Paholaisen sudet DEMONOLOGIA Aaron Hackett | Teologia | 13.04.2019

Varoitus: Tätä aihetta ei ole tarkoitettu lapsille, joiden ikä on perusteltu. Vanhempien harkintavalta on antaa lapsilleen mahdollisuus ymmärtää tätä aihetta.Koska tämä aihe on raskas ja voi olla häiritsevää, rukoilkaamme Pyhän Kolminaisuuden suojelemiseksi ja olemaan peitossa Äidin Marian vaipalla.

 
Rukous pahaa vastaan

Jumalan, Isän, Pojan ja Pyhän Hengen, Pyhän Kolminaisuuden, henki laskeutuu minua kohtaan. Puhdista minut, muokkaa minua, täytä minut itselleni ja käytä minua. Käännä kaikki pahan voimat minulta;tuhota heidät, voittaa heidät niin, että voin olla terve ja tehdä hyviä tekoja.

Käännä minulta kaikki kiroukset, heksat, loitsuja, noituutta, mustaa maagiaa, demonisia tehtäviä, pahoinvointia ja pahaa silmää; diaboliset tartuntoja, sortoa, omaisuutta; kaikki, mikä on pahaa ja syntiä;kateus, petos, kateus; kaikki fyysiset, psyykkiset, moraaliset, henkiset ja hirvittävät sairaudet; samoin kuin kaikki houkuttelevat henget, kuurot, tyhmät, sokeat, mykistävät ja nukkuvat henget, uudenikäiset henget, okkulttiset henget, uskonnolliset henget, antikristuksen henget ja muut kuoleman ja pimeyden henget.

Minä käsken ja annan kaikki voimat, jotka minua häiritsevät – Kaikkivaltiaan Jumalan voimalla, Vapahtajani Jeesuksen Kristuksen nimissä – jättämään minut ikuisesti ja lähetettäväksi ikuiseen tulipaloon, että he eivät koskaan koskaan kosketa minua tai mikä tahansa muu olento koko maailmassa. Aamen.

 

Tässä on linkki, lyhyt video siitä, miten taistella takaisin pahoja henkiä vastaan

https://www.youtube.com/watch?v=otkTVqLixk0

 

Aloitamme tämän aiheen Isän, Pojan ja Pyhän Hengen nimellä.

Veljet ja sisaret, kun tulemme lähellä 40 päivän paastosi ja rukouksenne loppua, olkaamme tietoisia vihollisesta, joka on ympärillämme. Katsomme profeetta Jesajan kirjoitusta paholaisesta. ”Kuinka olet pudonnut taivaasta, O Day Star, Dawnin poika! Kuinka teitä leikataan maahan, sinä, jotka teit kansat pieniksi! Sanoit sydämessäsi: ‘Minä nousen taivaaseen; Jumalan tähtien yläpuolella asetan valtaistuimeni korkealle; Minä istun kokoonpanon vuorella kaukana pohjoisessa; Minä nousen pilvien korkeuksien yläpuolelle, teen itseni Korkeimmaksi. Mutta sinut tuodaan alas Sheoliin , kaivon syvyyteen.   Paholainen luotiin alun perin serafien enkelinä.Jos muistat viimeisten blogieni mukaan enkelien perusrakenteen, tämä sijoitus on ensimmäinen, joka on lähellä Kaikkivaltiaan Jumalan valtaistuinta. Hän luotiin kaikkein kauneimmaksi kaikista enkeleistä.Hänelle annettiin valtaa ja kohtuullisuutta. On olemassa legenda, että hän oli erittäin lahjakas musiikilla, koska hän pelasi ennen Jumalan edessä. (Tämä osa on merkityksellinen, koska koska musiikkia käytetään nyt “välineenä” nuorten kielteiseen vaikuttamiseen.) Kun Jumala on valmis luomaan taivaan enkelit, heille ilmoitettiin suunnitelma luoda ihminen kuvaan ja Jumalan samankaltaisuus, että Pyhän Kolminaisuuden toinen henkilö tulee ihmisen muodossa ja että hän aikoo luoda erityisen naisen, Marian, Jeesuksen Kristuksen äidin. Enkelit käskettiin palvelemaan ihmistä, he palvelevat Jumalan Poikaa, joka on tehnyt ihmisen, ja kunnioittamaan tätä kaikkein nöyrintä naista. Lucifer, kapinoi ajatuksesta ja kertoi Jumalalle, että “hän ei palvele”! Hän ei palvele tätä heikkoa Jumalan luomista; hän ei palvele Jeesusta Kristusta eikä hän palvele tätä naista, joka on valittu kantamaan Jeesusta. Hän pystyi vakuuttamaan kolmanneksen taivaasta ja joka kapinoi Jumalaa vastaan. Pienempi enkeli alimmasta listasta, Saint Michael haastaa tämän kapinallisen huuton ja sanoi: “Kuka on kuin Jumala?” Merkitys, kuinka uskalla haastaa koko maailmankaikkeuden ääretön luoja.   Kun heidät heitettiin pois taivaasta ja lähetettiin kuiluun, Jumala loi tunnetun maailman ja aloitamme elämämme, kun Jumala loi Aadamin ja Eevan puutarhassa.   ” Ensimmäisten vanhempiemme tottelemattoman valinnan takana on viettelevä ääni, joka on vastoin Jumalaa, mikä tekee heistä kuolemaan kateudesta. Pyhät kirjoitukset ja kirkon perinteet näkevät tässä olevan kaatunut enkeli, jota kutsutaan “Saatanaksi” tai “paholaiseksi”. Kirkko opettaa, että Saatana oli alunperin hyvä enkeli, Jumalan tekemä: “Paholainen ja muut demonit luotu todellakin Jumalan hyväksi, mutta heistä tuli pahaa omalla tekemisellään.”

Joten ymmärtääkseen, mitä tapahtui, vaikka saatana heitettiin pois taivaasta kapinallisten enkelien kanssa, hän ylläpitää kaikkia lahjojaan ja voimiaan. Aivan kuten sama rakenne on luotu Jumalan tavoin, kuinka enkelit toimivat, helvetin hierarkia seuraa samalla tavalla. Voimakkaampia demoneja ovat kaatuneet serafit ja cherubin enkelit, ja alempi sijoitus on vähäiset pudonnut enkelit. Koska paholainen haluaa jäljitellä Jumalaa, hän yrittää ja vaikuttaa ihmisen kaatumiseen ja palvotaan Jumalan sijasta. ”Raamattu puhuu näiden enkelien synnistä. Tämä “lasku” koostuu näiden luotujen henkien vapaasta valinnasta, joka hylkäsi radikaalisti ja peruuttamattomasti Jumalan ja hänen valtakuntansa. Me löydämme heijastuksen tästä kapinoinnista kiusaajan sanoissa ensimmäisille vanhemmillemme: “Sinä olet kuin Jumala.” Paholainen “on syntiä alusta alkaen”; hän on “valehtelija ja valheiden isä”. Paholainen oli tehtävänä pilata Jumalan luominen. Jos luet luvun Genesis-kirjasta, näemme tämän pahan olevan kovasti töitä pysäyttääkseen Jeesuksen linjan yrittämällä korruptoida ihmisen siemeniä. Nefilim olivat maan päällä näinä päivinä ja myös sen jälkeen, kun Jumalan lapset tulivat ihmisten tyttäriin, ja he synnyttivät heille lapsia. Nämä olivat mahtavia miehiä, jotka olivat vanhoja, kuuluisat miehet. Herra näki, että ihmisen jumalattomuus oli suuri maan päällä, ja että jokainen hänen sydämensä ajatusten mielikuvitus oli vain pahaa jatkuvasti. Ja Herra oli pahoillani, että hän oli tehnyt ihmisen maan päälle, ja se surmasi häntä sydämeensä. Niin Herra sanoi: “Minä tahdon tuhota ihmisen, jonka minä olen luonut maanpinnan, ihmisen ja pedon ja hiipivien asioiden ja ilmalintujen tähden, sillä minä olen pahoillani, että minä olen tehnyt heidät.”   Mutta Noo löysi hyväksi Herran silmissä.   On kirja, joka selittää demonologian aiheen hyvin, tohtori Dennis G Lindsay D.Min nimeltään “Giants, Fallen Angels ja Nephilimin paluu” Suosittelen lukemaan tätä kirjaa, en voi tehdä mitään oikeutta blogini perustuu syvään tutkimukseen, jonka Dr. Lindsay sanoo tästä aiheesta. Kaikkivaltias Herra joutui lähettämään tulvan, koska ihmisen veri sekoitettiin demonien henkiin. Jumalattomuus levisi niin laajalle ja niin nopeasti, että Noo oli ainoa perhelinja, jota ei ollut “vahingoittanut tämä paha.

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: