Er vores nuværende politiske situation en forløber for en harbinger at komme?

Det sidste år har sikkert været en prøvetid for USA. Det lader til, uanset hvilken nyhedskanal du tænder tv, er der altid noget dårligt foregår. Fra Riots i South Carolina, for at skyde overalt i USA, ville en ting vi komme ind i slutningen gange. Jeg har hørt folk sige, at tidligere præsident Obama var en ondskabsmand, nu er det vores nuværende præsident Trump. Jeg har aldrig set en sådan opdeling i vores land nu.Det er næsten som kamplinier er blevet tegnet. Enten du er republikansk eller demokratisk, konservativ eller liberal, vælger du en livsstil, eller du vælger en anden livsstil. Men med alt dette drama, kunne det være et “vågne opkald” af en advarsel, der kommer?

Hvis du har en følelse dybt ned i dit hjerte, at noget forfærdeligt kommer til vores land. Du har muligvis ret. Mørkets hylde er faldet. Det skyder alle menneskers sind og giver det en falsk følelse af sikkerhed.Vi gemmer os bag ideer, der undertrykker sandheden. Undertrykke ideer til dem, vi ikke er enige om. Det fører menneskeheden til sin egen død. Som Jesus sagde til sin discipel, kan man ikke tjene to herrer, vi vil elske en og hader den anden, vi vil værne om en og foragte den anden, du kan ikke tjene både Gud og Mammon. Matt 6:24 Men hvem er denne anden “magt”, der gør sin vej ind i verden? Hvilken mag kan komme fra alt dette onde og bringe mere ødelæggelse?

Vi tror, ​​at hvis vi følger en bestemt ide eller en bestemt livsstil, ville vi være glade. Hvordan kan du sige, at du elsker Gud, men hader din næste? Hvor er kærlighedsdelen synden, men hader synden? Det virker som vi, som kristne har mistet det. Vi er faldet langt fra den vej, som Jesus forsøger at lede os. Nogle af os har tilladt had til at komme ind i vores hjerter. Jeg er ikke enig i Same -Sex-ægteskabet. Men det er landets lov, og hvis jeg vil have det til at ændre, så er vi nødt til at bede for vores plager og søstre, der lever i den livsstil. Bed om sand omvendelse. Bed om, at Guds nåde åbner deres hjerter og se, at en uendelig Gud elsker dem. Han skabte dem ligesom dig og mig. Gud gør ikke fejl. Hvis vores gener og søstre har samme køn attraktion, skal vi elske dem mere og Jesus være med dem. Husk han døde for ALLE MANKIND!

Men dette problem er ikke, hvorfor jeg skriver denne blog. Jeg skriver denne blog, fordi når støvet sætter sig og når begge sider er færdige spiser hinanden op. Hvordan vil det være på toppen? Hvem vil være ansvarlig? For mig er vores politiske parti to hoved af samme mønt. Jeg tror ikke i sidste ende, det betyder noget. Når tiderne kommer, må vi vælge at følge sandheden eller følge en løgn. Og det løgn, jeg taler om, er, når bedragernes mand kommer ind i verden. Jeg tror ikke, han kommer i en sådan kraft, som vi alle vil mærke med det samme. Nej, jeg tror, ​​han kommer på en mere afslappet måde. Når vi er færdig rive hinanden fra hinanden som amerikanere, vil han komme som en Uniter i Chief, vil han komme som en person af fred og derefter når verden er forenet, vil han erklære sig selv som gud. Alle vil følge ham blindt. Alle vil acceptere det, han sagde, og intet vil blive udfordret.

Hvad hvis en verdensleder fortalte dig, er videnskaben nu “ulovlig”. Ingen kan studere om stjernerne og universet, ingen kan lave medicin eller finde en kur mod kræft, medmindre de får “tilladelse” til at blive helbredt. De skal betale hylde og tilbyde ofret for at få lægehjælp. Hvad hvis din fortalte af de beføjelser, der er, dit barn skal dræbes, fordi han spiser for meget mad og alt er rationeret dagligt? Jeg kan se amerikanere oprør og komme sammen til overkastet en tyrannisk regering. Men hvad nu hvis nogle bliver bedraget og modtager sit mærke på deres krop? Hvad hvis du så hjernevasket, at du ikke kan kæmpe over kontrol over dine sanser? Jeg giver dette råd, hvis du husker noget fra denne blog, husk ikke at acceptere nogen markeringer, mikrochips eller noget på din krop. Bed om at du ikke bliver bedraget. Bed om visdommen til at gøre det rigtige og træffe de rigtige valg. Vi kan ikke stoppe ondskabet fra at blive frigjort, men vi kan bede for barmhjertighed for at den skal bremse. Vi kan bede om at udholde i de mørke tider, der kommer fremover. Vi kan elske vores nabo som os selv. Vi kan vælge livet og ikke døden. Vi kan vælge at være et bedre eksempel på menneskeheden ved hjælp af gud almægtige. Elsker de samme køn par, elsker den der begår abort, elsker dem, der gør ondt. Bed om, at Jesu Kristi Kraft, den levende Guds Søn, forandrer hele verden. Bed det, når trompeterne blar, og han kommer ned på jorden.Du er klar til den anden dom. Du er klar til at svare på alle de rettigheder og forkerte, du har begået i din eksistens. Vær klar til at stå op igen djævelen og hans minions. St. Michael Ærkeenglen beder for os.Salig jomfru Maria, bed for os, Gud er barmhjertig over os. Lad os ikke ødelægge hinanden og lade os blive bedraget. Amen

Bedst,

Aaron J

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: