Hvorfor forfølger du mig?

Hvorfor fortsætter du med at forfølge vores mester? Skal Kristus korsfæstes igen i år 2018? Har vi overgivet vores sanser til djævelen og hans hær? Hvad skete der med at elske? Har det også døde, og had er nu omfavnet?   Skal Gud selv omringe os med et lysende lys for at fryse os på vores spor? Omvend dig og vend dig væk fra dine synder! Vend væk fra satan og lev et liv af hellighed.

 

Når du begår din første dødelige synd som barn, tror du ikke, at det gør ondt til Skaberen, der elsker dig? Det er let at sige, at det er på grund af den oprindelige synd, at vi synder. Vi har alle en faldet menneskelig natur ja, men Gud skabte os ikke til at være som de vilde bruttere (dyr). Vi er lavet i Guds billede og lighed ( Genesis 1: 26-27 ) Han formede os med grund og med gaver. Det var vores forældres ulydighed, der tabte gavn med skaberen. Men han reddede os, da han sendte sin Søn Jesus til verden for at frelse os ( Luk 23: 32-38 ). Vores Mester bledte for dig, led for dig og til sidst døde for dig!

 

Hører du ikke Jesus kalder dig fra korset? Kan du ikke se Den levende Guds Søn hænge på et træ? Kig på ham, som du har såret! Vend ikke dit ansigt væk fra mesteren. Kig på hans knuste krop. Hans kød er udsat for elementerne. Sveden, der drypper i bunden af ​​hans hellige fødder med sit mest hellige blod. Kig på ham, som du har såret! Når du stjal din første ting fra butikken, eller når du først løj til dine forældre. Vores første synd var det søm, som vi hamrede i hans fødder! Så smertefulde og så brutale er vi til dig, Herre Jesus blændet af vores ønske om at “blive som guder”. Vi er løjet som børn til at tro på den onde. Tilgiv os om vores første oprør.

 

Når vi disrespect vores forældre og vores kirke. Vi tror, ​​vi ved bedre. Vi tror, ​​at vi ikke har brug for en Gud til at fortælle os noget. Vi er vores egen mester. Vi har magt til at give liv og give døden. Dumme orm! Er satan din far? Hvordan har denne svarte indtrådt i dine hjerter? Når du nægter at hjælpe dem i nød, når du nægter at gøre det rigtige. Når du villigt vælger at omfavne dødens kultur i stedet for livet.“Hvorfor forfølger du mig?” Har jeg ikke elsket dig som min Fader, og jeg dannede dig i din moders livmoder? ( Salme 139: 13 “For du dannede mine indre dele; du strikkede mig sammen i min mors livmoder. “) Men med dette åbne had dig duet min højre hånd, min højre hånd, som velsignede dig! Min højre hånd, som præsten plejede at døbe dig med min Frelsens vand!

 

Da du vendte dig væk og blev egoistisk børn. Vi ser de nøgne og syge på dette hospital og gør ingenting for dem! Faktisk har vi familiemedlemmer på hospitalet, og vi håber, at loven skal passere for at dræbe dem. Vi er trætte af at betale for at holde dem i live. “De vil føle sig bedre, når de forlader denne verden, de vil ikke lide længere” Du Pilatus ! Hurtig er du at vaske blodet fra dine hænder, men din skyld forbliver! Tror du, at dine synder ikke bliver kendt for mig? Tror du, at du kan skjule det dybt ind i dine sjæle, at Jesus ikke vil vide? ( Matteus 10: 26-31 – “Så vær ikke bange for dem, for der er intet skjult, der ikke vil blive afsløret, eller skjult, der ikke bliver kendt. Hvad jeg fortæller dig i mørket, tal i dagslyset; hvad hviskes i dit øre, proklamerer fra taget. Vær ikke bange for dem, der dræber kroppen, men kan ikke dræbe sjælen. Vær snarere bange for den, der kan ødelægge både sjæl og krop i helvede.   Er ikke to spurver solgt til en krone? Ikke en af ​​dem falder til jorden uden for din fars omsorg. Og selv hovedet på dit hoved er alle nummereret. Så vær ikke bange; du er mere værd end mange spurver. ” Vi stakkede et søm i hans venstre hånd. Den venstre hånd, som Jesus rørte dig med i dit liv, da han helbredte dig. Da han svarede en bøn. Da han gav gaverne til at bringe en tabt kærlighed tilbage i kirken!

 

Da vi støttede ondskab i verden, fordi det er populært eller bekvemt for vores behov, giver vi Jesus sin tornekron på hans Hellige Hoved ! Vi dræber vores meget samvittighed, fordi vi byder andre ting velkommen i vores liv i stedet for Gud. “Hvorfor forfølger du mig?” Når han sidder ved sin trone i himlen, ser han på dine hver eneste bevægelse. Han kender den største gave, han har til hver enkelt af os.Han ser, at du skal være en stor læge, en advokat, en kvinde, som vil hjælpe de fattige i verden. Den unge mand i Afrika, der vil blive videnskabsmand og finde kur mod aids. Lederen af ​​et land, der vil fremme fred og tillade alle at tilbede ham med trussel om forfølgelse og skade på sin hellige kirke. Men vi har valgt smerten! Vi søger at blive som ham, men gør alt for ondt. Vi fremmer ondskab og kalder det godt. Vi truer dem, der går imod os, og snart, hvis de ikke følger vores veje, vil vi bringe colosseumerne tilbage og smide dem igen til løverne. Vi vil brænde dem levende på gaden igen som menneskelige fakler!

 

“Hvorfor forfølger du mig?” Vi sårer ham mest, når vi afviser ham, vi afviser den kærlighed, han tilbyder os. Vi afviser den kærlighed, han har for os. Kan du ikke se tårerne fra Jesu øjne, kigger ned fra korset? Han kigger på dig Barn. Han kigger på dig, der dannede dig, plejet dig og elskede dig. Han var med dig, da du blev voldtaget. Han var med dig, da du blev røvet. Han var med dig, da du var træt og sulten og fattig. Han var med dig, da regeringen dræbte hele dit folk, din familie og venner. Han var med dig, da du blev slave og blev tvunget til hårdt arbejde. Han var med dig, da du var ensom og havde ikke noget sted at gå. Han var med dig, da du afbrød dit barn, da du ønskede, at barnet skulle leve, men vidste ikke hvem man skulle henvende sig til. Han var med dig i alle trin i vejen i livet. Han var med dig som en ateist, en buddhist, en muslim, en hindu, en jøde og en kristen. Han vil have dig til at tale disse blide ord til ham, “Jesus, hvis du er ægte, gør dig selv kendt”, og han ville være kommet ned fra korset og omfavnet dig. Helbredt dig og elsker dig.

 

Vores søde Jesus har gjort nok for os! Lad os vende os væk fra vores synder og bede vor Gud om hans tilgivelse. Han er klar til at vaske os med hans dyrebare blod og gøre vores robber hvide som sne. Som Korsens Kors John sagde: “Når noget ubehageligt eller ubehageligt sker med dig, husk Kristus, korsfæstet og vær tavs” Lad os ikke såre vores mester mere. Vend væk fra dine synder og favn Jesu Kristi evangelium!

 

Med kærlighed,

Aaron JP

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: