Вы гатовыя памерці за тое, што вы верыце?

Як бы вы адказалі на такое адважнае заяву? Зараз гэта пытанні не так шмат ісці толькі хрысціянаў. Вы можаце быць будыстам, які пагражае пераслед, мусульманін, атэіст? Можа быць, у вас няма рэлігіі, але вы верыце ў тое. Глядзіце, большасць частак заходняга свету, вам не прыйдзецца турбавацца аб гэтай праблеме. Вы можаце верыць у тое, што вы хочаце ці не верыць у што заўгодна. У вас ёсць гэта права чалавека. Але ў многіх іншых месцах па ўсім свеце. У залежнасці ад таго, хто вы верыце, або тое, што вы верыце, гэта можа быць вашым апошнім другім на зямлі з гэтай верай.

Д-р Марцін Лютар Кінг-малодшы быў вялікім чалавекам. Ён змагаўся за нашы грамадзянскія правы, быў затрыманы шматлікае час, пакуль ён не быў забіты 4 красавіка 1968 года ў Мемфісе, штат Тэнэсі. Прэзідэнт Джон Ф. Кэнэдзі быў забіты 22 лістапада 1963 ён быў прыхільнікам руху за грамадзянскія правы ў свой час. Беназір Бхутта была першай пакістанскай жанчынай прэм’ер-міністр, пакуль яна не вярнулася ў сваю краіну, і быў забіты 27 снежня 2007 г. У цяперашні час іх было шмат людзей па ўсёй нашай чалавечай гісторыі, якія не могуць быць «вядомыя» імёны, але памёр за тое, што яны вераць. на самай справе, вы не збіраецеся, каб дазволіць сабе быць прынесены ў ахвяру тое, што вы не верыце ў тое, што не з’яўляецца ніякай каштоўнасці для вас. Калі ў вас ёсць дастаткова ўпэўненасці, і вы ведаеце, у вашым сэрцы сэрца, што вы верыце ў гэта дакладна, ваш будзе гатовы прайсці праз усе міль, каб распаўсюджваць праўду, так што кожны пачуе.

Леанарда да Вінчы быў архітэктар, музыкант, інжынер, вучоны і вынаходнік. Ён накідаў першы парашут, першы верталёт, першы самалёт, першы танк, першы паўтарыўшы вінтоўку, хісткай мост, вясло лодкі і першы аўтамабіль. Да Вінчы распрацаваны машыны вайны, а таксама. Тым не менш, у свой час, некаторыя ўлады лічаць яго рэвалюцыйным, некаторыя могуць яго хацелі маўчаць пра свае ідэі. Тым не менш, ён цвёрда стаяў і застаўся курсы. Зараз, каб сказаць, што гэта было так проста, таму што я надрукаваў гэта, было б крывадушна хлусня. Ідэі прыходзяць і сыходзяць, як рэвальверным дзверы ў гандлёвым цэнтры. Але рана ці позна, ваш ісці, каб дасягнуць кропкі, дзе вы не збіраецеся хавацца. Дзе вашыя збіраемся выйсці і сказаць, што я ў гэта веру, што і іншыя. Ідэі павінны быць падзеленыя і ня душыцца. Тым не менш, калі справа даходзіць да суполак хрысціян, мы, здаецца, не атрымаць пропуск. Здавалася б, што мы праблемныя вытворцы ў свеце.

Такім чынам, што робіць вы хочаце верыць у Ісуса Хрыста? Па-першае, я падзяліўся спасылкай тут,

https://www.theguardian.com/world/2017/apr/14/what-is-the-historical-evidence-that-jesus-christ-lived-and-died

Вы можаце праверыць гэта. Я ведаю, што большасць людзей не вераць у Ісуса Хрыста. Я не тут, ні мой блог прызначаны для вас, каб верыць у Ісуса. Гэта, я спадзяюся, што гэта рашэнне, якое вы будзеце рабіць для сябе. Але для мяне, так шмат рэчаў, якія адбыліся ў маім жыцці, сітуацыі, якія маглі б быць горш, і ён не рабіў, гэта цуд для мяне. Жыццё гэты цуд само па сабе. У нас ёсць птушка ў паветры, вадзе для пітва і машына, якія дапамагаюць нам ісці ў сучасным свеце. Але што праўда, хрысціянская вера? Што прымушае чалавека, дазволіць сабе быць спалены жыўцом або з’едзены жывёламі?

Ісус Хрыстос ёсьць Сын Бога Жывога. Гэта тое, што я веру. Гэта праўда для мяне. Калі вы бачыце Езуса толькі як настаўнік, які калісьці жыў, ці, можа быць, вы не верыце ў яго. Гэта таксама добра. Ён не любіць нас не менш, чым іншы. Я цаню чалавека, на падставе сваіх рашэнняў і выбараў, якія яны робяць у жыцці. Вы не павінны верыць у тое, што я веру, але з павагай ставіцца да гэтых. У мяне сустрэць выдатных людзей, якія пакланяюцца Budda або Алах, гэта не замінае ім быць чалавекам для мяне, дык чаму б не зрабіць тое ж самае для іншага чалавека? Калі дом быў у агні, і камусьці патрэбна дапамога, і вы маглі б дапамагчы ў дыскваліфікаваць іх шчасна да таго, як машыны хуткай дапамогі і пажарныя машыны, дабрацца да месца, вы б рызыкаваць, каб выратаваць маці пецярых дзяцей? Гэты блог створаны для Вас, каб сесці і падумаць. Для таго, каб думаць і думаць няшмат.

Калі час прыйдзе ў нашай чалавечай гісторыі, і мы сутыкнуліся з цяжкімі сітуацыямі, як мы рэагуем? Як бы мы адрэагавалі? Вы маглі б ганарыцца і фанабэрысты, калі вы ніколі не былі б гэта. Я сказаў малады салдат, калі я быў у войску, што вы ніколі не ведаеце, як ваш ісці ў рэакцыю ў баі, пакуль вы не атрымаеце, што першая куля міма нашай галавы. Калі ваш у жыцці і смерці сітуацыі, ваш ніколі не ведаеце, як вы будзеце рэагаваць. Так што маё пытанне да майго чытачу гэта ….

Усё, што вы верыце ў тое, што гэта 100% верныя вам, вы гатовыя ахвяраваць дзеля гэтага? Гатовы пайсці на край зямлі для яго? Гатовы аддаць сваё жыццё за яго? «Ісціна зробіць вас свабоднымі» Джон 08:32

лепшае,

Aaron J

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: