Pains of Everlasting Torment del 2

St. John Chrysostom siger “Helvede er faktisk en utålelig ting. Hvem ved ikke, at helvedets straf er også forfærdelig? ” Vi kan gå rundt om livet og lade som om, at helvede ikke eksisterer. Mange derude, muligvis endda at læse denne blog, vil sige til sig selv. “Hvordan er der ingen kommet tilbage for at fortælle os, om helvede er ægte?” Der er en stor kløft mellem de levende og de døde. Hvis du læser historien om Lasarus og den rige mand, vil du forstå, at ingen side ikke kan krydse.   Vores menneskelige sind kan ikke helt forstå begreb helvede. Men for at gøre det enklere i mine egne personlige ord er kløften så dyb, at selv ikke et mindste lys vil endda skinne der nede. Det er et sted så langt ned, at himlen ikke kan se det undtagen t Gud. “Mine kære mennesker, denne sorgs ånd vil være så stor, at alle de fordømte vil helt sikkert vide, at enhver adgang til evig salighed er lukket for dem.” Helvede og dets tirer s. 21

 

Teologer har kaldt fjender i helvede “En sansens straf” De helvede vigtigste torturer er tanke, hukommelse, intelligens og vilje.   Tanken vil blive plaget først, fordi din sjæl nu er klar over, at den er i sin sidste hvilested. Der er ingen flugt og din “frosne i tid” Du bliver gjort opmærksom på vores nuværende situation, og du kan ikke gå tilbage til dit tidligere liv for at ændre noget. Du har modtaget din sætning fra den Almægtige Gud, og nu tilhører du djævelen. “Tankefakultetet vil blive tortureret af en bestemt mest vægtig forståelse af de plager, hvor kroppen og ånden dernæst vil blive”. Helvede og dets tirer s.23 Din hukommelse bliver den næste ting, der er plaget, fordi du som en dårlig film vil se igen og igen alle de handlinger, der landede dig herinde. Du vil se hver eneste synd, du har begået . Du vil opleve hvert hjerteslag og skade, du har forårsaget. Enten til dig selv eller en anden. Uanset hvad du tror, ​​du gjorde bagved, vil Guds ryg blive vist. Denne film vil aldrig ende. Det vil fortsætte med at gentage sig selv. Du vil ikke have hvile, du ved ikke forskellen mellem dag og nat. Du kommer til at sidde fast og se din filth for evigt. “Hvad sukker skal de hæve sig fra deres inderste hjerter, når de ved en omhyggelig tænkningsproces vil opdage, at fornøjelsen varer knapt et øjeblik i tiden er gået som en skygge.” Helvede og dets tirer s. 24    Den tredje del af din evige pine vil være af din intelligens.   Esajas 66:24 “Og de skal gå ud og se på de døde kroppe af de mænd, der har oprør mod mig; for deres orm skal ikke dø, deres ild skal ikke slukke, og de skal være afsky for alt kød. ” Ormen, som Jesus Kristus taler om, er årsagen til, at du endte i helvede. Du vil have fuld viden om, hvordan du går i helvede. Du vil vide, hvad synder du har begået, du vil forstå hyppigheden af alle dine synder og hvordan det påvirker din familie, venner dem omkring dig, samfundet og verden. Du vil forstå, hvor mange chancer, Herren gav dig i dit liv for at ændre sig, vende sig væk fra det onde eller måske undgå synden helt, hvis du lytter til ham, en ven der fortæller dig at undgå det onde eller måske efter en dårlig situation mulighed for at ændre sig . Du vil fuldt ud forstå sammen med dine tanker og dine minder de katastrofale endelige beslutninger, du lavede, da Gud gav dig den endelige chance for at omvende dig, og du fortalte ham “Nej, det vil jeg ikke”. Denne endelige “nej” vil føre til din endelige pine af viljen. I sidste ende vælger du at være i helvede. Du vælger at spytte i den Almægtige Guds ansigt hver dag, når du begår en dødelig synd. Du spytter i hans søns ansigt, Jesus, da han døde på korset for dig. Du spytter over for den salige jomfru Maria og alle de hellige, når de tilbød en måde at følge deres eksempler på, hvordan man kan leve et hellig liv. Du spytter på din pastors ansigt, din kirke, alle som fortalte dig at vende sig væk fra synden og din onde livsstil, og du gjorde det ikke. Du blev selv en djævel, da du sluttede dig til djævelerne i dine synder. Du tillod Satan at være din herre, da du accepterede at gøre alt ondt i dit liv og vendte dig væk fra Kristi omvendelsesoffer.

 

Den virkelige tortur fortsætter, når alle dele af din krop, som du plejede at begå din synd, vil føle smerte. Hvis det betyder dit sind, så er det som en uendelig migræne, hvis det er dine seksuelle organer, vil du blive plaget der. Du vil opleve alt på samme tid. Du vil se djævelen selv i sin uglieste form. Du vil se alle dæmoner og faldne engel i helvede. Du vil opleve terror, der er uden for ord. Intet Hellig Vand eller Exorcism vil frelse dig fra dem. Hvis de har fri regeringstid i verden, indtil de bliver sendt væk i Jesu navn på jorden, hvordan vil du undslippe dem på deres egen torv? Deres paladser og domæne? Det værste af din elendighed kan være, hvis du ser dine familiemedlemmer i helvede. Måske havde du en søn, som du ikke generede for at advare ham om sit liv og beslutte at rejse ham på en måde, der var populær, og han døde af et bilulykke, fordi han drikkede med venner? Måske ser du en gammel college klassekammerater, som du er i gang med og fik hende startet med at bruge crack-kokain, nu ved du, at hun ender som en gadekælder i sit liv og døde på grund af en overdosis. Hvis du fører andre til at gøre ondt, og de ender i helvede, hjælper du dem også med det. Ja, det var også deres valg at afvise Gud, men du hjalp med at påvirke dette valg. Du vil blive omgivet af alle de skrigende, råben, forbandelse og bande. Sammen med djævelerne vil du have et overvældende had mod Gud, fordi han sendte dig der. Du vil hader alle de hellige og dine venner, der gjorde det til himlen. Du vil forstå, at din straf er for evigt. Men vent, det er kun din sjæl, der lider. Når Jesu andet komme kommer, og han rejser alle fra de døde. Du vil blive genforenet med din krop og derefter en 2. dom vil forekomme. Denne gang vil djævelen og alle hans dæmoner blive låst op for evigt, og du er sammen med din krop og sjæl sammen igen og vil gå tilbage til den evige ild og blive tortureret med alle dine fulde menneskelige evner, som du nu har på jorden. Hvis du tror at have tandpine med en brok og et knækket ben på samme tid er dårligt, forestil dig hele din krop bliver brændt, og du kan ikke bevæge sig med din tandpine og din brok og dit knuste ben. Intet vand at sætte det ud for dig og ingen til at redde dig.   “Mine kære mennesker, er disse ting virkelig sandt? Hvor har vi lært disse ting? Hvem fortalte os disse ting? Har Homer fortalt dem til os? Gjorde plato Gjorde Virgil? Sandheden selv har fortalt os disse ting, Guds visdom, som ikke kan lyve! “Helvede og dets tortiner s. 39

 

Åbenbaringen 14:12 “Her er kaldet de helliges udholdenhed, dem, der holder Guds bud og Jesu tro.” Mine brødre og søstre, hvis vi lever, er vi i en slagmark. Vi kæmper for en krig. Uanset om vi vælger at deltage eller tror, ​​at det ikke vedrører dig. Det er en krig! En krig for dine evige sjæle. Djævelen og hans dæmoner er allerede besejret. De ved, at deres tid er kort. Så meget kort. Deres mål er at trække så mange sjæle som muligt til helvede så hurtigt og så effektivt som muligt. Vi har måder at kæmpe tilbage. Læs Guds levende Ord, så du ved, hvordan du kæmper den onde tilbage. Gå til tilståelse og omvende dine synder. Modtag de hellige sakramenter på en værdig måde, for ikke at fornærme Herren din Gud.   Modstå djævelen, og han vil flygte fra dig i Jesu Mægtige Navn. Sig den guddommelige barmhjertighedskaplet eller den hellige rosenkrans. Jesus lovede at St. Faustina, at hvis en hærdende synder siger den guddommelige barmhjertighed, vil han give den sjæl nåde til at omvende sig fra deres synder . Hvis man siger den mest hellige rosenkrans en gang med mening, sagde salige Alan de La Roche, at selvom personen har “en fod i helvede”, vil den salige jomfru Maria forbyde sin søn Jesus at redde den ene sjæl. Lev et liv, der er et eksempel på dine familier. Lad ikke verden køre din families moral, du lærer dem. Gør det godt for dem, der hader dig og foragter dig. Føde de syge, klæde den nøgne. Brug ethvert øjeblik i dit liv til at gøre godt, ikke fordi du vil komme til himlen, men fordi du vil have, at alle kommer til himlen.

 

Jeg lukker denne blog med denne enkle bøn. Himmelske Fader, jeg beder, at dine Mægtige værker åbner hjertene for alle, der læser denne blog. Uanset om de er jøder, hinduer eller ikke-troende, må du åbne deres hjerter for din kærlighed. Må de alle vide, at du er Kristus, den levende Guds Søn. Du døde for hver og alle i hele verden. Du dannede os og kendte os ved navn. Uanset om vi blev født rige eller fødte fattige, elskede du os. Uanset om vi er født en kristen eller en ikke-troende, elskede du os. Jeg bad om Marys, din moders og alle himmelens engle og hellige, for at lede alle til sandheden. Sandheden om at du er den evige visdom, og at du blev kød og villigt døde en grusom død for at bringe os til Faderen. Må din kærlighed nå selv det hårdeste hjerte, det koldeste sind og smelte dem. Må du give os den nåde til at kende din kærlighed. Til dette beder vi, Amen!

Gud salige jer alle,

 

Aaron JP

 

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: