NJ PR LUTJE P FORR PELRDORIM

Zoti im, ti je i plotfuqishëm, ti je Zoti, ti je Ati.

Ne ju lutemi përmes ndërmjetësimit dhe ndihmës së kryeengjëjve Michael, Raphael dhe Gabriel

për çlirimin e vëllezërve dhe motrave tona që janë skllavëruar nga i ligu.

Të gjithë shenjtorët e qiellit, na ndihmoni.

Nga ankthi, trishtimi dhe obsesioni,

të lutemi, na liro, o Zot . 

Nga urrejtja, kurvëria, zilia,

të lutemi, na liro, o Zot . 

Nga mendimet e xhelozisë, zemërimit dhe vdekjes,

të lutemi, na liro, o Zot 

Nga çdo mendim për vetëvrasje dhe abort,

të lutemi, na liro, o Zot 

Nga çdo formë e seksualitetit mëkatar,

të lutemi, na liro, o Zot . 

Nga çdo ndarje në familjen tonë dhe çdo miqësi e dëmshme,

të lutemi, na liro, o Zot . 

Nga çdo lloj magji, keqdashje, magji dhe çdo formë okulte,

të lutemi, na liro, o Zot 

Zot, ti që thua: “Unë po ju lë paqen, paqen time po ju jap”, jepni këtë, me ndërmjetësinë e Virgjëreshës Mari,

ne mund të çlirohemi nga çdo magji e keqe dhe të gëzojmë paqen tuaj gjithmonë, në emër të Krishtit, Zotit tonë. Amen.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: