Készen állsz arra, hogy meghalsz, amit hiszel?

Hogyan válaszolna egy ilyen merész kijelentésre? Most ez a kérdés nem csak a keresztényeknek szól. Lehet, hogy egy buddhista, aki üldöznek, egy muszlim, egy ateista? Talán nincs vallása, de hisz valamiben. Lásd a nyugati világ nagy részét, nem kell aggódnia ezzel a problémával kapcsolatban. Hiszhetsz bármit, amit akarsz, vagy nem hiszel el semmiben. Ez az emberi jog. De sok más helyen a világon. Attól függően, hogy ki hiszel, vagy mit hisz benne, ez az utolsó hete lehetne a földön ezen a hitön.

Dr. Martin Luther King Jr. nagy ember volt. Harcolt a polgári jogainkért, több alkalommal letartóztatták, amíg 1968. április 4-én megölték Memphisben, Tennessee-ben. John F Kennedy elnököt 1963. november 22-én meggyilkolták. Benazir Bhutto volt az első pakisztáni női főbajnok, amíg visszatért az országába, és 2007. december 27-én megölték. Most már sok ember volt az egész emberi történelem során, akiknek talán nem rendelkeznek “híres” nevükkel, de meghaltak valamiért, amit A valóságban nem fogod megengedni magadnak, hogy feláldozzatok valamire, amit nem hiszel, valami, ami nem számít neked. Ha elég meggyőződésed van, és a szíved szívében tudod, hogy az, amit hiszel benne, igaz, akkor hajlandó lesz elmenni az összes mérföldön az igazság elterjesztéséhez, így mindenki meghallja.

Leonardo Da Vinci építész, zenész, mérnök, tudós és feltaláló volt. Előrajzolta az első ejtőernyőt, az első helikoptert, az első repülőgépet, az első tartályt, az első ismétlődő puskát, a lengőhídot, a lapátot és az első autót. A Da Vinci háborús gépeket is tervezett. Mégis idején, néhány hatalom forradalmárnak tekintette, néhányan azt akarták, hogy csendben tartsa gondolatait. Mégis szilárdan állt és maradt a tanfolyamokon. Most azt mondanám, hogy olyan egyszerű, mert gépeltem, képmutató hazugság lenne. Az ötletek jönnek, mint egy forgóajtó a Mallban. De előbb vagy utóbb el fog érni egy pontot, ahol már nem fog elrejteni. Hol jön ki, és azt mondom, hogy hiszek benne, ez vagy a másik. Az ötleteket meg kell osztani és nem kell elnyomni. Mégis, amikor a keresztény közösségekről van szó, úgy tűnik, nem kapunk átadást. Úgy tűnik, hogy mi vagyunk a világ problémamegoldói.

Szóval mit akarsz hinni Jézus Krisztusban? Először megosztottam egy linket itt

https://www.theguardian.com/world/2017/apr/14/what-is-the-historical-evidence-that-jesus-christ-lived-and-died

Ezt megnézheti. Tudom, hogy a legtöbb ember nem hisz Jézus Krisztusban. Nem vagyok itt, és a blogom sem arra szolgál, hogy hinjen Jézusban. Azt remélem, ez egy olyan döntés, amelyet magadnak fogok tenni. Számomra azonban csodának számít, annyira sok mindent, ami az életemben történt, az olyan helyzetek, amelyek rosszabbak voltak és nem voltak. Az élet maga csoda. Van madarak a levegőben, víz, hogy igyon, és olyan gépek, amelyek segítenek a mai világban. De mi igaz, keresztény hit? Mi teszi az embert, hagyja, hogy élve égesse el, vagy az állatok megeszik?

Jézus Krisztus az Élő Isten Fia. Ezt hiszem. Ez az igazság számomra. Ha Jézust csak olyan tanárnak látja, aki egyszer élt, vagy talán nem hisz benne. Ez is rendben van. Nem kevésbé szeret, mint a másik. Értékelem egy személyt, az ő döntésein és az életükben tett döntéseken alapul. Nem kell hinni abban, amit hiszek, de tiszteletben kell tartani. Találkoztam olyan nagy emberekkel, akik imádják Buddát vagy Allahot, nem akadályozták meg, hogy emberi lény legyen számomra, akkor miért nem tenném ugyanezt a másik személyért? Ha egy ház tűz volt, és valakinek segítségre van szüksége, és segíthetne, hogy biztonságosan újrahasznosítsa őket, mielőtt a mentő- és tűzoltóautók eljutnának a helyszínre, kockáztatná, hogy megmentene egy öt gyermekes anyát? Ez a blog azért készült, hogy leülhessen és gondolja. Gondolj és gondolj még többet.

Amikor az idők emberi történelmünkben jönnek, és nehéz helyzetekkel szembesülünk, hogyan reagálunk? Hogyan reagálnánk? Büszke lehet és büszke lehet, ha még soha nem voltál. Mondtam egy fiatal katonának, amikor a hadseregben voltam, hogy soha nem tudod, hogyan reagál a Combatban, amíg el nem éred az első golyót a fejed elől. Amikor életedben és halálban van, soha nem tudod, hogyan reagálsz. Szóval a kérdésem az olvasómnak ez …

Bármit is hiszel valamiben, ami 100% -osan igaz neked, hajlandó-e feláldozni? Szeretné eljutni a föld végéig? Szeretné, hogy eldöntse az életét? “Az igazság szabaddá tesz téged” János 8:32

Legjobb,

Aaron J

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: