Frels os fra Evig, Herre

Den Vor Fader er vores mest magtfulde bøn. Det er en bøn fra Gud selv. Vi skal påberåbe denne bøn dagligt. Hoveddelen af ​​denne bøn er nær bunden. “Lead os ikke i fristelse, men redd os fra ondt”. De fleste har tendens til at tænke på ondskab som blot “metaforisk”. Vi tænker på begrebet ondt som kun en ide. Ondskab er forbundet med et væsen. Det er forbundet med en faldet engel, satan. Fra Jesaja 14: 12-15“Hvordan er du faldet fra himlen, O Day Star, søn af Dawn! Hvordan er du skåret ned til jorden, du, der lavede nationerne lave! Du sagde i dit hjerte: ‘Jeg vil stige op til himlen; over Guds stjerner vil jeg sætte min trone højt op; Jeg vil sidde på forsamlingsbjerget i den nordlige del; Jeg vil stige op over højderne af skyerne, jeg vil gøre mig som den Højeste. ‘ Men du er bragt ned til Sheol til dybden af ​​Pit. “Mr. Jessie Romero MA i teologi hedder i sin bog” Mama Boy ” s. 15 “Ifølge den hellige tradition blev Lucifer fortalt om inkarnationen før verdens skabelse, at Gud ville blive en mand i en jomfrus livmoder.Dette var fuldstændig uacceptabelt for denne stolte serafiske engel og så råbte han: “Non Serviam” (jeg vil ikke tjene) “. Jeg vil afslutte hans stolte misundelige tanker og sætninger. Lucifer sagde faktisk: “Jeg vil ikke tjene Gud Menneske Jesus Kristus, og jeg vil heller ikke ære hans mor.” De tidlige kirkefædre siger, at han var i højeste rang af alle engle. Han var meget smuk. Han blev givet jorden til at være ansvarlig. Men han ville være som Gud, han ville have kontrol. Da han talte disse ord, udfordrede en engel fra den nederste rang ved at sige: “Hvem er som Gud?” Den nederste rangerende engel, der bestrødte ham, var St. Michael Ærkeenglen.

 

CCC (katekisme af den katolske kirke) 2852 “En morder fra begyndelsen … en løgner og løgnens far.” Satan er “hele verdenens bedrager”. Gennem ham kom synd og død ind i verden og ved hans endelige nederlag vil hele skabelsen blive “befriet fra syndens og dødens korruption.” Nu ved vi, at enhver, som er født af Gud, synder ikke, men den, som er født af Gud, holder ham, og den onde berører ham ikke. Vi ved, at vi er af Gud, og hele verden er i den ondendes magt. “Herren, som har fjernet din synd og tilgodeset dine fejl, beskytter dig også og holder dig fra din modstanderens vilje djævelen, så at fjenden, som er vant til at føre til synd, må ikke overraske dig. En, der overlader sig til Gud, frygter ikke djævelen. “Hvis Gud er for os, hvem er imod os?” Efter satan og alle de andre engle der vælger at afvise Gud, blev kastet ud af himlen Fra den tid indtil nu er hans mission at ødelægge menneskeheden. Han fristede vores første forældre, og vi mistede vores helliggørende nåde at have vores forbindelse til Gud. Hvis du er en tilhænger af Gud, Du er en del af denne krigsførelse. Det er en kamp for dine evige sjæle. Uanset om du tror på Gud, Jesus,? Deres mission er at bringe dig til evig pine. De vil friste dig, bestikke dig til at acceptere ondt og endda skubbe du skal tjene dem. Du skal forstå, at de faldne engle følger et hierarki har nogle, der er så stærke som satan og nogle i de nederste rækker. De kommer ind i vores liv, når vi begår synder. Synder er den måde, de først får fat i dig. Tænk på dem som skabninger, der bærer en usynlig kæde. Når du begår synder, er du grundlæggende enig i at være bundet til dem. Jo mere du synd, jo flere kæder er tilføjet på dig til. Det første mål er at fejle din samvittighed, det andet mål er at opgive et dydens liv og endelig få dig til at afvise Gud til det punkt, at du ikke frygter Guds perfekte dom og vil være i helvede. CCC 391 “Bag det ulydige valg af vores første forældre lurer en forførende stemme, imod Gud, som får dem til at falde i døden ud af misundelse. Skriften og Kirkens Tradition ser i dette at være en faldet engel, kaldet “Satan” eller “Djævelen”. Kirken lærer at Satan først var en god engel, lavet af Gud: “Djævelen og de andre dæmoner blev faktisk skabt naturligt gode af Gud, men de blev onde ved deres egen gør.”

 

Jesus Kristus taler om fjenden. Efter at han satte sig i 40 dage og nat i Matthew 4: 3-11 “Og fristen kom og sagde til ham:” Hvis du er Guds Søn, beordre disse sten til at blive brødbrød. “   Men han svarede: “Det er skrevet:” Mennesket skal ikke leve af brød alene, men af ​​hvert ord, der kommer fra Guds mund. “ Derefter tog djævelen ham til den hellige by og satte ham på templets højdepunkt,    og sagde til ham: “Hvis du er Guds Søn, kast dig ned; for der er skrevet: ‘Han vil give sine engle ansvar over dig’ og ‘på deres hænder vil de bære dig op,
så du ikke slår din fod mod en sten. «Jesus sagde til ham:” Der er igen skrevet: ‘Du skal ikke friste Herren din Gud.’ “    Igen tog djævelen ham til et meget højt bjerg og viste ham alle verdens riger og deres herlighed;   og han sagde til ham: “Alt dette vil jeg give dig, hvis du vil falde ned og tilbede mig.”   Så sagde Jesus til ham: “Begynd, Satan! for der er skrevet: ‘Du skal tilbede Herren din Gud, og han skal kun tjene dig.’   Derefter forlod djævelen ham, og se, engle kom og tjente ham. Matthew i hans evangelium viser os, at djævelen kender ordene i den hellige bibel. Han vil bruge noget godt og vride det for at smide dig af og dermed få dig til at udfordre Gud som han gjorde. Men Jesus kender også de hellige skrifter, fordi han er ordet ! Bibelen har to forfattere. Den ene er den person der skrev det, og Gud er den anden forfatter, fordi han inspirerede de ord, der skal skrives. Djævelen er slået af Gud fordi han ikke har nogen magt eller nogen myndighed. Matthew viser os igen i kapitel 8: 28-34 at Jesus udstød en gruppe djæveler, og de beder ham om at gå ind i en svinbesætning. Demonerne besidder svin, og de løber af klippen og drukner. Alle disse onde ånder anerkender hvem Gud er. Jesu navn er så hellig, at “hvert knæ vil bøjes, hver tunge indrømmer”. De kan ikke stå i hans mægtige tilstedeværelse. Den samme myndighed, som Jesus har over den onde, bliver videreført til sine disciple, som derefter sender det ned fra pave til pave, kardinal til kardinal og biskop til biskop. Det er det løfte, som han gav til vores første pave Peter, at “helvedes porte ikke vil sejre imod det” Matthew 16:18

 

CCC 2854 “Når vi beder om at blive befriet fra den onde, beder vi os også om at blive befriet fra alle onde, nutidige, fortid og fremtid, som han er forfatteren til eller initiativtageren til. I dette endelige andragende bringer kirken for faderen al verdens nød. Sammen med udfrielsen fra de onde, der overvælder menneskeheden, påkalder hun fredens værdifulde gave og vedholdenhedens nåde i forventning om Kristi tilbagesendelse. Ved at bede på denne måde forventer hun i troens ydmyghed samlingen af ​​alle og alt i ham, der har “Dødenes og Hades nøgler”, “hvem” er og hvem var og hvem der kommer, den Almægtige. ” For at påberåbe Jesu Hellige Navn kræver tro. Du må stole på, at hans navn er magtfuldt. Du må tro på dit hjerte at han er den levende guds Søn, Den Hellige Treenigheds Anden Person. Djævelen og hans dæmoner vil angribe dig, de vil slå dig med mareridt, de vil røre dem omkring dig for at få dig til at synde. Brug din kærlighed til at få dig til at falde. Se på livet af St. Anthony i ørkenen. Han vælger at følge Gud. Djævelen forsøgte at friste ham for ikke at blive en munk, og ved Guds nåde kunne han få ham at bekæmpe fristelserne. Djævelen var så sur at han fysisk angreb St. Anthony og forlod ham for død i en hule.   Hans broder munk tog ham tilbage til hulen, og han udfordrer dæmonerne i Jesu Kristi Hellige Navn. De havde ikke længere noget på denne munk og blev jaget af Jesus selv. St. Anthony spurgte Jesus hvorfor han ikke hjalp ham fysisk. Jesus ønskede at se sin løshed og fordi han ikke indgav, at Jesus vil beskytte ham, og han helbredte St. Anthony og restaurerede ham til fysisk sundhed. Vi må udfordre vores vices. Vi skal hurtigt og bede for at overvinde vores fysiske svagheder. Vi skal tilbyde bøder for Gud for at hjælpe os med at vokse i hellighed. Gud tillader disse fristelser at hjælpe os med at overvinde vores svagheder, og i hans navn skal vi opgive alt for Guds vilje, og han vil rense vores sjæle. Hver lidelse, enhver smerte, er enhver smerte ment at blive tilbudt til Gud. Når vi virkelig tilbyder det til Gud for vores frelse, kan han så arbejde i os, når vi slipper og lader Gud , hvilket betyder at overgive din personlige stolthed og tilbyde ydmyghed. Ydmyghed er det bedste våben mod mørkets kræfter. Hans mor, den velsignede jomfru Maria er en stærk fortaler. Jesus Kristus kronede hende som dronning. Hun er dronning af alle englene og alle de hellige. Demonerne frygter hende på grund af hendes enkelhed og ydmyghed. Bed det hellige rosenkrans, og hun kommer til din hjælp!

 

Lad os ende sammen med denne bøn. Mest Hellige og altid kærlige Gud. Du giver os den sande tilstedeværelse af din søn Jesus på jorden i den mest hellige eukaristien. I Jesu mægtige navn bestrider vi djævelen og hans dæmoner. Vi bestrider hans falske løgne og fælderne til at sende os til helvede.   Vi spørger gennem forbønnen fra St Michael, Ægleenglen og Himmelens og Jordens Dronning, Den Salige Jomfru Maria for at beskytte os mod den onde. Må de føre mig på den lige og smalle vej mod himlen. Vi spørger dette gennem Kristus, vår Herre Amen!

 

Gud velsigne dig,

 

Aaron JP

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: