Miksi vainot minua?

Miksi jatkossakaan vainottaa meidän Mestaria? Onko Kristus jälleen ristiinnaulitettava vuonna 2018? Oletteko antaneet aistimme perkeleelle ja hänen armeijalleen? Mitä rakastui? Onko se myös kuollut ja vihaan on nyt omaksuttu?   Pitääkö Jumala itse ympäröidä meidät loistavalla valolla jäädyttää meidät radalla? Kääntykää ja käännä pois synneistäsi! Kääntäkää pois saatanasta ja elät pyhyyden elämästä.

 

Kun teet ensimmäistä kuolevaista syntiäsi lapsena, eikö sinun mielestäsi tämä vahingoitta Luojaa, joka rakastaa sinua? On helppo sanoa, että se johtuu siitä alkuperäisestä synnistä, jota me synnit. Meillä kaikilla on pudonnut ihmisluonto, kyllä, mutta Jumala ei luonut meitä olemaan kuin villieläimet (eläimet). Meidät on tehty Jumalan kuvaksi ja muotoutumiseksi ( 1. Moos. 1: 26-27 ). Hän muotoili meitä syyllä ja lahjoilla. Se oli vanhempamme tottelemattomuus, joka menetti suosiota luojan kanssa. Mutta hän pelasti meidät, kun hän lähetti Poikansa Jeesuksen maailmaan pelastaakseen meidät ( Luukas 23: 32-38 ). Meidän mestari murtautui sinulle, kärsi kärsiäsi ja lopulta kuoli sinua varten!

 

Etkö kuule Jeesusta kutsuvan sinua ristiltä? Ettekö näe elävän Jumalan Pojan roikkua puuhun? Katso häntä, kuka olet haavoittanut! Älä käännä kasvosi pois päälliköltä. Katso hänen rikki ruumiinsa. Hänen lihansa on alttiina elementteille. Hiki, joka vuotaa pyhien jalkojensa pohjalle hänen pyhin verta. Katso häntä, jonka olet haavoittanut! Kun olet varastanut ensimmäisen tavarasi liikkeestä tai kun olet ensin valehdellut vanhemmille. Ensimmäinen syntimme oli kynsi, jonka lyöimme jaloilleen! Niin tuskallista ja niin julmaa olemme teille, Herra Jeesus, joka on kauhistunut haluomme “tulla jumaliksi”.Valehtelemme lapsia uskomaan pahan sanat. Anteeksi ensimmäisestä kapinallamme.

 

Kun emme kunnioita vanhempamme ja kirkollamme. Mielestämme tiedämme paremmin. Mielestämme emme tarvitse Jumalaa kertomaan meille mitään. Olemme oma mestari. Meillä on valta antaa elämää ja antaa kuolema. Foolish worm! Onko saatana isänne? Kuinka tämä muslimi tuli sydämeesi? Kun kieltäytyy auttamasta tarvitsevia, kun kieltäytyy tekemästä oikein. Kun halutessasi halutat omaksua kuoleman kulttuurin elämän sijaan. “Miksi vainot minua?” Eikö minä ole rakastanut sinua Isäni kanssa ja muodostin sinut äitini kohdussa? ( Ps. 139: 13 “Sillä sinä muodostit sisäiset osatni; teit minut yhteen äitini kohdussa.)) Mutta tämän avoimen vihan kanssa naulitsit oikean käteni, oikean käteni, joka siunasi sinua! Oikea käsi, jonka pappi tapasi kastaa teidät Pelastukseni vesillä!

 

Kun käännyt pois ja tuli itsekäs lapsia. Näemme alaston ja sairaat tässä sairaalassa eivätkä tee mitään heille! Itse asiassa meillä on perheenjäseniä sairaalassa, ja toivomme, että lakit siirtyvät tappaakseen heidät pois. Olemme kyllästyneet maksamaan pitää ne elossa. “He tuntevat paremmin, kun he lähtevät tästä maailmasta, he eivät enää kärsi” Sinä Pilate ! Pidätkö verestä nopeasti kädestäsi, mutta syyllisyytesi jää! Luuletko, etteivät syntisi ole minulle tiedossa? Luuletko, että voit piilottaa sen syvälle sieluihin, joita Jeesus ei tiedä? ( Matt. 10: 26-31 – “Älkää kuitenkaan pelkää heitä, sillä ei ole salattua, jota ei paljasteta, tai piilotettu, jota ei tunneta. Mitä sanon pimeässä, puhukaa päivänvalossa; mitä kuiskasi korvasi, julistakaa katolta. Älä pelkää niitä, jotka tappavat kehoa, mutta eivät voi tappaa sielua.Pelkääpä sitä, joka voi tuhota sielun ja ruumiin helvetissä.   Eivätkö kaksi varpua myydä penniäkään? Silti kukaan niistä ei pudota maahan Isänne huollon ulkopuolella. Ja jopa pääsi hiukset ovat kaikki numeroituja. Joten älä pelkää; olet arvokkaampi kuin monet varpuset. ” Jätimme naulan vasemmalle kädelle. Vasen käsi, jonka Jeesus kosketti sinua elämässäsi, kun hän paransi sinut. Kun hän vastasi rukoukseen. Kun hän antoi armot tuoda menetetyn rakkauden takaisin kirkkoon!

 

Kun tuimme pahaa maailmassa, koska se on suosittua tai tarkoituksenmukaista tarpeitamme varten, annamme Jeesukselle hänen orjantappuraksaan pyhän päässään ! Tapamme hyvin omantuntomme, koska toivotamme muita asioita elämässämme Jumalan sijaan. “Miksi vainot minua?” Kun hän istuu Rauhan taivaassa, hän seuraa jokaista liikettäsi. Hän tuntee suurimman lahjan jokaiselle meille. Hän näkee, ettäolet suuri lääkäri, asianajaja, nainen, joka auttaa köyhiä maailmassa. Afrikkalainen nuori mies, joka tulee tiedemies ja löytää AIDS: n parannuskeinoa. Hänen johtajansa, joka edistää rauhaa ja antaa jokaiselle mahdollisuuden palvoa häntä uhkaakseen vainoa ja haittaa pyhälle kirkolleen. Mutta olemme valinneet tapoja kipua! Me pyrimme tulemaan hänelle, mutta tekemään kaikenlaista pahaa. Edistämme pahaa ja kutsumme sitä hyväksi. Me uhkaamme niitä, jotka tulevat meitä vastaan ​​ja pian, jos he eivät noudata tapoja, tuomme ne takaisin colosseumiin ja heittävät heidät takaisin leijona. Me poltamme ne elävänä kadulla jälleen ihmisen taskulampuiksi!

 

“Miksi vainoat minua?” Me haavamme hänet eniten, kun hylkäämme hänet, hylkäämme rakkauden, jota hän tarjoaa meille. Me hylkäämme hänen rakkautensa meille. Ettekö näe kyyneleitä Jeesuksen silmistä katselemalla ristiltä? Hän etsii sinua lapsesta. Hän etsii sinua, joka on muodostanut sinut, hoitanut sinua ja rakastanut sinua. Hän oli kanssasi, kun sinut raiskattiin. Hän oli kanssasi, kun heidät ryöstettiin. Hän oli kanssasi, kun olit väsynyt ja nälkäinen ja köyhä. Hän oli kanssasi, kun hallitus tappoi koko kansasi, perheesi ja ystäväsi. Hän oli kanssasi, kun sinusta tuli orja ja pakotettiin kova työ. Hän oli kanssasi, kun olit yksinäinen eikä sinulla ollut minkäänlaista paikkaa. Hän oli kanssasi, kun lapsesi keskeytti, kun halusit lapsen elämään, mutta et tiennyt kenen kääntyä. Hän oli kanssasi kaikissa elämänvaiheissa. Hän oli kanssasi ateisti, buddhalainen, muslimi hindu, juutalainen ja kristitty. Hän haluaa sinun puhuvan niille hellille sanoille hänelle: “Jeesus, jos olet todellinen, ilmoita sinusta tuntemukseksi” ja hän olisi tullut ristiltä ja omaksunut sinut. Parantui ja rakastan sinua.

 

Meidän ihana Jeesus on tehnyt tarpeeksi meille! Kääntäkäämme pois syntimme ja pyytäkää Jumalalta anteeksiantoa. Hän on valmis pestämään meidät Precious Bloodinsa ja tekemään Robes Whitein lumen.Pyhän Johanneksen ristin sanoen: “Aina kun sinulle tapahtuu jotain epämiellyttävä tai kiusallista, muista Kristus ristiinnaulittu ja hiljaa” Älkäämme enää haavoittaneet meidän Mestaria. Kääntäkää pois syntisi ja ota vastaan ​​Jeesuksen Kristuksen evankeliumi!

 

Rakkaudella,

Aaron JP

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: