Die Sakrament van Vergifnis

Johannes 20: 22-23 “Ontvang die Heilige Gees. As jy die sondes vergewe, word hulle vergewe; as jy die sondes van enigiemand behou, word hulle behou. “Jesus Christus, Koning van die Heelal, het sy kerk met Petrus ingestel. Hy het ook sondes vergewe. Hierdie gesag is aan u plaaslike priester oorgedra. Die hande van ‘n priester is geseën. Dit was die daad van die Christelike Katolieke Kerk van die Heilige Gees.

CCC 1449- “Dit is die sakrament van vergifnis, dit is die offer van God en die evangelie.” . Hy is ‘n verteenwoordiger van Christus. Versteek sekere sondes. Wat jy voel. Of miskien voel jy so skaam Maar steek niks weg nie. As jy ‘n slegte belydenis het, dan het jy ‘n dubbele sterflike sonde. Hy het jou nie pla nie, en hy het gewonder of hy gesterf het. St. Paulus sê: “As jy jou gemoedsrus verloor.” Almal behoort uit die beker gesien te word. Vir diegene wat eet en drink, wil hulle nie eet nie. Die aantal van julle het aan die slaap geraak. Maar as ons meer verstandig was, sou ons nie onder so ‘n oordeel kom nie. Wanneer ons egter met die wêreld veroordeel is, is ons veroordeel met die wêreld. “(1 Kor. 11: 27-32). CCC 1456” jy kan hulle nie sien nie. Dit is nie ‘n goeie idee nie. Wanneer hulle ten volle hul sondes voor God erken. Dit is die eerste stap na genesing van die hele mens. Sommige mense word in een skoot genees, sommige neem tyd en miskien selfs jare. Maar God wil vry wees. Hy, die koning van die koninkryk.

St. Ambrose sê van die kerk: “Daar is water en trane; “Vergewe Petrus om hom drie keer te ontken. Na die opstanding van die Here, ‘n driedubbele bevestiging van liefde vir hom. Jesus gee ons ‘n ander sakrament van genesing. Dit staan ​​bekend as die salwing van die siekes. Jakobus 5: 13-16 “Probleme?” Laat hulle bid. Is iemand gelukkig? Laat hulle lofliedere sing. Is dit onder jou? Dit is ‘n vraag van die Here. Die persoon goed; die Here sal hulle oprig. As hulle gesondig het, sal hulle vergewe word. Jy kan genees word. Die gebed van ‘n regverdige persoon is kragtig en effektief. ”

CCC 1442 – “Dit is aan u gestuur”: “Wees Godin CCC “1450 -” Godin van Liefde “en” Kompas ” , vind die priester en vertel hom dan die waarheid. Sê vir hom alles wat jou pla. Jy kan beter gedoen het. As jy probeer om daarvan ontslae te raak? Jesus het jou lief. Hy het ‘n kans gegee om jou te help om te kudde. Die offer van die massa. Jy moet in die hemel kan kom. As jy ‘n vrou is van 30, 40 of 50 jaar. Ek beveel aan dat jy die Rozenkrans of die Goddelike Barmhartigheid bid. Om haar te help haal dit op. Dit was haar dood. “Selfs as jy jou siel kan red” “Die geheim van die lewende Rozenkrans” Hemelse Moeders Seën

Wanneer julle klaarblyklik julle sondes bely. Die priester sal vir jou ‘n pen gee. ASSEBLIEF ASSEBLIEF NIE PUNK OF JOU KONFESSIE. Hy is gereed om jou absolusie te gee. CCC 1449- God, die Vader van barmhartighede,
deur die dood en sy seun
het die wêreld vir homself versoen
en het die Heilige Gees onder ons gestuur
vir die vergewing van sondes;
deur die bediening van die kerk
Mag God jou vergewe en vrede gee,
Seun van die Heilige Gees.
Wanneer ek hierdie woorde hoor, kan ek hierdie woorde deur die priester sê. Hoe kry ek uit hierdie magtige sakrament. Ek is lief vir jou vir jou verlossing. Net soos jy vergewe het Vergewe ons. Hey, ek weet nie wat die hel gaan nie ewige lewe. Dit is waar dat dit dit moontlik sal maak. Ons vra dit deur Christus, ons Here. Amen.
Vrede en goeie tye
Aaron jp

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: