Naha Nyaeta Rosary jadi penting pikeun solat?

Gusti Alloh méré urang loba parabot di tarung urang ngalawan Iblis sarta minions Na. Kahiji, urang boga Living Kecap, dibikeun ka urang ku Firman dijieun Daging, Yesus Kristus. Anjeunna lulus dina sagala otoritas jeung kakuatan pikeun murid-murid Matt 28: 18-20 “Lajeng Isa sumping ka aranjeunna sarta ngomong,” Sadaya otoritas di sawarga jeung di bumi geus dibikeun ka kuring. Kituna buka na sangkan murid sadaya bangsa, baptizing aranjeunna dina nami Rama jeung ti Putra jeung Roh Suci, jeung ngajarkeun aranjeunna taat sagalana Kuring geus paréntah anjeun. Jeung pasti Kami sareng anjeun salawasna, ka pisan tungtung umur teh “. Lamun Kristus masihan kenop pikeun Peter, Garéja nya éta ngadegkeun didieu di bumi. Arurang dibikeun sagalana urang kudu ngabantu urang jadi murid hébat. Ayeuna sual sababaraha bisa mibanda nyaéta, dimana dina Kitab Suci henteu Yesus sebutkeun solat teh Rosary? jawaban gampang, anjeun Tingali dina Lukas 1: 28-31 KJV “Jeung Malaikat sumping di ka dirina, sarta ngomong, hujan es, thou seni nu kacida favored, Gusti téh kalawan thee: seni rahayu thou diantara awéwé. Sarta lamun manéhna nempo anakna, manéhna troubled di nyebutkeun-Na, sareng tuang dina pikiran nya naon tata cara salutation ieu kedah. Sarta Malaikat ceuk ka dirina, Sieun henteu, Mary: keur thou hast kapanggih ni’mat ku Alloh. Na, behold, thou shalt nyusun dina rahim thy, sarta mawa mudik putra, sarta shalt nelepon Yesus ngaranna. “Alesan naha kuring kaasup Raja James Vérsi tina Kitab Suci geus nepi ka nembongkeun ka nadya jeung sadulur non-Katholik abdi yen malaikat aya utusan Alloh swt. Malaikat Jibril ieu dikirim ka nganteurkeun firman Alloh Rama keur gadis Yahudi ieu anu kapilih pikeun nahan “Kecap Made Daging, saha engké dwelt diantara urang. (Yohanes 1:14).

The Meditations tina Rosary, nalika anjeun megatkeun sagalana ka handap, nyaeta Perjanjian Anyar dibikeun dina kahirupan Kristus tina Kalahiran na ka Crucifixion na Ascension na kana Surga bisa seated di leungeun katuhu tina Rama. Kalolobaan jalma ulah maca bibel dina saloba aranjeunna kedah. Ieu cara basajan nepi ka ngarti kecap suci. Kusabab urang jadi urang Kristen nyaho yén Alkitab nyaeta “Alive”, The Roh Suci bakal muka hate urang jeung pikiran urang ningali bebeneran. Kumaha adi éta méakkeun waktu niis dina Kahirupan tina Master kami nganggo doa asih ieu. Latria (Yunani) -The manifestasi kaluman sarta pangakuan gumantungna anu disababkeun ku hiji mahluk uncreated (Allah). Ieu ngandung harti yén sagalana urang kudu di dunya téh alatan Alloh sarta pikeun Allah bae. Nalika urang neneda, urang neneda jeung nawiskeun kurban ka Allah. Anjeunna teh mahluk pang luhur. Anjeunna teh giver tina kahirupan tur nourishment urang. Simkuring teu disimpen ku malaikat, anu dijieun mahluk, atawa urang disimpen ku para wali atawa malah Nu Maha Agung Virgin Mary. Manehna teuing mangrupakeun mahluk dijieun. Naon ngajarkeun Garéja, urang bisa neuteup ka arah eta, anu nawiskeun conto kasucian leres. Conto nu dipikawanoh. Ngan anjeun nempo kolot anjeun atanapi panutan anu mantuan nyieun hiji dampak positif dina kahirupan earthly anjeun, urang neuteup ka Basa sahiji Maha Agung, sabab manéhna katimu tanpa dosa, na ieu follower ti Putra dirina Yesus sagala cara pikeun suku tina cross, dimana manéhna nempo lalaki nya, disiksa, keok jeung nempatkeun pati. Dulia (Yunani) – The manifestasi kaluman sarta reverence anu rightfully dibikeun ka mahluk dijieun. Ieu dulur anu geus conto exemplary on nuturkeun Kahirupan Isa Al Masih. Ti pendeta anjeun ka koordinator studi bibel Anjeun. Ti syahid Garéja Awal jeung Paul Rosululloh, kami boga loba jalma anu Gusti parantos diangkat nepi ka nembongkeun kami kumaha carana bisa “saksi hirup” jeung Firman. The Archangel Jibril deui ieu delivering kecap diucapkeun Allah jeung Maryam teh conto pangalusna dina cara ngomong “Sumuhun” ka Alloh sarta ngomong “enya” ka providence ketuhanan Allah!

Iblis hates kami. Anjeunna hates yén kami nuturkeun Yesus jeung maca kecap-Na. Anjeunna bakal coba mun ngagoda urang turun jauh ti Allah jeung ngakibatkeun urang dina jalan ka naraka. Allah, dina Mercy na wates, geus jangji kami hiji bantuan pikeun mantuan. Tingali deui di Kajadian 3: 14-15 “ceuk The Gusti Alloh ka naga teh,” Kusabab Anjeun geus rengse ieu, dilaknat anjeun luhur kabeh peternakan jeung luhur kabeh beasts lapangan; on beuteung anjeun anjeun bakal balik, sarta debu nu wajib dahar sagala poé hirup anjeun. Kuring baris nempatkeun enmity antara anjeun jeung awéwé, sarta antara turunan anjeun sarta turunan dirina; anjeunna wajib eumeur sirah anjeun, jeung anjeun kudu eumeur keuneung-Na. “The awéwé yen Allah geus ngobrol ngeunaan teh Anyar Hawa, rahayu Virgin Mary di. Isa teh Adam New nu mantuan mawa hubungan urang sareng Allah balik, lantaran anjeunna kurban dosa sampurna pikeun panebusan tina dunya. The Rosary mangrupa pakarang marengan Alkitab ka tusuk setan. Anjeunna terang anjeunna téh kakuatanana lamun batur walks dina jalan Gusti. Anjeunna teu mibanda kakuatan leuwih kami iwal urang nyerah Sunan Gunung Djati pikeun manéhna. Kami mukmin di Kristus Yesus jeung urang kudu ditunda armor urang sapopoé saperti St. Paul nyebutkeun di Epesus 6: 10-18 “Tungtungna, jadi kuat ka Pangeran sarta dina kakuatan bisa-Na. Ditunda sakabeh armor Allah, nu mungkin bisa nangtung ngalawan schemes setan. Pikeun urang ulah wrestle ngalawan daging jeung getih, tapi ngalawan pamingpin, ngalawan penguasa, ngalawan kakuatan kosmis leuwih gelap hadir ieu, ngalawan gaya spiritual jahat di tempat sawarga. Kituna nyandak up sakabeh armor Allah, nu mungkin bisa tahan dina dinten jahat, sarta sanggeus rengse sadayana, mun nangtung teguh. kituna nangtung, sanggeus fastened dina sabuk bebeneran, sarta sanggeus nempatkeun dina breastplate tina amal saleh, sarta, salaku sapatu pikeun suku anjeun, sanggeus ditunda kesiapan dirumuskeun ku manéh tina karapihan. Dina sagala kaayaan nyandak nepi ka tameng iman, jeung nu bisa extinguish sakabeh anak panah flaming tina jahat salah; sarta nyandak éta helm kasalametan, sarta pedang Roh, nu firman Alloh, sholat sepanjang waktos di Roh, kalawan sakabeh doa na supplication. Ka tungtung éta, tetep waspada kalayan sagala Persib, sahingga supplication pikeun sakabéh para wali, “Marilah urang nyokot Rosaries urang jeung bibles urang. Unggal murid perlu nyokot pakarang urang jeung ngalawan perang ieu! Ka Allah nu Maha Suci tur bisa ngaranna jadi rahayu salawasna tur kantos, Amin!
pangalusna,
Harun J

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: