Kärsinyt Everlastin kärsimyksen osa 1

Aloitetaan läpikotaisin Ilmestyskirjan luvusta 14:11. “Ja heidän pahuutensa savu nousee aina ja iankaikkisesti; eikä heillä ole lepoa, päivällä tai yöllä, nämä palvojat petoa ja sen kuvaa, ja kuka saa sen nimen merkin “Veljeni ja sisareni ihmisrodun, tee mitään virhettä siitä. Olipa sinä tiedät Jumalan henkilökohtaisesti elämässäsi tai et usko mihinkään, me kaikki tulemme istumaan Jumalan edessä kuoleman aikana. Ei ole pakenevaa kuolemaa. Me kaikki tunnustimme, että me kuolemme. Se ei ole silloin, kun kuolet asiaa, se on tilanne lopullisen hengenvetoon aikana. Kuinka asut elämäsi? Teinkö kaiken yrittäessäni tehdä oikean asian elämässäni? Hyväksyin Jeesuksen Kristuksen opetuksen elämässäni? Menen opettamiseen kirkon, St. Robert Bellarmine (1542-1621). Hän antoi sanaa vuonna 1574 Louvainin yliopistosta Belgiassa sekä neljä muuta tästä aiheesta.

 

Katolisen kirkon katekismus 1033 Valtiot – ” Kuolemaan kuolevaisessa synnissä tekemättä parannusta ja hyväksymästä Jumalan armollista rakkautta tarkoittaa sitä, että hän pysyy aina irti toisistaan ​​omalla vapaalla valinnalla. Tämä lopullinen itsesulkeutuminen tilasta Jumalan ja siunattujen yhteyden kanssa kutsutaan “helvetiksi”. Meillä on taipumus viedä pois toimintaamme. Elämme läpi sen ylä-ja alamäkiä ja vain mennä meidän päivä. Ajattelemmeko koskaan, miten pääsen toimimaan tänään? Antakaapä aikaa pohtia, miten tekoni voivat vaikuttaa minuun seuraavassa elämässä? Kaikessa todellisuudessa emme. Meidän on opetettava itseämme. Maailma, liha ja paholainen ovat meille erittäin kiireisiä. Jos se ei ole meidän työtovereitamme, jotka haluamme tai pidämme toisinaan, meidän puolisoistamme olemme mielestämme hyödyllisiä joskus tai ehkä he jättävät huomiotta tarpeitasi. Ehkä toivotte, ettet näe sitä kodittomia ihmisiä kadulla, joka aina pyytää rahaa. Ajattelet itseäsi, “hän käyttää sitä vain huumeissa”. Joka päivä teemme valintoja siitä hetkestä, kun heräämme, kunnes nukumme. Vapaa tahto toimii 24/7. Silti, ilman että me ymmärrämme, meillä kaikilla on lippu meidän taskussamme (Soul). Tätä lippua pyydetään meiltä, Jumalalta, kun ajat tulevat. Se voi tulla unissasi, se voi tulla ruokapöydässä, kun olet salilla, kun olet ajo moottoritiellä. Kuten Jeesus sanoi, “emme tunne päivää tai tunti”.   Eikö olekin yllätys, että menemme vain elämästä, kun en ajattele pienintä yksityiskohtaa? “Ensimmäinen on, että löydetään joitain ihmisiä, jotka kieltäytyvät ottamasta kaikkein pyhää uskoa. Toinen on se, että ne, jotka ovat ottaneet uskossa, uskaltavat tehdä syntiä. ” Helvetti ja sen häiriöt s. 1    St. Bellarmin lausunto on niin totta. Ajan kuluttua Jeesus Kristus kulki maan päälle kuolemaansa ristillä ja hänet nousi kuolleista istumaan Isän oikealla puolella. Kun monet Jumalan miehet ja naiset menivät saarnaamaan kirkkoa ja elämään pyhää ja vanhurskaista elämää vuoteen 2018 saakka, monet monet eivät halunneet uskoa Jumalaan. Monet menevät ja sanovat, ettei hän ole olemassa. Mikä pahempaa, se on se, joka sanoo “olen jo hyväksynyt Jeesuksen Herrukseksi ja Vapahtajakseni” vieläkin syntiä, vielä rikkoakaikki kymmenen käskyä tai jopa tappaa omatuntoni hyväksymällä mitä yhteiskunta kertoo heille. Hepr. 9:27 “Ja niinkuin se on nimetty ihmisten kuolemaan kerran, ja sen jälkeen tuomionsa.”

St. Bellarmine totesi, että emme onnistu kristityksi näissä kolmessa kohdassa.   ” Yksi, huomion puute. Kaksi, tietämättömyys ja kolme itsemurhan takia ” Helvetti ja sen tuskat” s. 3 Kun päätämme syntiä, emme ajattele toimintansa seurauksista. Olemme kiinni “hetkessä”, kuten sanotaan. Emme hyväksy sitä, että syntimme eivät ole vain “henkilökohtainen synti”, vaan se vaikuttaa meihin, jos meillä on perhe. Ex. Äiti, isän veli sisko, vaimo jne.   Se vaikuttaa meihin ihmiskunnoksi, koska me kaikki luodaan Jumalan kuvasta ja kaltaisuudesta. Meidän synneillä on dominoefekti ja joka kerta, kun synnit, kopioimme jonkun päälle. Psalmit 21: 9-10 “Teet heidät kuin loistava uuni kun näytät. Herra nielaisee heidät vihaansa; ja tulta kuluttaa heidät. Sinä tuhoat heidän jälkeläisensä maasta ja heidän lapsensaIhmisten Poikien joukosta. ” Vanhan Testamentin Jumala Isä varoitti kansaansa monta kertaa heidän tekojensa tekemisestä henkilökohtaisten syntien tekemiseen. Ihmisyyden pudotetun luonteen vuoksi hän lähetti pyhät miehet varoittamaan Israelin kansaa kääntymään pois synneistä. Meillä on henkilökohtainen tietämättömyys toimistamme. Ehkä vanhempamme eivät kertoneet meille, että elämällä tietynlaista elämää, emme vain satuta itseämme, vaan muita ympärillämme. Tai ettemme ole tietoisia syntimme hinnoista. Ylpeys on paholaisen suosikki synti. Haluamme aina olla vastuussa ja valvonnassa. Hän ja hänen demoni työntää tätä syntiä kovasti. Miksi? Koska tämä oli sama synti (Pride, Self-Love), joka heittää heidät taivaasta. Kun synnit, me syötämme pimeä intohimoa itsessämme. Esimerkkinä juominen ei ole synti, mutta se voi olla synti, kun juot liikaa ja humalassa. Kun olet humalassa, et voi ajatella suoraan ja sitten eläinten intohimo, jota Aristoteles puhuu, ottaa aistit. Haluamme sitten löytää joku kotiin. Et välitä, jos heillä on poikaystävä / tyttöystävä / puoliso. Kaikki, mitä haluat tehdä, on täyttää ylenkatsovan intohimosi. Joten, pyydät ystäväsi vakuuttamaan heidät siitä, että olet hyvä henkilö. Ehkä ne ovat myös humalassa. Molemmat suostuvat olemaan hauskaa ja lähdet klubista.   Kun olet tullut motellihuoneeseen, huomaat, mitä teit, oli väärässä, ja saat vaatteet ja lähdet. Yrität parhaasi vain unohtaa kaiken.Puoliso soittaa sinulle puhelimeen, ihmettelevät missä olet. Tämä ei kuulosta keneltä tahansa, jonka tiedät oikein? Emme yritä tehdä niin hulluutta. Silti se tapahtuu parhaimmillaan meille. Me kaikki joudumme kiusaukseen tavalla tai toisella. Tavoitteena on välttää tulevasta kiusauksesta paras mahdollinen ja elää elämä Kristuksessa.

 

“Jumala ei olisi koskaan lunastanut minua niin suurella hinnalla ja kärsinyt niin monta asiaa täällä maan päällä minun tähteni, jos yhden ainoan pilkkaamisen tai jonkin muun rikollisuuden vuoksi hänellä oli mielessä sitoa minut ikuiseen vankilaan? “ Helvetti ja sen tuskat s. 7    Kyllä, vaikka Jumala on armollinen Jumala, hän on edelleen Jumala, joka vaatii kertomusta toimistomme puolesta. Hän heitti luciferin taivaasta enkelinsä kanssa, jotka kääntyivät hänen puoleensa ja heittivät heidät helvettiin.   Etkö usko, että jos kuolet yhden kuolevaisen synnin kanssa, hän ei lähetä sinua myöskään?Kuolevainen synti on synti, joka tehdään vapaaehtoisesti, tietäen, että se on Jumalan käskyjen vastaista, ja sinä olet edelleen eteenpäin ja tehnyt sen joka tapauksessa täyttämään omat intohimosi.   Jos olen tehnyt kuolevaisen synnin ja minulla oli tilaisuus tehdä parannus ja kieltäydyn , niin kyllä, menen sinne myös.   CCC 1034 – “Jeesus juhlallisesti julistaa, että hän” lähettää enkelinsä, ja he kokoavat kaikki pahat tekijät ja heittävät heidät tulen uuniin ja että hän julistaa tuomion; “Menkää pois minun, te kirotut, siihen iankaikkiseen tuleen” Jeesus Kristus varoitti monta kertaa Raamatussa, että helvetti on hyvin todellinen ja voit ja lähetetään sinne teistä eivät käänny pois synneistänne! “Vaikka Jumala on rakastanut meitä voimallisella rakkaudella ja on lähettänyt hänen Pojansa meille ja tahtonut, että hän kärsii ja kestää niin monia asioita meidän vapautuksemme puolesta, tästä huolimatta hän kuitenkin rangaisee meitä ikuisilla kidutuksilla, jos autioimme leiriin vihollisia ja petävät sielujensa linnoitukset demoneille. “  Helvetti ja sen tuskat s. 8    Kun me synnit, annamme luvan demoniin tarttumaan meihin. Se ketjut, jotka sitovat meidät tähän pahaan tekoon. Vain käyttämällä tunnustuksen sakramenttia, jossa Absolution tulee papin käsistä, voi murtaa synnin ketjut ja antakaa meille armot, joita tarvitaan, jotta Pyhä Henki asuu sydämissämme uudelleen.   CCC 1037- “Jumala ei ennusta kukaan menemään helvettiin, sillä tämä on tarpeellinen käännyttävä pois Jumalalta (kuolevainen synti) ja pysyvyys siinä loppuun saakka.”

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: