Meditasjon 03.03.2019

Tillat oss brødre å se på Lukas 6: 39-45 fra evangelisten Luke. Jesus bruker alltid lignelser fordi han vil at du skal gå inn i det sinnssettet med dyp bønn og meditasjon. Når Jesus sier, ” Kan en blind person lede en blind person?” Han snakker ikke om fysisk blindhet, han snakker om åndelig blindhet. Dette er mer i referanse til de religiøse prestene.   Hvis du er en åndelig regissør, pastor, diakon, minister, rabbiner osv. Og ikke følger Guds lov, svikter du ikke i ditt personlige kall. Hvordan kan du lede mennesker til Gud, hvis livet ditt ikke er en refleksjon av Guds hellige ord? Folk følger deg som eksempel. De stoler på deg på grunn av din utdanning, trening og jobben du har fått. “Gjør som jeg sier og ikke som jeg gjør” er en forferdelig måte å være en leder for Gud. Enten er du forpliktet til Guds ord, eller du er ikke.«Ingen disipel er overlegen for læreren,» sier Herren, men når du får storfe på din flokk, så vil din flokk få verktøy og næring som den trenger å stå imot verden, kjød og djevel. Å lære Hellige Skrift er ekstremt viktig. De er ikke “tomme ord” som babbles høyt, men de gir den nødvendige næringen til Den evige sjel.   Jesus advarer ikke om å være hykler. Du kan ikke si til din bror og søster at de er borte fra Gud, hvis du selv er lengst unna. Hvordan kan du rette noen på deres synder når du velger å holde øye med dine egne lovbrudd. Følg med! Tror du at Gud er en blind flaggermus som ikke ser dine synder? Den som er Mighty, kan se alt før det skjer. Han er ute av tid og ikke begrenset til normer for det vi kjenner i vårt univers. Guden som skapte deg og meg, kjenner våre hjerter bedre enn vi kjenner oss selv. “Høyre er riktig, selv om ingen gjør det, er galt galt, selv om alle gjør det.” St. Augustine of Hippo sier. Dette livet er en krigføring. Fra den tiden du befant deg til den tiden som Gud bestemmer når livet ditt slutter, er en slagmark for dine utødelige sjeler. Jesus lovet aldri at livet vil være enkelt, men han lovte at de som gjorde Guds vilje som apostelen Paulus “Jeg har kjempet den gode kampen, jeg er ferdig med løpet, jeg har holdt troen .” 2 Timoteus 4: 7 det paradiset av løfte til de som tjener det. En person som trofast følger Guds vilje og holder hans bud, vil bli meget godt, produsert. Selv om den personen står overfor prøvelser og trengsler, vil Gud salve sin hånd og mange velsignelser kommer til å skje. Men en person som gjør ondskap, begår store forbrytelser og fører folk til vill, vil drikke koppen av gift som de har bragt over seg selv.   Guds rike vil bli lukket for dem, og de vil lide i ilden som aldri dør ut og ormen som alltid gnister. Den allmektige Gud leser hjerter, han vet hva som brygger i deg. Matteus 15:19 “For ut av hjertet kommer onde tanker, mord, utroskap, utroskap, tyveri, falskt vitne, forferdelse .” Så, pastorer, diakoner, eldste, ledere, være gode disipler til Herren, Den Høieste, og før din hjord godt. For på dommens dag vil alt bli vurdert, alt.

 

Må saligheten av den allmektige Gud komme over deg i dag, Amen

 

Aaron JP

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: