Saksa, miksi petät Jumalan Pojan?

Maallikkoveli vastaus äänestykseen Aaron Joseph Paul Hackett | Nuhtelee | 14.09.2022

“Nouse, mennään; katso, kavaltajani on käsillä.”

Saksan veljet ja sisaret, oi kuinka Herra Jumala itkee teitä! Matteus 26:41 “Etkö siis voisi valvoa kanssani yhtä tuntia? Valvo ja rukoile, ettet joutuisi kiusaukseen; Henki tosin on altis, mutta liha on heikko.” Miksi sallit Saatanan sydämiisi? Miksi uskot valheiden isään? Saatana petti ensimmäiset vanhempamme[ 1], sitten hän herätti vihan Kainissa murhaakseen veljensä Abelin[2], nyt Saksan katolisen hierarkian äänestyksellä Saatana sai vallan Saksan maassa!

En tiedä, mikä on vaikuttanut Saksan suureen paimeneen (kardinaali), teidän eminenssiinne, tämä ei ole Kaikkivaltiaan Jumalan laki! Sinä samoin kuin jokainen ihminen, joka palvelee Luojaamme, tiedä kuinka monta sielua Saatana on voittanut kielletyn hedelmän puremisen jälkeen tähän asti! Hänen langenneet serafinsa, jotka tekevät Saatanan käskyn, tarvitsevat vain jalansijan, ja sitten tuhotyö voi alkaa.

Ote St. Robert Bellarmine SJ:stä, De Romano Pontifice , lib. II, korkki. 30

“Tätä vastaan: Ensinnäkin, jos harhaoppinen pysyisi “in actu ” [todellisesti] luonteensa ansiosta liittyneenä kirkkoon, häntä ei voida koskaan leikata tai erottaa siitä “in actu ” , sillä hahmo on lähtemätön. Mutta kukaan ei kiellä sitä, että jotkut ihmiset voivat olla ” todellisuudessa ” erotettuja kirkosta. Siksi hahmo ei tee harhaoppisesta olemaan “in actu ” kirkossa, vaan se on vain merkki siitä, että hän oli kirkossa ja että hänen täytyy palata siihen. Vastaavasti kun lammas vaeltelee vuorille eksyneenä, siihen painettu merkki ei tee sitä tarhassa, vaan osoittaa, mistä tarhasta se oli paennut ja mihin tarhaan se pitäisi tuoda takaisin. Tälle totuudelle on vahvistus Pyhässä Tuomassa, joka sanoo ( Summ . Theol. III, q. 8, a. 3), että ne, joilla ei ole uskoa, eivät liity “in actu ” Kristukseen, vaan vain potentiaalisesti – ja St. Tuomas viittaa tässä sisäiseen liittoon, ei ulkoiseen, joka syntyy uskon tunnustamisesta ja näkyvistä merkeistä. Siksi, koska hahmo on jotain sisäistä, ei ulkoista, Pyhän Tuomaan mukaan hahmo ei yksin liitä ihmistä “in actu ” Kristukseen.

Teidän ylhäisyytenne, kuinka voit sallia tämän veljesi piispojen äänestyselimen äänestävän Kaikkivaltiaan Jumalan lakien muuttamisesta? Kaikkivaltiaan Jumalan opetus on ollut johdonmukaista siitä lähtien, kun Jumalamme antoi Moosekselle[ 3] Jeesukselle Kristukselle lait vahvistaen käskyjen opetusta [4] . Herrani, sallikaa minun virkistää muistinne katolisen kirkon katekisuksesta – CCC 1955 “”Jumalallinen ja luonnollinen” laki6 näyttää ihmiselle tien, jota on seurattava hyvän harjoittamisen ja päämäärän saavuttamiseksi. Luonnonlaki ilmoittaa ensimmäiset ja olennaiset ohjeet, jotka hallitsevat moraalista elämää. Se riippuu halusta Jumalaa ja alistumisesta hänelle, joka on kaiken hyvän lähde ja tuomari, ja tunteesta, että toinen on tasavertainen. Sen tärkeimmät ohjeet ilmaistaan Dekalogissa. Tätä lakia kutsutaan “luonnolliseksi” ei viitata irrationaalisten olentojen luonteeseen, vaan koska syy, joka määrää sen, kuuluu ihmisluontoon:

Missä nämä säännöt sitten on kirjoitettu, ellei tuon valon kirjaan, jota kutsumme totuudeksi? Siihen on kirjoitettu jokainen oikeudenmukainen laki; siitä laki siirtyy oikeutta tekevän miehen sydämeen, ei siten, että se vaeltaa siihen, vaan että se asettaa siihen jälkensä, kuin sinetti renkaaseen, joka siirtyy vahaan poistumatta renkaasta. Luonnonlaki ei ole mitään muuta kuin Jumalan meihin asettama ymmärryksen valo; sen kautta tiedämme, mitä meidän on tehtävä ja mitä meidän on vältettävä. Jumala on antanut tämän valon tai lain luomisessa. [5]

Kuten Isämme Pyhä Paavali Ristin opettaa meille: ” Oi Jumala! opeta minua ilmaisemaan itseäni. Toivon, että olisin kaikki rakkauden liekeissä! Enemmän kuin: toivon, että voisin laulaa ylistyslauluja tulessa rakkaudesta ja ylistä niitä ihmeellisiä armotekoja, joita luomaton rakkaus on meille suonut! Eikö todella ole velvollisuus kiittää Jumalaa hänen lahjoistaan? Kyllä, varmasti, mutta en tiedä miten. Haluan tehdä niin, enkä tiedä miten . On vähän pyörtyä halusta rakastaa tätä suurta Jumalaa yhä enemmän. On vähän kuluttaa itseämme Hänelle. Mitä me teemme? Ah! me elämme tuolle jumalalliselle rakastajalle jatkuvassa rakkauden tuskassa. Mutta sinä Luuletko, että olen sanonut tarpeeksi? Ei; Sanoisin enemmän, jos osaisin.
Tiedätkö, mikä lohduttaa minua jonkin verran? Tietää, että meidän suuri Jumalamme on ääretön hyvä ja ettei kukaan kykene rakastamaan ja ylistämään Häntä niin paljon kuin Hän ansaitsee.”

Toivotamme kaikki tervetulleiksi avosylin, mutta emme voi muuttaa kirkon sääntöjä. Vaikka koko maailma sanoisi, että Kuu on todella aurinko ja aurinko on todella kuu, emme voi sallia luonnonlain olevan ristiriitainen. Roomalaiskatolisen kirkon opetukset ovat periytyneet meille Jeesuksesta Kristuksesta, meidän Herrastamme, ensimmäiselle paaville Pyhälle Pietarille, ja niitä on vahvistettu totuuden vuosisatojen aikana. Trenton kirkolliskokouksesta Vatikaanin toiseen kirkolliskokoukseen meidän on noudatettava pyhää oppia, joka on peritty pyhän kirjoituksen ja perinteen kautta! Enkelilääkäriltä Pyhä Tuomas Akvinolainen OP toteaa Sunna Theologicassa kirjoituksessaan: “Tämä oppi on viisautta yli kaiken inhimillisen viisauden; ei vain missä tahansa järjestyksessä, vaan ehdottomasti. Sillä koska viisaan miehen tehtävä on järjestää ja tuomita, ja koska pienemmät asiat tulee arvioida jonkin korkeamman periaatteen valossa, hänen sanotaan olevan viisas missä tahansa järjestyksessä, joka harkitsee korkeinta periaatetta tässä järjestyksessä: Näin ollen rakennusjärjestyksessä sitä, joka suunnittelee talon muodon, kutsutaan viisaaksi ja arkkitehdiksi, toisin kuin huono-arvoiset työntekijät, jotka viimeistelevät puuta ja valmistelevat kiviä: “Viisaana arkkitehtina olen laskenut perustuksen” ( 1 Korinttolaisille 3:10). Jälleen, kaiken ihmiselämän järjestyksessä järkevää ihmistä kutsutaan viisaaksi, koska hän ohjaa tekonsa sopivaan päämäärään: “Viisaus on viisautta ihmiselle” (Sananlaskut 10:23). Siksi sitä, joka pitää ehdottomasti koko maailmankaikkeuden korkeinta syytä, nimittäin Jumalaa, kutsutaan ennen kaikkea viisaaksi. Tästä syystä viisauden sanotaan olevan jumalallisten asioiden tietoa, kuten Augustinus sanoo (De Trin .xii, 14). Mutta pyhä oppi pohjimmiltaan käsittelee Jumalaa, jota pidetään korkeimpana syynä – ei vain siltä osin kuin Hänet voidaan tuntea luotujen kautta aivan kuten filosofit tunsivat Hänet – “Se, mikä Jumalasta tiedetään, on ilmeistä heissä” (Room. 1:19) – vaan myös siltä osin kuin Hän tuntee itsensä yksin ja paljastuu muille. Siksi pyhää oppia kutsutaan erityisesti viisaudeksi.”

Teidän eminenenssinne, nöyränä Jumalan palvelijana, pyydän teitä tekemään oikein ja oikaisemaan veljenne piispat tässä virheessä. Älä anna Saatanan tuhota Saksan kansaa äläkä luovuttaa kaikkien papistojen sieluja! Antakoon Kaikkivaltiaan Jumalan valo sinulle voimaa tehdä oikein ja tuoda lauman takaisin Pääpaimenelle, joka on Jeesus Nasaretilainen, joka kuoli ristillä kaikkien syntiemme tähden! Kiitos, teidän eminentsanne, että luit kirjeeni.

Herran Jeesuksen Kristuksen orja,

Aaron Joseph Paul Hackett

Passionisti Lay Brother


[1] Mooseksen kirja 3:1-7

[2] Mooseksen kirja 4:8-12

[3] 2. Moos. 20:1-17

[4] Matteus 22:35-40

[5] http://www.scborromeo.org/ccc/p3s1c3a1.htm

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: