionær, og nogle vil måske have, at han holder stille om sine ideer. Alligevel stod han fast og holdt kurserne. Nu for at sige det var så simpelt, fordi jeg skrev det, ville det være en hyklerisk løgn. Idéer kommer og går som en svingdør på mallet. Men før eller senere kommer du til at nå et punkt, hvor du ikke vil skjule mere. Hvor skal du komme ud og sige, jeg tror på det, det eller det andet. Idéer bør deles og ikke undertrykkes. Men når det kommer til de kristne samfund, synes vi ikke at få et pas. Det ser ud til at vi er problem beslutningstagere i verden.

Så hvad får dig til at tro på Jesus Kristus? Først delte jeg et link her,

https://www.theguardian.com/world/2017/apr/14/what-is-the-historical-evidence-that-jesus-christ-lived-and-died

Du kan tjekke dette ud. Jeg ved, at de fleste mennesker ikke tror på Jesus Kristus. Jeg er ikke her, og min blog er heller ikke beregnet til at tro på Jesus. Det håber jeg, det er en beslutning, du vil lave for dig selv. Men for mig, med så mange ting der er sket i mit liv, kunne de situationer, der kunne have været værre, og det ikke gjorde, være et mirakel for mig. Livet er et mirakel af sig selv. Vi har fugle i luften, vand at drikke og maskiner, der hjælper os med at gå ind i dagens verden. Men hvad er sandt, kristen tro? Hvad gør en person, tillader sig at blive brændt levende eller blive spist af dyr?

Jesus Kristus er den levende Guds Søn. Det er det, jeg tror. Det er sandheden for mig. Hvis du ser Jesus som kun en lærer, der engang boede, eller måske tror du ikke på ham. Det er også fint. Han elsker os ikke mindre end den anden. Jeg værdsætter en person, baseret på hans eller hendes beslutninger og valg, de laver i livet. Du behøver ikke at tro på, hvad jeg tror, ​​men vær respekt for det. Jeg har mødt gode mennesker, der tilbeder Budda eller Allah, det forhindrede dem ikke fra at være et menneske for mig. Så hvorfor ville jeg ikke gøre det samme for den anden person? Hvis et hus var i brand, og nogen havde brug for hjælp, og du kunne få hjælp til at genbruge dem sikkert før ambulancen og brandbiler kommer til scenen, ville du risikere at redde en mor af fem børn? Denne blog er lavet for dig at sætte dig ned og tænke. At tænke og tænke mere.

Når tiderne kommer i vores menneskelige historie, og vi står over for vanskelige situationer, hvordan reagerer vi? Hvordan ville vi reagere? Du kunne være stolt og pralende, hvis du aldrig har været det. Jeg fortalte en ung soldat, da jeg var i hæren, at du aldrig ved, hvordan du reagerer i kamp, ​​indtil du får den første kugle forbi dit hoved. Når du er i en livs- og dødssituation, ved du aldrig, hvordan du reagerer. Så mit spørgsmål til min læser er dette ….

Uanset hvad du tror på noget, der er 100% sandt for dig, er du villig til at ofre for det? Villig til at gå til jordens ender for det? Villig til at lægge dit liv for det? “Sandheden skal gøre dig fri” Johannes 8:32

Bedst,

Aaron J

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: