Kristi evige nåde på jorden

Jeg tror ikke, at nogen virkelig kan forstå Kristi fantastiske barmhjertighed! Når Jesus bestiller Peter i Matthew kapitel 16: 17-19, valgte han en uuddannet fisker. En mand, der havde en familie, og som opgav hele sin livsstil for at følge Messias. Lad det synke ind for lidt. Gud, den All Kraftige og evigt levende Gud valgte en simpel mand, en tigger i verdens øjne, at lede den mest magtfulde guddommelige institution. Rykets nøgler skulle overdrages fra hellige hænder til syndefulde hænder. Jeg ser dette som en anden chance i 1. Mosebog 2: 7 “Da dannede Herren Gud en mand af støvet fra jorden og pustede livets ånde i hans næsebor; og mennesket blev en levende sjæl “. Ja, Peter var stadig en synder, ligesom enhver af Jesus Disciples, men Gud valgte i sin uendelige gave at binde sig til menneske ved at vise ham, hvor meget han ønsker at menneskehedens opfyldelse skulle være hos ham.

Den hellige treenigheds ønske kan ses, hvis du fokuserer på catechismens CCC 827. “Kirken klæber dog syndere til hendes barm, straks hellig og altid i rensningsbehov, hele tiden på grund af bøden og fornyelsen.” Kristus vidste, at mennesket skulle have problemer i hele deres eksistensforløb, men han lovede Peter “Helvedes porte vil aldrig sejre det”. Vi kan holde fast ved disse hellige ord af autoritet! Jesus vil aldrig lade Satan og hans dæmoner ødelægge kirken. Selv med hele verden mod Hellige Moder Kirke, vil hun stå stærk og høj, indtil brudgommen kommer tilbage til jorden (Åb 21: 5) “Og den, der sad på tronen, sagde:” Se, jeg gør alle ting nye ” Kirken vil fortsat være et lys for verden, et fyrtårn af håb!

Peters formand vil fortsætte og har fortsat gennem århundrederne. Fra romerske forfølgelser, til den protestantiske reformation og begge verdenskrige. Jeg tror, ​​at Gud gav hver eneste person, der er medlem af den katolske kirke Faktisk Nåde, når de bliver døbt. Hvordan kan du ellers forklare, hvordan Jesus valgte mænd og kvinder blandt rækken til at være hellige og fortsætte sin mission på jorden. Fra de største af dem til de fattigste er vores hellige bevis for Kristi universitets og hans kirkes universalitet. Nogle udførte ikke store mirakler som at hæve folk fra de døde eller fodre en stor gruppe mennesker. Gud gav hver sin udvalgtes bestemte gaver og gaver, som han ønskede, at de skulle have, for at øge troenes tro. Jeg tror det 3. største mirakel efter at Jesus indledte den hellige eukarist og steg op fra de døde, var Helligåndens gave til at inspirere disse mænd og kvinder til at blive martyrer. Hvem er villig til at dø for en løgn? Hvem er villig til at lide og udholde så meget jordisk og åndelig straf, hvis de ikke troede på, at Jesus var den levende Guds Søn? Virkningen af ​​helliggørende nåde er Guds Helligånds styrke gennem forbandelsen af ​​den ubesmittede undfangelse for at hjælpe mænd og kvinder til at sige ja til Gud, ja for at gøre hans vilje på jorden, ja for at bede om Francis, vores pave i Rom og hele præsten og alle vores brødre og søstre i den universelle kirke. Gennem kraften i rosenkransen og kirkens sakramenter vil vi, ved Guds alles elskede barmhjertighed, udholde indtil udgangen af ​​dage.

Gud bevare,

Aaron JP

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: