Oletko valmis kuolemaan siitä, mitä uskot?

Miten vastaatte tällaiseen rohkeuteen? Nyt nämä kysymykset eivät mene vain kristityille. Voisit olla buddhalainen, joka on edessään vainon, muslimi, ateisti? Ehkä sinulla ei ole uskontoa, mutta uskot johonkin. Katso, useimmat läntisen maailman osat, sinun ei tarvitse huolehtia tästä asiasta. Voit uskoa mihin tahansa tai ette usko mihinkään. Sinulla on tämä ihmisoikeus. Mutta monissa muissa paikoissa ympäri maailmaa. Riippuen siitä, kuka uskot tai mihin uskot, se voisi olla viimeinen sekuntisi maan päällä tällä uskomuksella.

Dr. Martin Luther King Jr oli suuri mies. Hän taisteli kansalaisoikeuksistamme, pidätettiin monta kertaa, kunnes hänet murhattiin 4. huhtikuuta 1968 Memphisissä, Tennessessä. Presidentti John F Kennedy murhattiin 22. marraskuuta 1963 Hän oli kansalaisoikeusliikkeen tukija hänen aikanaan. Benazir Bhutto oli ensimmäinen Pakistanin naispuolinen prinssikirja, kunnes hän palasi kotimaahansa ja tapettiin 27. joulukuuta 2007. Nyt heidän on ollut monta ihmistä koko ihmiskunnan historiassa, jolla ei ehkä ole “kuuluisia” nimiä, mutta jotka ovat kuolleet jostain usko sisään. Todellisuudessa sinun ei sallita itsellesi uhrata jotain, jota ette usko, jotain, joka ei ole sinulle arvoa. Jos sinulla on tarpeeksi vakaumusta ja tiedät sydämesi sydämissä, että se, mitä uskotte, on totta, sinun tulee olla valmis menemään läpi kaikki mailit levittämään totuutta, joten kaikki kuulevat sen.

Leonardo Da Vinci oli arkkitehti, muusikko, insinööri, tiedemies ja keksijä. Hän hahmotteli ensimmäisen laskuvarjeen, ensimmäisen helikopterin, ensimmäisen lentokoneen, ensimmäisen säiliön, ensimmäisen toistuvan kiväärin, kääntyvän sillan, mela-aluksen ja ensimmäisen auton. Da Vinci suunnitteli myös sotakoneita. Silti hänen aikanaan, jotkut vallassa pitävät häntä vallankumouksellisena, jotkut saattavat haluta hänen pitää hiljaa ajatuksistaan. Silti hän pysyi lujana ja pysyi kurssilla. Nyt sanoa, että se oli niin yksinkertaista, koska kirjoitin sen, olisi tekopyhä valhe. Ideat tulevat ja menevät kuin pyörivä ovi Mallissa. Mutta ennemmin tai myöhemmin saavutat pisteen, jossa et aio piilottaa enää. Missä sinun tulee tulla ulos ja sanoa, että uskon tähän, toiseen tai toiseen. Ideat olisi jaettava eikä niitä saa tukahduttaa. Kuitenkin, kun on kyse kristittyjen yhteisöistä, me emme näytä saavan pääsyä. Näyttäisi siltä, ​​että olemme maailman ongelmatekijöitä.

Joten mitä sinä haluat uskoa Jeesukseen Kristukseen? Ensin jain linkin täällä,

https://www.theguardian.com/world/2017/apr/14/what-is-the-historical-evidence-that-jesus-christ-lived-and-died

Voit tarkistaa tämän. Tiedän, että useimmat ihmiset eivät usko Jeesukseen Kristukseen. En ole täällä, eikä blogini ole tarkoitettu sinua uskomaan Jeesukseen. Toivon, että tämä on päätös, jonka teette itsellesi. Minulle on kuitenkin ihme, koska minulla on niin monia asioita, jotka ovat tapahtuneet elämässäni, tilanteita, jotka olisivat voineet olla huonompia ja se ei olisi. Elämä on itsessään ihme. Meillä on ilmassa lintuja, vettä juoda ja koneita, jotka auttavat meitä menemään nykymaailmassa. Mutta mikä on totta, kristillinen usko? Mikä tekee ihmisestä, anna itsensä polttaa elossa tai eläinten syödä?

Jeesus Kristus on Elävän Jumalan Poika. Sitä uskon. Se on minulle totuus. Jos näet Jeesuksen vain opettajana, joka kerran asui tai ehkä ette usko häneen. Se on hieno. Hän rakastaa meitä yhtä vähän kuin toista. Arvostan henkilöä, joka perustuu hänen tekemiinsä päätöksiin ja valintoihin. Sinun ei tarvitse uskoa siihen, mitä uskon, mutta kunnioittaa sitä. Olen tavannut suuria ihmisiä, jotka palvovat Buddaa tai Allahia, se ei estänyt heitä olemasta ihmisestä minulle, niin miksi en tee samaa saman toisen henkilön kanssa? Jos talo oli tulessa ja joku tarvitsi apua, ja voisitte auttaa niitä käyttämään niitä turvallisesti ennen kuin ambulanssi- ja paloautot pääsevät paikalle, uhkailtaisitko sen säästää viiden lapsen äidin? Tämän blogin avulla voit istua alas ja ajatella. Ajattele ja miettiä lisää.

Kun ajat saapuvat inhimilliseen historiaamme ja kohtaamme vaikeita tilanteita, miten voimme reagoida? Miten reagoimme? Voisit olla ylpeä ja ylpeä, jos et ole koskaan ollut sitä. Kerroin nuorelle sotilaille, kun olin armeijassa, ettet koskaan tiedä, miten reagoi Combatiin, kunnes saat ensimmäisen luodin päähänne. Kun elämäsi ja kuolemasi tilanteesi, et koskaan tiedä miten reagoi. Joten kysymykseni lukijalle on tämä ….

Mitä tahansa uskot jotain, joka on 100% totta sinulle, oletko valmis uhraamaan sen? Haluatko mennä maan päähän? Haluatko asettaa elämäsi sille? “Totuus saa sinut vapaaksi” Joh. 8:32

Parhaat,

Aaron J

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: