Onko nykyinen poliittinen tilanne esipuhe tulevalle tulijalle?

Tämä viime vuosi on ollut koettelematon aika Amerikan yhdysvalloille. Vaikuttaa siltä, ​​että mikään uutiskanava, johon otat television käyttöön, on aina jotain huonoa. Etelä-Carolinassa käydyistä mellakoista ampumalla kaikkialle Yhdysvaltoihin olisimme tulossa loppuajat. Olen kuullut ihmisten sanovan Entinen presidentti Obama oli pahan mies, nyt se on nykyinen presidenttimme Trump. En ole koskaan nähnyt tällaista jakoa maassamme nyt. Se on melkein kuin taistelulinjat. Olet joko republikaani tai demokraatti, konservatiivinen tai liberaali, valitset yhden elämäntavan tai valitset toisen elämäntavan. Mutta kaikki tämä draama, voisiko se olla tulevan varoituksen “herätyskutsu”?

Jos sinulla on tunne syvällä sydämessänne, että maassamme tulee jotain kauheaa. Voit olla oikeassa. Pimeyden suojus on pudonnut. Se pilvelee kaikkien ihmisten mielen ja antaa sille vääriä turvallisuustunteita. Me piiloutamme totuuden tukahduttavien ideoiden taakse. Tukahduttaa ajatuksia niistä, joita emme hyväksy. Se johtaa ihmiskuntaan omaan kuolemaansa. Kuten Jeesus sanoi opetuslapsilleen, ei voi palvella kahta isäntää, me rakastamme yhtä ja vihaamme toista, me vaalimme yhtä ja halveksemme toista, et voi palvella sekä Jumalaa että Mammonia. Matt 6:24 Mutta kuka on tämä toinen “voima”, joka on menossa maailmaan? Mikä voima voi tulla tästä kaikesta pahasta ja tuoda enemmän tuhoa?

Uskomme, että jos noudatamme tiettyä ajatusta tai tiettyä elämäntapaa, olisimme onnellisia. Kuinka voit sanoa, että rakastat Jumalaa, mutta vihaat naapuriasi? Missä on rakkauden osa syntistä, mutta vihaa syntiä? Näyttää siltä, ​​että kristityt ovat menettäneet sen. Olemme jääneet kaukana polusta, jonka Jeesus yrittää johtaa meidät. Jotkut meistä ovat sallineet vihaa päästä sydämeemme. En ole samaa mieltä samaa -Sex-avioliittoa. Mutta se on osavaltion laki ja jos haluan sen muuttuvan, meidän on rukoiltava tuollaisten elämäntapojen asukkaiden ja sisaremme puolesta. Rukoile todellisen muuntamisen puolesta.Rukoile, että Jumalan armo avaa heidän sydämensä ja katso, että ääretön Jumala rakastaa heitä. Hän loi heidät aivan kuten sinä ja minä. Jumala ei tee virheitä. Jos vaivallamme ja sisarillamme on saman sukupuolen vetovoima, meidän täytyy rakastaa heitä enemmän ja Jeesus heidän kanssaan. Muista, että hän kuoli ALL MANKIND!

Tämä ongelma ei kuitenkaan ole, miksi kirjoitan tätä blogia. Kirjoitan tämän blogin, koska kun pöly laskeutuu ja kun molemmat osapuolet ovat syöneet toisiaan. Miten on päällä? Kuka on vastuussa? Minulle poliittinen puolueemme on kaksi saman kolikon päätä. En usko loppujen lopuksi merkitystä. Kun ajat tulevat, meidän on päätettävä seurata totuutta tai seurata valhetta. Ja Lie, josta puhun, on silloin, kun petoksen mies tulee maailmaan. En usko, että hän tulee niin voimakkaasti, että me kaikki huomaamme heti. Ei, luulen, että hän tulee selvemmin. Kun me olemme tehneet toisensa toisistaan ​​erillään amerikkalaisina, hän tulee ylemmäksi ylemmäksi , Hän tulee rauhan ihmisenä ja sitten kun maailma on yhtenäinen, hän julistaa itsensä jumalaksi. Jokainen seuraa häntä sokeasti. Kaikki hyväksyvät sen, mitä hän sanoi, eikä mitään haasteta.

Entä jos maailman johtaja kertoi, tiede on nyt “kielletty”. Kukaan ei voi tutkia tähtiä ja maailmankaikkeutta, kukaan ei voi tehdä lääkkeitä tai löytää syövän hoitoa, elleivät he saa “lupaa” parantaa. Heidän täytyy kunnioittaa ja tarjota uhrauksia saadakseen lääkärin apua. Mitä jos kertonut että vallanpitäjät, sinun lapsi on lopetettava, koska hän syö paljon ruokaa ja kaikki on säännösteltyä päivittäin? Näen, että amerikkalaiset kapinoivat ja tulevat yhteen ja heittävät yli tyrannisen hallituksen. Mutta entä jos jotkut petetään ja saavat hänen merkkinsä kehoon? Entä jos niin aivopestyisi, ettet voi taistella aistien hallinnan yli? Annan tämän neuvon, jos muistat mitään tästä blogista, muista, ettet hyväksy mitään merkintöjä, mikrosiruja tai mitään kehossasi. Rukoile, ettet tule pettämään. Rukoile, että viisaus tekisi oikean asian ja tee oikeat valinnat. Emme voi estää pahaa vapauttamasta, mutta voimme rukoilla armoa sen hidastamiseksi. Voimme rukoilla kestämään tulevina pimeinä aikoina. Voimme rakastaa naapurimme itseämme. Voimme valita elämän ja ei kuoleman. Voimme valita olevan parempi esimerkki ihmiskunnasta kaikkivaltias Jumalan avulla. Rakasta samaa sukupuolta olevia pariskuntia, rakasta sitä, joka tekee abortteja, rakastaa niitä, jotka tekevät pahaa. Rukoile, että Jeesuksen Kristuksen voima, Elävän Jumalan Poika, muuttaa koko maailmaa. Rukoile, että kun trompetit häipyvät, ja hän laskeutuu maan päälle. Olet valmis toista tuomiota varten. Olet valmis vastaamaan kaikista oikeuksistasi ja vääristä teistä, joita olette tehneet olemassaolossasi. Olkaa valmiita seisomaan uudelleen paholaisen ja hänen pakanainsa. Arkangelin Pyhä Mikaeli rukoilee meille. Siunattu Neitsyt Maria, rukoile meille, Jumala on armollinen meitä kohtaan. Älä anna meidän tuhota toisiaan ja antaa meille pettää. aamen

Parhaat,

Aaron J

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: