Meditatsioon 03/03/2019

Lubage meil vennad vaadata Evangeeliumi Luuka Luuka 6: 39-45 . Jeesus kasutab alati tähendamissõna, sest ta tahab, et siseneksite sellele sügavale palvele ja meditatsioonile. Kui Jeesus ütleb: „ Kas pime inimene juhib pimedat?” Ta ei räägi füüsilisest pimedusest, ta räägib vaimsest pimedusest. See puudutab rohkem neid religioosseid vaimulikke.   Kui te olete vaimne juht, pastor, diakon, minister, rabi jne ja te ei järgi Jumala seadusi, siis te ei suuda oma isiklikus kutses. Kuidas te saate inimesi Jumalale juhtida, kui teie elu ei peegelda Jumala pühasid sõnu? Inimesed järgivad teid eeskujuna. Nad usaldavad teid teie hariduse, koolituse ja teie poolt antud töö tõttu. „Tee nii nagu ma ütlen ja mitte nii, nagu ma teen” on kohutav viis olla Jumala juht. Kas te olete pühendunud Jumala Sõnale või sa ei ole. „Ükski jünger ei ole õpetaja ees parem,” ütleb Issand, aga kui sa oma karja söödad, siis on teie karjal tööriistad ja toit, mida ta vajab maailma, liha ja kuradi vastu. Pühakirja õppimine on äärmiselt oluline. Nad ei ole “tühjad sõnad”, mis on valjusti lõhutud, kuid nad pakuvad igavese hingele vajalikku toitu.   Jeesus hoiatab, et mitte silmakirjalik. Sa ei saa öelda oma vennale ja õele, et nad on Jumalast eemal, kui sa ise oled kõige kaugemal.Kuidas saab, parandada kedagi oma pattudest, kui otsustate oma enda süütegude eest silma kinni pidada. Pane tähele! Kas sa arvad, et Jumal on pime nukk, kes ei näe sinu patte? Kes on vägev, näeb kõike enne, kui see juhtub. Ta on väljaspool aega ja ei piirdu meie universumis teadaolevate normidega. Jumal, kes teid ja mind loonud, teab meie südamed paremini kui me ise teame. “Parem on õige, isegi kui keegi ei tee seda, vale on vale, isegi, kui kõik teevad seda.” St. Hippo Augustine ütleb. See elu on sõda. Alates teie kontseptsiooni ajast kuni ajani, mil Jumal otsustab, millal teie elu lõpeb, on lahinguväli teie surematute hingede jaoks. Jeesus ei lubanud kunagi, et elu on lihtne, kuid ta lubas, et need, kes tegid Jumala tahtmist nagu Paulus apostel, “Ma olen võitles hea võitlusega, olen lõpetanud võidu, olen hoidnud usu .” 2 Timoteosele 4: 7 et tõotuse paradiis neile, kes seda teenivad. Isik, kes järgib täpselt Jumala tahet ja hoiab oma käske, tekib palju head. Isegi kui see inimene seisab silmitsi katsumuste ja viletsusega, võidab Jumal oma käe ja tekib palju õnnistusi. Aga inimene, kes teeb kurjus, paneb suuri rikkumisi ja viib inimesi eksima, joob tassi mürki, mille nad ise on toonud.   Jumala Kuningriik suletakse neile ja nad kannatavad tules, mis kunagi ei sure, ja uss, mis alati närbub. Kõikvõimas Jumal loeb südamed, ta teab, mis teie sees on. Matteuse 15:19 „Sest südamest tulevad kurjad mõtted, mõrvad, abielurikkumine, hooratus, vargus, vale tunnistus, laimu .” Nii, pastorid, diakonid, vanemad, juhid, olge head õpetajad Issanda Kõrgeimale ja juhivad oma karja hästi. Kohtuotsuse päeval võetakse arvesse kõike, kõike.

 

Olgu Kõigekõrgema Jumala õnnistus sinu sel päeval, Aamen

 

Aaron JP

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: