Stop God met die bloed van die onskuldiges

Voordat hierdie dienaar van die Here hierdie blog begin, het ek twee video skakels van YouTube van twee eerbiedige vaders ingesluit wat eksorcismes met goedkeuring van die Katolieke Kerk uitvoer.https://www.youtube.com/watch?v=8d5PkEZ6bvA en https://www.youtube.com/watch?v=TMcvZaiBwe4 . Ek hoop dat hierdie video in ander tale vertaal kan word omdat hulle baie te sê het oor die boosheid wat in die wêreld hardloop.

 

Met die nuwe aborsiewette wat in hierdie land (Verenigde State) moontlik is, waarom staan ​​ons “gelowiges van die Allerhoogste God” net terug en sê niks? Kategismus van die Katolieke Kerk (CCC 2270)   “Die menslike lewe moet absoluut gerespekteer en beskerm word vanaf die oomblik van bevrugting. Vanaf die eerste oomblik van sy bestaan ​​moet ‘n mens erken word dat hy die regte van ‘n persoon het – waaronder die onversoenbare reg van elke onskuldige wese tot die lewe. Wanneer iets verkeerd in ‘n ander land gebeur, kan ons gou iets sê . Ons vloei sosiale media met skakels en video’s, ons skryf ons regeringsamptenaar om in die wêreld in te gryp. Ons stuur geld om organisasies te ondersteun wat aan die voorkant van die ongeregtighede veg, maar daar is nog onregte aan die gang. Om die waarheid te sê, as jy na die Geskiedenis van God se mense en die wêreld kyk, is hierdie kwaad van aborsie al baie lank aan die gang. Dit is ‘n bloedoffer vir demone. Van die tyd van die Ou Testament tot nou toe is daardie bose gees baie name genoem, maar die wortel is dieselfde. Deur ‘n kind dood te maak, is dit bly met hierdie bose aksie omdat dit die Almagtige God beangs en die mense wat aan hierdie ritueel deelneem, word deur demone gedryf om dit te doen.

 

Genesis 4: 10-11 “En die Here het gesê: Wat het jy gedoen? Die stem van jou broer se bloed roep van die grond af na my toe.   En nou is jy vervloek van die grond wat sy mond oopgemaak het om die bloed van jou broer uit jou hand te ontvang. ” Elke kind wat in die wêreld vermoor word, om watter rede ookal, is hul bloed uitroep tot die Almagtige God vir geregtigheid. Die wêreld sal sê dat jy jou kind moet doodmaak omdat jy oor jou loopbaan moet dink, of dalk vertel hulle jou dat jy te veel kinders het, of dat jy net oor jouself moet dink. Sommige sal jou selfs vertel dat ‘n kind in die baarmoeder nie siel het nie, maar dit is net ‘n “blob van weefsel” sonder rede vir rede.   Hulle sal dit op ‘n metafisiese manier vir jou beskryf. “Omdat ‘n fetus net ‘n kwessie van weefsel is wat binne-in die liggaam gevorm word, het dit geen siel nie. Dus, omdat dit geen siel het nie, is dit nie ‘n lewende wese met rede nie. Dus, tot die gevolgtrekking dat omdat hierdie fetus sonder siel of sonder natuurlike rede gebore word, behoort dit jou nie te pla om dit te aborteer nie, want dit is nie ‘n mens nie. “ St Thomas Aquinas in sy skryfwerk, die ” Summa Theologica Q. 76 “ Beswaar 4 . Verder het mag en aksie dieselfde onderwerp; Vir dieselfde onderwerp is wat kan en doen. Maar die intellektuele aksie is nie die optrede van ‘n liggaam nie, soos hierbo verskyn (I: 75: 2). Daarom is ook die intellektuele fakulteit nie ‘n krag van die liggaam nie. Maar deug of krag kan nie meer abstrak of eenvoudiger wees as die wese waaruit die fakulteit of krag afgelei word nie. Daarom is die stof van die intellek ook nie die vorm van ‘n liggaam nie.

Beswaar 5. Verder, alles wat op sigself bestaan, is nie verenigbaar met die liggaam as sy vorm nie; Want ‘n vorm is dit waarmee ‘n ding bestaan: sodat die bestaan ​​van ‘n vorm nie self by die vorm hoort nie.Maar die intellektuele beginsel het op sigself bestaan ​​en is bestaansbaar, soos hierbo gesê is (I: 75: 2). Daarom is dit nie verenigbaar met die liggaam as sy vorm nie.   St Thomas Aquinas beweer dat die “Die menslike siel, as gevolg van sy volmaaktheid, nie ‘n vorm is wat in materie saamgesmelt is nie, of heeltemal omhels word deur materie. Daarom is daar niks om te verhoed dat enige krag daarvan die handeling van die liggaam is nie, hoewel die siel in wese die vorm van die liggaam is. ” En ” Die siel kommunikeer die bestaan ​​waarin dit bestaan ​​uit die liggaamlike materie, waarvan en die intellektuele siel daar lei tot eenheid van bestaan; sodat die bestaan ​​van die hele samestelling ook die bestaan ​​van die siel is. Dit is nie die geval met ander nie-bestaansvorms. Om hierdie rede behou die menslike siel sy eie bestaan ​​na die ontbinding van die liggaam; terwyl dit nie so met ander vorme is nie. “

 

St Thomas Aquinas wys daarop dat ons liggame meer is as net iets, dit is iets wat deur ‘n “almagtige wese” geskep word. Want hoe kan ‘n mens ontken dat mense nie met ‘n groetgeskenk gebore word nie? As ons net “brute diere” was, waarom sou God dit moeilik maak om ons spesiaal te maak as enige van sy skepping? ( CCC 357 ) ” In die beeld van God beskik die menslike persoon oor die waardigheid van ‘n persoon, wat nie net iets is nie, maar iemand. Hy is in staat om selfkennis, selfbesit te hê en homself vrylik te gee en gemeenskap met ander persone te betree. En hy word genadig geroep tot ‘n verbond met sy Skepper om hom ‘n antwoord van geloof en liefde te bied wat geen ander skepsel in sy plek kan gee nie. ” God het ons van die begin af met vaardighede en talente geskep. Almal het die potensiaal om iets goeds te wees. Elke persoon het ‘n “spesiale sending” op hierdie aarde vir hom. God soek nie almal om dokter of prokureur te wees nie. Maak nie saak watter vaardigheidsvlak of talente jy het nie, dit word almal gebruik vir die glorie van die Almagtige God. God het die mensdom geskep om ‘n gemeenskap te wees. Ons word almal geroep om in ‘n universele broederskap en susterskap te lewe.   Psalms 139: 13-18 “Want U het my binneste gevorm, U het my in die moederskoot van my moeder gebring. Ek loof jou, want jy is bang en wonderlik. Pragtig is u werke! U ken my goed; my raam was nie vir jou weggesteek nie, toe ek in die verborgene weggeneem is, in die dieptes van die aarde ingewikkeld gewerk het. U oë het my onvormde stof gesien; In jou boek is geskrywe, elkeen van hulle, die dae wat vir my gevorm was toe daar nog niemand van hulle was nie. Hoe kosbaar vir my is u gedagtes, o God! Hoe groot is die som van hulle! As ek hulle tel, is hulle meer as die sand. As ek wakker word, is ek nog steeds by jou. ” God het elke mens in sy beeld en gelykenis geskep omdat hy sy liefde aan ons wil deel. Omdat God ons liefhet, het hy ons spesiaal gemaak bo alle diere en die hele skepping, omdat ons in die beeld van die Almagtige God geskep is, het ons as mens ‘n spesiale plek in sy hart omdat ons wil gemaak is om te dien en aanbid die liefde wat liefhet en ons geskep het.

 

Sirach 49: 7-9 “Want hulle het hom verdruk; Tog is hy as profeet in die moederskoot gewy, om te pluk en te verdruk en te vernietig, en ook te bou en te plant. Dit was Esegiël wat die gesig van glorie gesien het wat God hom bo die waens van die gérubs gewys het. Want God het sy vyande met storm onthou en goed gedoen aan die wat hulle weë reggemaak het. ” God het ons lief, selfs wanneer ons swak menslike passie hom beledig. Ons word almal geroep tot ‘n groter vlak van heiligheid. Die baba wat jy besluit om af te skaf, kon ‘n dokter gewees het om uiteindelik die geneesmiddel vir vigs te kry, miskien sal hy / sy die volgende groot filosoof wees. Die baba kan selfs die volgende groot leier wees wat die onreg in die land waar hulle vandaan kom, sal beëindig. Ons sal nooit tot die einde van die tyd weet nie, omdat hulle van die toekoms beroof is. Ons moet ophou om God te speel en God alleen te laat besluit wie lewe en wat sterf. Want wie van ons kan die son vertel om te stel? Kan jy die winde en die golwe beveel om jou te gehoorsaam? Het jy die mag om die hele heelal te rig? Kan jy mense van sondes bevry? Slegs God het die krag om tyd en ruimte te beweeg. Slegs God kan sondes vergewe en net God het die Owerheid en Reg om spesiale mense op die aarde te kies om ander na Hom toe te bring.   Jesus het na die aarde gekom as die Woord inkarnasie, om ons te leer hoe lief God elkeen van ons is. Jesus het homself as ‘n volmaakte offer aan God aangebied. Ons moet hierdie sinnelose dood van die onskuldige stop, want God is reeds beledig deur die sondes van die mensdom. ( CCC 1703) “Die mens is ‘n geestelike en onsterflike siel,” is die enigste wese op aarde wat God vir sy eie wil begeer het. “Uit sy opvatting is hy bestem vir ewige geluk.”

 

Ewige en liefdevolle God, ons vra u om die mensdom te vergewe vir die doodmaak van u skepping. Ons vra om verskoning namens diegene wat die seën van daardie kind wat jy aan daardie ma gegee het, gooi. Ons het nie beheer oor die omstandighede van die verskriklike dinge wat in ons lewens gebeur nie, maar ons het geen reg om soos God te wees nie en te besluit wie lewe en wat sterf. Ons vra dat hierdie moeders en vaders die genesing ontvang wat hulle nodig het. Ons smeek die Almagtige God om die bloedoffers wat in hierdie wêreld gedoen word, te beëindig! Ons noem ons onbarmhartig Our Lady of Guadalupe, om die kop van Satan te verpletter en al die aborsieklinieke regoor die wêreld te sluit. Ons smeek Jesus om die oë van die wêreld oop te maak en die klippe wat hulle harte blokkeer, te breek. Ons vra dit in die Naam van die Allerhoogste God, Amen.

 

Mag God se genade en vrede altyd oor jou kom,

 

Aaron JP

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: