Meditatsioon 02/10/2019

Tänane evangeeliumi lugemine algab siis, kui Jeesus asub Gennesareti järves .   Rahvas on kogunenud, et teda kuulda. Te märkate, et kõikjal meie Meister kõnnib, inimesed otsivad teda alati. See näitab meile, kuidas meie sisemise olemuse pärast me igatseme Jumalat. Meie südames on see suur avamine. Püüame seda täita tühjade asjadega, mis annavad tühjad lubadused. Jumal lõi meile erilised suhted temaga. Jumal näitab seda, kui Jeesus lähenes Simoni paadile. Jeesus ütleb Simonile, et ta kaldalt natuke välja tõmbaks ja räägib rahvahulga. Pärast Jeesuse jutlustamist ütleb ta Siimonile: „Pange oma sügavale ja laske oma võrgud maha püüda .” Kui Jumal kutsub meid üles tegema missiooni, on ta meiega väga otsene. Ta tahab, et me läheksime tundmatusse ja meie inimloomusse hirmutame. Me ei meeldi minna kohtadesse, kus me ei ole rahul. Me ei ole valmis kannatama. Me ei ole kindel, kuidas me sellega hakkama saame. Meie, nagu Simon, vastame mõnikord Jumalale tagasi, võib-olla pettunud, võib-olla väsinud või pahane. “Meister, me vaatasime terve öö ja ei võtnud midagi! Aga teie sõnul lasen ma võrgud maha. ” Mõtle Pojale Matteuse 21: 28-31 “Mida sa arvad? Kellel oli kaks poega; ja ta läks esimese juurde ning ütles: ‘Poeg, mine ja töötage täna viinamäel!’   Ja ta vastas: ‘Ma ei taha’; kuid hiljem ta parandas ja läks. Ja ta läks teisele ja ütles sama; ja ta vastas: ‘Ma lähen, söör.’ Kumb neist tegi oma isa tahte? ” Minu isiklikus elus on olnud aegu, et ma ei tahtnud Jumala tahtmist teha. Ma olin hirmul ja ma rääkisin Jumalale, saatke keegi teine ​​oh Issand, ma olen kurja metsaline, keda ei saa olla teie juuresolekul. Ma ütlesin Jumalale, et ma olen selline patune, häbiväärne teie ees! Kui Jumala halastus lõpuks mu südamele puudutas, võin ma öelda: „Jumal, ma annan sulle endale. Nii nagu te kutsusite Siimonit, kalameest, et tuua sulle hinged, siis on teil õigus ja volitused kasutada mind siiski, kui soovid oma teenijat kasutada. ”Kanade metsaline vihkas seda. Ta saatis oma täieliku viha minu peale. Jumal andis mulle armu ja mul oli võimalik teha Dominikaani preestri „üldtunnistus”. Üldine ülestunnistus või „elutunnistus”, nagu seda nimetatakse, on see, kui te loete kõik sügavad tumedad patud, mida olete tagasi hoidnud. Võib-olla ei saanud te neid patte tunnistada, sest nad on Jumala häbiväärsed või vastik. Patud, mille olete pühendanud, et sa andsid kuradile sidemed, et hoida oma elu. Jumal, kes on Issand ja Universumi Meister, on võimeline kõik ahelad murdma. Jumal, Püha Vaim, kes hingab elu inimese liha ja toob ta ellu, sama Püha Vaim, kes liikus üle veekogude, kui maailm loodi, taaskäivitab kõik need varjatud patud, mis sind siduvad pimedale küljele. Ta annab sulle julguse tunnistada need patud preesterile. CCC (Katoliku kiriku katekism) 208 „Seistes silmitsi Jumala põnevate ja salapäraste kohalolekutega, avastab inimene omaenda tähtsuse. Enne põletamist põõsas Mooses oma sandaalid ja loeb oma nägu Jumala pühaduse juuresolekul. Enne kolmekordse püha Jumala auhinda hüüab Jesaja: “Häda on mina! Ma olen kadunud, sest mina olen roojaste huulte mees.” Enne kui Jeesus tegi jumalikke märke, hüüab Peetrus: “Minge minust välja, sest mina olen patune inimene, Issand.” Aga kuna Jumal on püha, võib ta andestada inimesele, kes mõistab, et ta on tema ees patune: “Ma ei täida oma äge viha … sest ma olen Jumal ja mitte inimene, Püha teie keskel.” Apostel Johannes ütleb ka: “Me kindlustame oma südamed tema ees, kui meie südamed meid hukka mõistavad, sest Jumal on suurem kui meie südamed ja ta teab kõike.”

 

 

Jumal, kes annab neile valitud meestele au andeks patud, kui preester annab sulle vabaduse, on kuratide ahelad rikutud. Jumal on võitnud teid tagasi põrgu äärest. Jumal on kõige armulisem, Jumal Enamik Püha on teid vabastanud ja kui sa oled oma tahtele avatud, võib ta teha oma elus vägevat õnnistust. Jeesus töötas võimas ime, kui võrgud olid täis kala. See oli täis nii palju kala, et nad kutsusid teist paati ja mõlemad paadid vajusid peaaegu kaldale tagasi.   Siimon Peetrus teadis sel hetkel, kes Jeesus oli ja viskas end maha, ta mõistis, kui ta on patune. Me kõik oleme Jumala ees väärivad. Ainult Jumal võib anda meile selle halastuse. Kui me oleme Jumala Sõna suhtes avatud, siis saame oma halastusest vabaneda kurjast. Jeesus ütles Siimon Peetrusele: „Ära karda! Jumal ütleb meile, et me ei karda tema armastust ja halastust. Nüüd, ära saa seda väänata, see ei tähenda, et te võtate Jumala halastust enesestmõistetavaks. Ärge kohtuge Jumalaga nagu inimene, kes müüb sidrunid tänaval. Me peame alati meeles pidama, et Jumal hindab meid iga sõna ja iga võetud tegevuse eest! Me ei tohiks eeldada, et me oleme taevasse jõudnud. Me peame alati püüdlema päästmise poole. Jumal tahab, et me oleme temaga oma armastuses ühendatud. Jeesus valis Siimoni koos Jaakobuse ja Johannese, Sebedeuse poegadega, et loobuda kõigest ja järgida teda. Kui Jumal teid helistab, ärge ignoreerige kõnet. Ära ole nagu mina, kes lõpuks vastaks Jumala hilisele kutsumisele. See ei ole lihtne, sest kurat läheb ümber, ootab teid libisema ja hüppama nagu lõvi. Sa võtad peksmise Jumala vastu. Aga kannatage mu vennad ja õed. Egiptuse abot Anthony (Saint) ütles: “Ma nägin, et vaenlased levivad üle maailma, ja ma ütlesin, et ma torkan,” Mis saab sellistest paugudest läbi? “ Siis ma kuulsin häält, mis ütles mulle: “Alandlikkus.”   See on kõige raskem voorus teenida, kuid Jumala halastusega saab seda saavutada.   Kutsume ka Jumala ema, Maarja, et näidata meile, kuidas öelda „Jah“ Jumalale.

 

 

Palvetagem,

 

Kõikvõimas ja igavesti elav Jumal, me täname teid sõna eest ja et sa saadad oma Poja, Jeesuse meie eludesse. Me tahame teie tahtega usaldada, et te viibite meid meie elu kõige raskemate osade viskamisse, et õppida distsipliine ja jõuda kõrgemale pühaduse tasemele. Egiptuse Püha Antoniuse ja Sõrmuste Too ülestõusmisega viisid meid meiegi vastu meie tahtmist ja tegema meie ees olevat missiooni Kristuse, meie Issanda kaudu, Aamen!

 

Jumal õnnistagu,

 

Aaron JP

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: