Är vår nuvarande politiska situation en frontlinje för en harbinger att komma?

Det här året har varit en försökt tid för Förenta staterna. Det verkar som om vilken nyhetskanal du slår på tv, det är alltid något dåligt på gång. Från upplopp i South Carolina, för att skjuta över hela USA, skulle en sak vi komma in i slutet gånger. Jag har hört folk säga att tidigare president Obama var en ondskan, nu är det vår nuvarande president Trump. Jag har aldrig sett en sådan uppdelning pågår i vårt land nu. Det är nästan som kamplinjer har ritats. Antingen är du en republikan eller en demokrat, en konservativ eller en liberal, du väljer ett sätt att leva eller du väljer ett annat sätt att leva. Men med allt detta drama, kan det vara ett “väckarklocka” av en varning som kommer?

Om du har en känsla djupt i ditt hjärta att något hemskt kommer till vårt land. Du kan ha rätt. Mörkets hölje har fallit. Det skymmer alla människors sinne och ger den en falsk känsla av säkerhet. Vi gömmer oss bakom idéer som undertrycker sanningen. Undertrycka idéer av de vi inte håller med. Det leder mänskligheten till sin egen nedgång. Som Jesus sade till sin lärjung, kan man inte tjäna två mästare, vi kommer att älska en och hata den andra, vi kommer att vårda en och förgöra den andra, du kan inte tjäna både Gud och Mammon. Matt 6:24 Men vem är denna andra “makt” som gör sin väg in i världen?Vilken kraft kan komma från allt detta onda och få mer förstörelse?

Vi tror att om vi följer en viss idé eller en viss livsstil, skulle vi vara glada. Hur kan du säga att du älskar Gud, men hatar din nästa? Var är kärlekens del syndaren, men hatar synden? Det verkar som vi, som kristna har förlorat det. Vi har fallit långt från den väg som Jesus försöker leda oss. Vissa av oss har tillåtit hat att komma in i våra hjärtan. Jag håller inte med Same -exsex äktenskap. Men det är landets lag och om jag vill att det ska förändras, måste vi be för våra plågor och systrar som bor i den livsstilen. Be om sann omvandling. Be att Guds nåd öppnar sina hjärtan och ser att en oändlig gud älskar dem. Han skapade dem som du och jag. Gud gör inte misstag. Om våra störningar och systrar har samma kön attraktion, måste vi älska dem mer och Jesus att vara med dem. Kom ihåg att han dog för ALL MANKIND!

Men det här är inte varför jag skriver den här bloggen. Jag skriver den här bloggen, för när dammet sluter och när båda sidorna är färdiga, äter varandra varandra. Hur kommer det att vara på toppen? Vem kommer att vara ansvarig? För mig är vår politiska parti två huvuden av samma mynt. Jag tror inte i slutändan det spelar någon roll. När tiderna kommer, måste vi välja att följa sanningen eller följa en lögn. Och ljuget jag pratar om är när bedragarnas man kommer in i världen. Jag tror inte att han kommer i en sådan kraft som vi alla kommer märka genast. Nej, jag tror att han kommer på en mer löjlig väg. När vi är färdiga att riva varandra som amerikaner kommer han att komma som en huvudenhet , han kommer som en person av fred och då när världen är förenad, kommer han att förklara sig som gud.Alla kommer följa honom blint. Alla kommer att acceptera vad han sa och ingenting kommer att bli utmanat.

Vad händer om en världsledare berättade för dig, är vetenskapen nu “förbjuden”. Ingen kan studera om stjärnorna och universum, ingen kan göra medicin eller hitta botemedel mot cancer, såvida de inte får “tillstånd” att botas. De måste betala hyllning och erbjuda offrade för att få medicinsk hjälp. Vad händer om du berättas av de befogenheter som är, ditt barn måste dödas för att han äter för mycket mat och allt är rationellt dagligen? Jag kan se amerikaner uppror och komma ihop för att slänga en tyrannisk regering. Men vad händer om några luras och får sitt märke på sin kropp? Vad händer om du är så hjärntvättad, att du inte kan slåss över kontroll över dina sinnen? Jag ger det här rådet, om du kommer ihåg något från den här bloggen, kom ihåg att inte acceptera några märkningar, mikrochips eller något på din kropp. Be att du inte blir lurad. Be för visdom att göra rätt och göra rätt val. Vi kan inte stoppa det onda från att släppas ut, men vi kan be om barmhärtighet för att den ska sakta ner. Vi kan be att uthärda under de mörka tiderna som kommer framåt. Vi kan älska vår granne som oss själva. Vi kan välja livet och inte döden. Vi kan välja att vara ett bättre exempel på mänskligheten med hjälp av gud almäktig. Älska samma par, älska den som begår aborter, älska dem som gör ondska. Be att Jesus Kristi kraft, den levande gudens Son, förändrar hela världen. Be det då trumpeterna blar, och han kommer ned på jorden. Du är redo för den andra domen. Du är redo att svara för alla rättigheter och fel du har begått i din existens. Var redo att stå upp igen djävulen och hans minions. St. Michael the Archangel pray för oss. Välsignade Jungfru Maria, be för oss, Gud är barmhärtig över oss. Låt oss inte förstöra varandra och låta oss bli lurade. Amen

Bäst,

Aaron J

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: