Anna meidät pahasta Herralta

Isämme on aikamme voimakkain rukous. Se on rukous itse Jumalalta. Meidän täytyy vedota tähän rukoukseen päivittäin. Tämän rukouksen avainosa on lähellä pohjaa. ”Älä johda meitä kiusaukseen, vaan vapauta meidät pahasta”. Useimmat yleensä ajattelevat pahaa vain ”metaforisesti”. Me ajattelemme pahan käsitettä vain ajatuksena. Paha liittyy olentoon. Se on liitetty kaatuneeseen enkeliin, saatanaan.Käytävästä Jesajan 14: 12-15 ”Kuinka olet pudonnut taivaasta, O Day Star, Dawnin poika! Kuinka sinut leikataan maahan, sinä, jotka teit kansat pieniksi! Sanoit sydämessäsi: ‘Minä nousen taivaaseen;Jumalan tähtien yläpuolella asetan valtaistuimeni korkealle; Minä istun kokoonpanon vuorella kaukana pohjoisessa; Minä nousen pilvien korkeuden yläpuolelle, teen itseni Korkeimmaksi. Mutta sinut tuodaan alas Sheoliin, Pitin syvyyteen. ” Jessie Romero teologian maisteri toteaa kirjassaan” Mama’s Boy ” . 15 ”Pyhän perinteen mukaan Luciferille kerrottiin inkarnaatiosta ennen maailman luomista, että Jumala olisi tullut MAN Virginin kohdussa. Tämä oli täysin ylpeä tälle ylpeälle serafiselle enkeleelle, ja hän huusi: “Non Serviam” (en palvele). Lopetan hänen ylpeät kateelliset ajatuksensa ja tuomionsa.Lucifer oli oikeastaan ​​sanomassa: ”En palvele Jumalaa ihmistä Jeesusta Kristusta, enkä kunnioita hänen äitiään.” Varhaiset kirkon isät toteavat olevansa korkeimmillaan kaikkien enkelien joukossa. Hän oli hyvin kaunis. Hänelle annettiin maa olla vastuussa. Mutta hän halusi olla kuin Jumala, hän halusi hallita. Kun hän puhui näitä sanoja, alemman tason enkeli haastoi hänet sanomalla “Kuka on kuin Jumala?” Alemman tason enkeli, joka hänet hyökkäsi, oli Pyhän Mikaelin arkkienkeli.

 

CCC (katolisen kirkon katekismi) 2852 “Murhaaja alusta alkaen… Valehtelija ja valheiden isä”, Saatana on “koko maailman petturi”. Hänen kauttaan synti ja kuolema menivät maailmaan, ja hänen lopullisen tappionsa ansiosta kaikki luodut “vapautetaan synnin ja kuoleman korruptiosta. Nyt tiedämme, että jokainen, joka on syntynyt Jumalasta, ei syntiä, mutta Jumala, joka on syntynyt Jumalasta, pitää hänet, ja paha ei kosketa häntä. Me tiedämme, että me olemme Jumalasta, ja koko maailma on pahan vallassa. ”Herra, joka on ottanut sinut pois synnistänne ja antanut anteeksi vikasi, suojaa myös sinua ja pitää sinut pahantekijänne paholaisilta, niin että vihollinen, joka on tottunut johtamaan syntiin, ei voi yllättää sinua, sillä joka uskoo itsensä Jumalaan, ei pelkää pahaa. “Jos Jumala on meille, joka on meitä vastaan?” Saatanan ja kaikkien muiden enkelien jälkeen, jotka päättää hylätä Jumalan, heitettiin pois taivaasta. Siitä hetkestä lähtien hänen tehtävänsä on tuhota ihmiskunta. Hän houkutteli ensimmäisiä vanhempiamme ja menetimme pyhittävän armon, jolla on yhteys Jumalaan, jos olet Jumalan seuraaja, se on osa tätä sodankäyntiä. Se on taistelu iankaikkisten sielujenne puolesta. Uskotko Jumalaan, Jeesukseen? Heidän tehtävänsä on tuoda teidät ikuiseen kärsimykseen. He houkuttelevat sinua, lahjoittavat sinut pahan hyväksymiseen ja jopa työntämään Sinun täytyy ymmärtää, että kaatuneet enkelit noudattavat hierarkiaa Joillakin on yhtä vahva kuin saatana ja jotkut alemmissa riveissä. He pääsevät elämäämme, kun teemme synnejä. Synnit ovat tapa, jolla he ensin saavat sinut kiinni. Ajattele heitä olentoja, joilla on näkymätön ketju. Kun teet syntejä, olet periaatteessa “samaa mieltä” siitä, että olet sitoutunut niihin. Mitä enemmän sinä syntiä, sitä enemmän ketjuja lisätään sinuun. Ensimmäinen tavoite on ojentaa omantunnon, toinen tavoite on luopua hyveellisestä elämästä ja lopulta saada sinut hylkäämään Jumalan siihen pisteeseen, että et pelkää Jumalan täydellistä tuomiota ja halua olla helvettiin. CCC 391 ”Ensimmäisten vanhempiemme tottelemattoman valinnan takana on houkutteleva ääni, joka on vastoin Jumalaa, mikä tekee heistä kaatumasta kuolemaan. Pyhät kirjoitukset ja kirkon perinteet näkevät tässä olevan kaatunut enkeli, jota kutsutaan “Saatanaksi” tai “paholaiseksi”. Kirkko opettaa, että Saatana oli alunperin hyvä enkeli, Jumalan tekemä: “Paholainen ja muut demonit luotu todellakin Jumalan hyväksi, mutta heistä tuli pahaa omalla tekemisellään.”

 

Jeesus Kristus puhuu vihollisesta. Kun hän paastoi 40 päivää ja yötä Matt. 4: 3-11 ”Ja kiusaaja tuli ja sanoi hänelle:” Jos olet Jumalan Poika, käskykää näille kiville tulla leivän leipää ”.   Mutta hän vastasi: “On kirjoitettu:” Ihminen ei elä yksin leipää, vaan jokaisen Jumalan suusta lähtevän sanan kautta. “ Niin paholainen otti hänet pyhään kaupunkiin ja pani hänet temppelin huipulle.    ja sanoi hänelle: “Jos olet Jumalan Poika, heitä itsesi alas; sillä on kirjoitettu: ‘Hän antaa enkeleilleen velkaa,’ ja ‘heidän kädestänsä sinut ylös,
ettet löytäisi jalkaasi kiveen. ”Jeesus sanoi hänelle:” On jälleen kirjoitettu: ‘Et saa kiusata Herraa, sinun Jumalasi.’ ‘    Jälleen paholainen otti hänet hyvin korkealle vuorelle ja näytti hänelle kaikki maailman valtakunnat ja heidän kunniansa.   ja hän sanoi hänelle: “Kaikki nämä minä annan teille, jos sinä putoat ja kumartat minua.”   Silloin Jeesus sanoi hänelle: “Aloita, saatana!” sillä on kirjoitettu: “Te palvelette Herraa, teidän Jumalasi ja häntä.”   Sitten paholainen jätti hänet, ja katso, enkelit tulivat ja palvelivat häntä. Matteus evankeliumissa osoittaa meille, että paholainen tuntee Raamatun sanat. Hän käyttää jotain hyvää ja vääntää sen heittämään sinut pois, jolloin saatat haastaa Jumalan kuin hän teki. Mutta Jeesus tuntee myös Pyhät kirjoitukset, koska Hän on sanana ! Raamatussa on kaksi kirjoittajaa.Yksi on henkilö, joka sen kirjoitti, ja Jumala on toinen kirjailija, koska hän inspiroi kirjoitettavia sanoja. Jumalaa pahoinpidelevät paholainen, koska hänellä ei ole valtaa eikä mitään valtaa. Matteus taas näyttää meille luvussa 8: 28-34, että Jeesus heitti ulos joukon paholaisia ​​ja he pyytävät häntä menemään sikaruokaan. Demonit hallitsevat sikoja ja he juoksevat pois kalliolta ja hukkuvat. Kaikki nämä pahat henget tunnustavat, kuka Jumala on. Jeesuksen nimi on niin pyhä, että ”jokainen polvi taivuttaa, jokainen kieli tunnustaa”. He eivät voi olla voimakkaassa läsnäolossaan. Tämä sama valtuus, joka Jeesuksella on pahan yli, siirretään opetuslapsilleen, jotka sitten siirtävät sen paaviesta paaviin, kardinaalista kardinaaliin ja piispaan piispalle. Lupaus on, että hän antoi ensimmäiselle Paavali Pietarille, että ”helvetin portit eivät vallitse sitä vastaan” Matt. 16:18

 

CCC 2854 ”Kun me pyydämme, että meidät vapautetaan pahasta, me rukoilemme myös, että meitä vapautettaisiin kaikista pahoista, nykyisistä, menneistä ja tulevista, joista hän on kirjoittaja tai alistaja. Tässä viimeisessä vetoomuksessa kirkko tuo Isän eteen koko maailman ahdistuksen. Yhdessä ihmiskunnan ylittävien pahojen vapauttamisen kanssa hän esittää arvokasta rauhan lahjaa ja sinnikkyyden armoa odottaessaan Kristuksen paluuta. Rukoilemalla tällä tavoin hän odottaa uskon nöyryydessä kokoavan yhteen kaikki ja kaiken, mitä hänessä on. “Kuoleman ja Hadin avaimet”, “kuka” on ja kuka oli ja kuka tulee, Kaikkivaltias. ” Jeesuksen pyhän nimen vaatimiseen tarvitaan uskoa. Sinun täytyy luottaa siihen, että hänen nimensä on voimakas. että hän on Elävän Jumalan Poika, Pyhän Kolminaisuuden toinen henkilö, ja paholainen ja hänen demonit hyökkäävät sinuun, ja he lyövät sinut painajaisilla, he sekoittavat ympärilläsi olevia, jotta saat sinut synniksi. Katsokaa Pyhän Anthonin autiomaata, ja hän haluaa seurata Jumalaa, ja paholainen yritti houkutella häntä olemaan munkki ja Jumalan armoilla hän pystyi saamaan hänet Paholainen oli niin vihainen, että hän fyysisesti hyökkäsi St. Anthonya ja jätti hänet kuolleeksi luolassa.   Hänen veljensä munkki otti hänet takaisin luolaan, ja hän haastaa demonit Jeesuksen Kristuksen Pyhässä nimessä. Heillä ei ollut enää mitään tällä munkilla, ja Jeesus itse meni hänet pois. St. Anthony kysyi Jeesukselta, miksi hän ei auttanut häntä fyysisesti. Jeesus halusi nähdä hänen päättäväisyytensä ja koska hän ei esittänyt, että Jeesus suojelee häntä, ja hän paransi St. Anthonya ja palautti hänet fyysiseen terveyteen. Meidän on haastettava paikkamme. Meidän on nopeutettava ja rukoiltava voittaaksemme fyysisesti heikkoudemme. Meidän on tarjottava jumalanpalvelusta auttaaksemme meitä kasvamaan pyhyydessä. Jumala sallii näiden kiusausten auttaa meitä voittamaan heikkoutemme ja meidän on annettava Hänen nimessään kaikki Jumalan tahtoon, ja hän puhdistaa sielumme. Jokainen kärsimys, jokainen kärsimys, jokainen kipu on tarkoitus tarjota Jumalalle. Kun me todella tarjoamme sille Jumalan pelastuksemme, hän voi sitten työskennellä meissä, kunpäästämme irti ja LET JUMALA , mikä tarkoittaa luovuttamaan henkilökohtaisen ylpeytesi ja tarjoamaan nöyryyttä. Nöyryys on paras ase pimeyden voimia vastaan. Hänen äitinsä siunattu Neitsyt Maria on vahva puolestapuhuja. Jeesus Kristus kruunasi hänet kuningattareksi. Hän on kaikkien enkelien ja kaikkien pyhien kuningatar. Demonit pelkäävät häntä yksinkertaisuuden ja nöyryyden vuoksi. Rukoile Pyhää Ruusutarhaa ja hän tulee apuasi!

 

Lopettakaamme yhdessä tämän rukouksen kanssa. Pyhin ja aina rakastava Jumala. Sinä annatte meille Poikasi Jeesuksen todellisen läsnäolon maan päällä Pyhimmässä Eucharistiassa. Jeesuksen voimallisessa nimessä me rukoilemme paholaa ja hänen demonejaan. Me nuhtelemme hänen vääriä valheitaan ja ansoja lähettämään meidät helvettiin.   Pyydämme St, Michael Archangelin ja taivaan ja maan kuningattaren välityksellä, että siunattu Neitsyt Maria suojelee meitä pahan hyökkäyksiltä. Pyydänkö he minua viemään suoraan ja kapealle polulle kohti taivasta. Pyydämme tätä Kristuksen kautta, meidän Herramme Amen!

 

Jumala siunatkoon sinua,

 

Aaron JP

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: