Εννέα ημέρες Novena με τον Άγιο Αντώνιο της Ερήμου Ημέρα Τέταρτη

«Γνωρίζοντας τις σκέψεις τους, τους είπε:« Κάθε βασίλειο που χωρίζεται από τον εαυτό της, χάνεται, και καμία πόλη ή σπίτι δεν χωρίζεται από τον εαυτό της θα σταθεί. και αν ο Σατανάς εκδιώξει τον Σατανά,

αυτός χωρίζεται από τον εαυτό του. πώς τότε θα σταθεί η βασιλεία του; Και αν εκδιώξω δαιμόνια από τον Βεελζέμπουλ , από τον οποίο τους εκδιώκουν οι γιοί σου;

Ως εκ τούτου, θα είναι οι δικαστές σας. Αλλά εάν με το Πνεύμα του Θεού εκδιώξω δαίμονες, τότε η βασιλεία του Θεού έχει έρθει επάνω σου “.

 

Ματθαίος 12: 25-28

 

” Διατηρήστε τη ζωή μου, γιατί είμαι θεός.

εκτός από τον υπηρέτη σου που εμπιστεύεται σε σένα.

Είσαι ο Θεός μου. να είσαι ευγενικός σε με, Κύριε,

για σένα κλαίνε όλη μέρα . 

 

Ψαλμός 86: 2-3

 

Ο σημερινός διαλογισμός

 

Ο κόσμος είναι γρήγορος να σας πει ότι ο διάβολος δεν υπάρχει. Είναι γρήγοροι να τρέξουν στην επιστήμη και τα φάρμακα για να λύσουν όλα τα βάσανα. Ο Ιησούς, ο Υιός του Θεού είναι ο Θεϊκός Ιατρός. Έχει την εξουσία και τη δύναμη να θεραπεύει το μυαλό, το σώμα και τις ψυχές. Είναι στο όνομα του Ιησού ότι είμαστε θεραπευμένοι. Είναι το μόνο πράγμα που όλοι νικήσαν το κακό για πάντα και φέρνουν την ειρήνη στον κόσμο.

 

(Προσευχηθείτε για την προσωπική σας πρόθεση εδώ)

Πείτε τον Πατέρα μας, Τρία Ζωή Μαίρη και μία Δόξα , για να τιμήσετε την Αγία Τριάδα και ζητήστε από τον Θεό να σας παραδώσει ό, τι σας εμποδίζει να ζήσετε ένα υψηλότερο επίπεδο Αγίας.

 

 

Προσευχή

 

Κύριε Ιησού Χριστού, υποφέρατε έναν βίαιο θάνατο στο σταυρό για να σώσετε την ψυχή μου! Επιτρέψτε μου να μην ξεφορτωθώ ανόητα τα δώρα που μου παραχωρήσατε και να απομακρυνθείτε από εσάς.Μάθε με τη χάρη σου να ομολογήσω όλες τις αμαρτίες μου και να μου πλύνετε τα αδικήματα μου μπροστά σου.

 

Άγιος Αντώνιος, υποφέρετε φυσικά χτυπήματα από τον διάβολο και ο οποίος σώθηκε από τη δύναμη του Χριστού. Προσευχή σου για μενα!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: