Is ons huidige politieke situasie ‘n voorspel van ‘n harbinger om te kom?

Hierdie afgelope jaar was sekerlik ‘n moeilike tyd vir die Verenigde State van Amerika. Dit wil voorkom of dit nie saak is watter nuus kanaal jy aanskakel nie, daar is altyd iets sleg aan die gang. Van onluste in Suid-Carolina, om oor die Verenigde State te skiet, sou mens iets in die eindtyd bereik. Ek het gehoor mense sê voormalige president Obama was ‘n man van die bose, nou is dit ons huidige president Trump. Ek het nog nooit so ‘n afdeling gesien wat nou in ons land gebeur nie. Dit is amper soos die strydlyne getrek is. Of jy is ‘n Republikeinse of ‘n Demokraat, ‘n Konserwatiewe of ‘n Liberale, jy kies een manier van lewe of jy kies ‘n ander manier van lewe. Maar met al hierdie drama, kan dit ‘n “wake up call” van ‘n waarskuwing wees om te kom?

As jy diep in jou hart voel dat daar iets verskriklik na ons land kom. Jy mag reg wees. Die kleed van die duisternis het geval. Dit wolk die verstand van alle mense, en gee dit ‘n vals gevoel van veiligheid. Ons verberg agter idees wat die waarheid onderdruk. Onderdrukking van idees van diegene waarmee ons nie saamstem nie. Dit lei die mensdom tot sy eie ondergang. Soos Jesus aan sy dissipels gesê het, kan mens nie twee meester dien nie, ons sal een liefhê en die ander haat. Ons sal die een koester en die ander verag. U kan nie God en Mammon dien nie. MATTHEUS 6:24 Maar wie is hierdie ander “krag” wat sy weg in die wêreld maak? Watter krag kan uit al hierdie boosheid kom en meer vernietiging bring?

Ons dink dat as ons ‘n sekere idee of ‘n sekere lewenstyl volg, ons gelukkig sal wees. Hoe kan jy sê dat jy God liefhet, maar haat jou naaste? Waar is die deel van die liefde die sondaar, maar haat die sonde?Dit lyk asof ons Christene dit verloor het. Ons het ver gegaan van die pad wat Jesus ons probeer lei. Party van ons het haat toegelaat om ons harte te betree. Ek stem nie saam met dieselfde -ex huwelik nie.Maar dit is die wet van die land en as ek wil hê dat dit moet verander, moet ons bid vir ons lyding en susters wat in daardie lewenstyl leef. Bid vir ware bekering. Bid dat die genade van God hul harte oopmaak en sien dat ‘n oneindige God hulle liefhet. Hy het hulle net soos jy en ek geskep. God maak nie foute nie. As ons plae en susters dieselfde aantrekkingskrag het, moet ons hulle meer liefhê en Jesus saam met hulle. Onthou hy het vir ALLE MANKIND gesterf!

Maar hierdie probleem is nie hoekom ek hierdie blog skryf nie. Ek skryf hierdie blog, want wanneer die stof vestig en wanneer albei kante klaar is om mekaar te eet. Hoe sal daar bo wees? Wie sal in beheer wees? Vir my is ons politieke party twee koppe van dieselfde munt. Ek dink nie op die ou end dit maak saak nie. Wanneer die tye kom, moet ons kies om die waarheid te volg of ‘n leuen te volg. En die Lief waaroor ek praat, is wanneer die bedrieger in die wêreld kom. Ek dink nie hy sal in so ‘n krag kom wat ons almal dadelik sal opmerk nie. Nee, ek dink hy sal op ‘n meer gevestigde manier kom. Wanneer ons gedoen skeur mekaar uitmekaar as Amerikaners, sal hy kom as ‘n Uniter in Chief, sal Hy kom as ‘n persoon van vrede en dan wanneer die wêreld is verenig, sal hy homself tot God te verklaar. Almal sal hom blindelings volg. Almal sal aanvaar wat hy gesê het en niks sal uitgedaag word nie.

Wat as ‘n wêreldleier jou vertel, wetenskap is nou “verbied”. Niemand kan oor die sterre en die heelal studeer nie, niemand kan medisyne maak of ‘n geneesmiddel kry vir kanker nie, tensy hulle toestemming kry om genees te word. Hulle moet hulde gee en bied geoffer om mediese hulp te kry. Wat as jy vertel word deur die magte wat dit is, jou kind moet vermoor word omdat hy te veel kos eet en alles daagliks gereken word? Ek kan die opstand van Amerikaners sien en bymekaarkom om ‘n tiranniese regering te gooi. Maar wat as sommige mislei word en sy merk op hul liggaam ontvang? Wat as jy so gebrou is, dat jy nie oor beheer van jou sintuie kan veg nie? Ek gee hierdie raad, as jy iets onthou van hierdie blog, onthou om nie enige merke, mikroskyfies of enigiets op jou liggaam te aanvaar nie. Bid dat jy nie mislei word nie. Bid vir die wysheid om die regte ding te doen en die regte keuses te maak. Ons kan nie ophou om die kwaad uit die weg te ruim nie, maar ons kan vir genade bid om dit te vertraag. Ons kan bid om te verduur in die donker tye wat voorlê. Ons kan ons naaste liefhê soos onsself. Ons kan die lewe kies en nie die dood nie. Ons kan kies om ‘n beter voorbeeld van die mensdom te wees met die hulp van God almagtig. Liefde vir die dieselfde geslagspare, hou van die een wat aborsies pleeg, lief vir diegene wat kwaad doen. Bid dat die krag van Jesus Christus, die Seun van die Lewende God die hele wêreld verander. Bid dat wanneer die trompette blaas, en hy op die aarde neerdaal. Jy is gereed vir die tweede oordeel. U is gereed om te antwoord vir al die regte en foute wat u in u bestaan ​​gepleeg het. Wees gereed om weer die duiwel en sy volgelinge op te staan. St Michael die Aartsengel bid vir ons. Geseende Maagd Maria, bid vir ons, God het ons genadig. Moenie toelaat dat ons mekaar vernietig en toelaat dat ons mislei word nie. Amen

beste,

Aaron J

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: