Djævelens ulve GRUNDLÆGGENDE DEMONOLOGI Aaron Hackett | Teologi | 2019/04/13

Advarsel: Dette emne er ikke beregnet til børn under en årsag. Det er op til forældrenes skøn at lade deres børn forstå dette emne. Fordi dette emne er tungt og kan forstyrre, lad os bede til den hellige treenighed for beskyttelse og blive dækket af moder marmorens mantel.

 
Bøn mod ondskab

Vor Guds Ånd, Fader, Søn og Helligånd, Den Hellige Treenighed, stige ned over mig. Rens mig, støv mig, fyll mig med dig selv og brug mig. Forsæt alle onde kræfter fra mig; ødelægge dem, besejre dem, så jeg kan være sund og gøre gode gerninger.

Forbud mig fra alle forbandelser, hexes, magi, hekseri, sort magi, dæmoniske opgaver, mandfisk og det onde øje; diaboliske angreb, undertrykkelser, besiddelser; alt der er ondt og syndigt; jalousi, forræderi, misundelse alle fysiske, psykologiske, moralske, åndelige og diaboliske lidelser; såvel som alle fristende ånder, døve, dumme, blinde, stumme og sovende ånder, new-age-ånder, okkulte ånder, religiøse ånder, antichrist-ånder og enhver anden ånd af død og mørke.

Jeg befaler og byder alle de kræfter, der smugler mig – ved Guds almægtiges kraft i Jesu Kristi min Frelsers navn – at forlade mig for evigt og at blive sendt til den evige ildsø, så de aldrig mere kan røre ved mig eller enhver anden skabning i hele verden. Amen.

 

Her er et link til en kort video om, hvordan man kæmper tilbage imod onde ånder

https://www.youtube.com/watch?v=otkTVqLixk0

 

Vi starter dette emne i Faderens, Sønnenes og Helligåndens Navn.

Brødre og søstre, når vi kommer tæt på slutningen af ​​vores 40 dage med faste og bøn, lad os blive opmærksomme på fjenden, der er omkring os. Vi skal se på profeten Esajas skrift om djævelen. “Hvordan er du faldet fra himlen, O Day Star, søn af Dawn! Hvordan er du skåret ned til jorden, du, der lavede nationerne lave! Du sagde i dit hjerte: ‘Jeg vil stige op til himlen; over Guds stjerner vil jeg sætte min trone højt op; Jeg vil sidde på forsamlingsbjerget i den nordlige del; Jeg vil stige op over højderne af skyerne, jeg vil gøre mig som den Højeste. ‘ Men du er bragt ned til Sheol til dybden af ​​Pit. “   Djævelen blev oprindeligt oprettet som en seraphim engel. Hvis du husker den grundlæggende struktur af engle fra min sidste blog, er denne rang den allerførste, der ligger tæt på den almægtige guds trone. Han blev skabt som den smukkeste af alle englene.Han fik magt og rimelighed. Der er en legende, at han var meget begavet med musik, fordi han plejede at spille for Gud selv. (Denne del er relevant, fordi musik nu bruges som et “redskab” til at påvirke den unge på en negativ måde.) Da Gud var færdig med at skabe himlens engle, blev det åbenbaret for dem planen om at skabe mennesket i billedet og Guds lighed, at den anden person af den hellige treenighed kommer i form af en mand, og at han skulle skabe en særlig kvinde, Maria, Jesu Kristi Moder. Englene blev instrueret om at de vil tjene mennesker, de vil tilbede Guds Søn, skabte mand og ære denne mest ydmyge kvinde. Lucifer rebellede på ideen og fortalte Gud, at “han vil ikke tjene”! Han vil ikke tjene denne svage skabelse af Gud; han vil ikke tjene Jesus Kristus, og han vil ikke tjene denne kvinde, der blev udvalgt til at bære Jesus. Han var i stand til at overbevise en tredjedel af himlen og det var oprør mod Gud. En lavere engel fra den nederste rang udfordrer Saint Michael dette oprørske råb og sagde: “Hvem er som Gud?” Hvad betyder, hvordan tør du udfordre den uendelige Skaber af hele universet.   Efter at de blev kastet ud af himlen og sendt til afgrunden, skabte Gud den kendte verden, og vi begynder vores liv, da Gud skabte Adam og Eva i haven.   ” Bag det ulydige valg af vores første forældre lurer en forførende stemme, imod Gud, som får dem til at falde i døden ud af misundelse. Skriften og Kirkens Tradition ser i dette at være en faldet engel, kaldet “Satan” eller “Djævelen”. Kirken lærer at Satan først var en god engel, lavet af Gud: “Djævelen og de andre dæmoner blev faktisk skabt naturligt gode af Gud, men de blev onde ved deres egen gør.”

Så for at forstå, hvad der skete, selvom satan blev kastet ud af himlen med de oprørske engle, opretholder han alle sine gaver og kræfter. Ligesom den samme struktur blev skabt af Gud i, hvordan englene ville fungere, følger hierarkiet i helvede på samme måde. De mere magtfulde dæmoner er de faldne serafer og cherubimengle og den lavere rangering er de mindre falde engle. Fordi djævelen vil “efterligne” Gud, forsøger han og påvirker den faldne af manden og tilbeder i stedet for Gud. “Skriften taler om en synd af disse engle. Dette “fald” består i det frie valg af disse skabte ånder, der radikalt og uigenkaldeligt afviste Gud og hans regering. Vi finder en afspejling af dette oprør i talerens ord til vores første forældre: “Du vil være som Gud.” Djævelen har “syndet fra begyndelsen”; han er “en løgner og fader til løgne”. Djævelen var på mission for at ødelægge Guds skabelse. Hvis du læser en passage fra Genesis Book, ser vi, at dette onde arbejder hårdt for at stoppe Jesu afstamning ved at forsøge at ødelægge menneskets frø. “Nephilim var på jorden i disse dage, og også senere, da Guds sønner kom ind til menneskets døtre, og de bar børn til dem. Disse var de mægtige mænd, der var gamle, de berømte mænd. Herren så, at menneskets ugudelighed var stor på jorden, og at enhver fantasi af hjertets tanker kun var ondt hele tiden. Og Herren var undskyld, at han havde skabt mand på jorden, og det sørgede ham for sit hjerte. Så sagde Herren: “Jeg vil udrydde den mand, som jeg har skabt fra jordens overflade, menneske og dyr og krybdyr og fugle i luften, for jeg er ked af, at jeg har skabt dem.”   Men Noa fandt tjeneste i Herrens øjne. “   Der er en bog, der forklarer emnet for demonologi meget godt af, Dr. Dennis G Lindsay D. Mine kaldte “Giants, Fallen Angels og Nephilims tilbagevenden”. Jeg anbefaler stærkt at læse denne bog, jeg kan ikke gøre nogen retfærdighed i min blog baseret på den dybe forskning, som dr. lindsay siger om dette emne. Den Herre Almægtige Gud måtte sende oversvømmelsen, fordi menneskets blod blandede sig med dæmonernes ånder. Ondskaben spredte sig så bredt, og så hurtigt var Noah den eneste familielinie, der ikke var “ødelagt af dette onde.

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: