Hvorfor forfølger du meg?

Hvorfor fortsetter du å forfølge vår mester? Må Kristus korsfestes igjen i 2018? Har vi overgitt våre sanser til djevelen og hans hær? Hva skjedde med å elske? Har det også døde og hat er nå omfavnet?   Må Gud selv omgjøre oss med et lysende lys for å fryse oss på sporet vårt? Omvend deg og vend deg bort fra dine synder! Vend deg bort fra satan og leve et liv med hellighet.

 

Når du begår din første dødelige synd som barn, tror du ikke at dette gjør vondt til Skaperen som elsker deg? Det er lett å si at det er på grunn av den opprinnelige synd at vi synder. Vi har alle en fallen menneskelig natur ja, men Gud skapte ikke oss for å være som villbrutene (dyrene). Vi er laget i Guds bilde og likhet ( 1. Mosebok 1: 26-27 ) Han formet oss med grunn og med gaver. Det var vår foreldres ulydighet som mistet favør med skaperen. Men han reddet oss da han sendte sin Sønn Jesus til verden for å frelse oss. ( Lukas 23: 32-38 ) Vår mester bled for deg, led for deg og til slutt døde for deg!

 

Hører du ikke Jesus ringer deg fra korset? Ser du ikke Den levende Guds Sønn henger på et tre? Se på ham som du har såret! Ikke vend ansiktet bort fra mesteren. Se på hans ødelagte kropp. Hans kjøtt er utsatt for elementene. Svetten som drypper på bunnen av hans Hellige føtter med sitt mest hellige blod. Se på ham som du har såret! Når du stjal din første fra butikken, eller når du først løy til foreldrene dine.Vår første synd var spiken som vi hamret i føttene! Så smertefull og så brutal er vi til deg, Herre Jesus, blindet av vårt ønske om å «bli som guder». Vi er løyet til som barn for å tro på den onde. Tilgi oss om vårt første opprør.

 

Når vi disrespect våre foreldre og vår kirke. Vi tror vi vet bedre. Vi tror at vi ikke trenger en Gud til å fortelle oss noe. Vi er vår egen mester. Vi har makt til å gi liv og gi døden. Tåpelig orm! Er satan din far?Hvordan har denne svarte inn i hjerter? Når du nekter å hjelpe dem i nød, når du nekter å gjøre det riktige. Når du villig velger å omfavne dødenskultur i stedet for livet. “Hvorfor forfølger du meg?” Har jeg ikke elsket deg som min far og jeg dannet deg i mors mors liv? ( Salme 139: 13 “For dere dannet mine indre deler; du strikket meg sammen i mors mors liv. ») Men med dette åpne hat spikte du min høyre hånd, min høyre hånd som velsignet deg! Min høyre hånd at presten pleide å døpe deg med min frelses vann!

 

Da du vendte deg bort og ble egoistisk barn. Vi ser de naken og syke på dette sykehuset og gjør ingenting for dem! Faktisk har vi familiemedlemmer på sykehuset, og vi håper at lovene skal passere for å drepe dem. Vi er lei av å betale for å holde dem i live. “De vil føle seg bedre når de forlater denne verden, de vil ikke lide lenger” Du Pilatus ! Rask er du å vaske blodet fra dine hender, men din skyld gjenstår! Tror du at dine synder ikke vil bli kjent med meg? Tror du at du kan skjule det dypt inn i dine sjeler, at Jesus ikke vil vite? ( Matteus 10: 26-31 – “Vær så ikke redd for dem, for det er ingenting skjult som ikke vil bli avslørt, eller skjult som ikke blir kjent. Det jeg forteller deg i mørket, snakk i dagslyset; hva hvisker i øret ditt, proklamerer fra takene. Ikke vær redd for dem som dreper kroppen, men kan ikke drepe sjelen. Snarere, vær redd for Den som kan ødelegge både sjel og kropp i helvete.   Er ikke to spurver solgt for en krone? Likevel vil ikke en av dem falle til grunn utenfor din fars omsorg. Og til og med selve hårene på hodet ditt er alle nummerert. Så vær ikke redd; du er mer verdt enn mange spurver. ” Vi stakk et negl i venstre hånd. Den venstre hånden som Jesus berørte deg i i ditt liv da han helbredet deg.Da han svarte en bønn. Da han ga gaver til å bringe en tapt kjærlighet tilbake til kirken!

 

Når vi støttet onde i verden fordi det er populært eller praktisk for våre behov, gir vi Jesus sin tornekrone på hans Hellige Hodet ! Vi dreper vår meget samvittighet fordi vi gleder oss over andre ting i våre liv i stedet for Gud. “Hvorfor forfølger du meg?” Når han sitter på sin trone i himmelen, ser han på hver eneste bevegelse. Han kjenner den største gaven han har for hver og en av oss. Han ser at du skal være en stor doktor, en advokat, en kvinne som vil hjelpe de fattige i verden. Den unge mannen i Afrika som vil bli en forsker og finne kur for AIDS. Lederen av et land som vil fremme fred og tillate alle å tilbe ham med trussel om forfølgelse og skade på sin Hellige Kirke. Men vi har valgt smerteveier! Vi søker å bli som han, men gjør alt slags onde. Vi fremmer det onde og kaller det godt. Vi truer de som går mot oss, og snart, hvis de ikke følger våre veier, vil vi bringe tilbake colosseumene og kaste dem igjen til løver. Vi vil brenne dem levende på gata igjen som menneskelige fakler!

 

“Hvorfor forfølger du meg?” Vi sårer ham mest når vi avviser ham, vi avviser den kjærligheten han tilbyr oss. Vi avviser den kjærligheten han har for oss. Ser du ikke tårene fra Jesu øyne, ser ned fra korset?Han ser på deg Barn. Han ser på deg som dannet deg, brydde seg om deg og elsket deg. Han var med deg da du ble voldtatt. Han var med deg da du ble ranet. Han var med deg når du var sliten og sulten og dårlig. Han var med deg da regjeringen drepte hele folk, familie og venner. Han var med deg da du ble slave og ble tvunget til hardt arbeid. Han var med deg når du var ensom og hadde ikke noe sted å gå.Han var med deg når du avbrød barnet ditt, da du ville at barnet skulle leve, men ikke visste hvem du skulle vende seg til. Han var med deg i alle trinnene i veien i livet. Han var med deg som en ateist, en buddhist, en muslim og en hindu, en jøde og en kristen. Han vil at du skal snakke de milde ordene til ham, “Jesus hvis du er ekte, gjør deg kjent med meg” og han ville ha kommet ned fra korset og omfavnet deg. Helbredet deg og elsker deg.

 

Vår søte Jesus har gjort nok for oss! La oss vende oss bort fra våre synder og spør vår Gud om hans tilgivelse. Han er klar til å vaske oss med sitt dyrebare blod og gjøre våre robber hvite som snø. Som Korsens Kors sa: “Når noe som er ubehagelig eller ubehagelig, skjer med deg, husk Kristus, korsfestet og vær stille” La oss ikke såre vår mester lenger. Vend deg bort fra dine synder og ta imot Jesu Kristi evangelium!

 

Med kjærlighet,

Aaron JP

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: