Εννέα ημέρες Novena με τον Άγιο Αντώνιο της Ερήμου Ημέρα Οκτώ

“Κάλεσα το όνομά σου, Κύριε,

από τα βάθη του λάκκου?

Ακούσατε την έκκληση μου, “Μην κλείνετε

το αυτί σου στην κραυγή μου για βοήθεια! “[a]

Εσείς πλησίασα όταν σας καλούσα.

εσείς είπατε, «Μη φοβάστε!»

 

 

Lamentations 3: 55-57

 

” Και ιδού, ένας λεπρός ήρθε σ ‘αυτόν και γονάτισε μπροστά του, λέγοντας:” Κύριε, εάν θέλεις, μπορείς να με καθαρίσεις. “Και άπλωσε το χέρι του και τον άγγιξε, λέγοντας: να είναι καθαρό. »Και αμέσως η λέπρα του καθαρίστηκε. Και ο Ιησούς είπε προς αυτόν: “Βλέπετε ότι δεν λέτε τίποτα σε κανέναν. αλλά πηγαίνετε, δείξτε τον εαυτό σας στον ιερέα και προσφέρετε το δώρο που διέταξε ο Μωυσής, για μια απόδειξη στον λαό ».

 

Ματθαίος 8: 2-4

 

 

Ο σημερινός διαλογισμός

 

Όταν ερχόμαστε στον Κύριο σε προσευχή, πρέπει να έχουμε λίγη πίστη. Μερικές φορές, είναι δύσκολο να έχουμε αυτό το “μικροσκοπικό σπόρο μουστάρδας”. Ποτέ μην εγκαταλείπετε την προσευχή για το θαύμα της ζωής σας. Χρειάστηκαν δεκαεπτά χρόνια για να μετατραπεί ο Άγιος Αυγουστίνος λόγω της μητέρας του, ο Άγιος Μόνικα προσευχόμενος για την προσωπική του σωτηρία. Ο Θεός απαντάει στην προσευχή με τρεις τρόπους. Ναι, όχι ή όχι αυτή τη στιγμή . Ποτέ δεν θα απαντήσει σε ένα αίτημα εάν οδηγεί στην καταδίκη μας. Κοιτάξτε προς τη Βασιλεία και θα σας δώσει αυτό που πραγματικά χρειάζεστε για τη σωτηρία σας.

 

 

(Προσευχηθείτε για την προσωπική σας πρόθεση εδώ)

Πείτε τον Πατέρα μας, Τρία Ζωή Μαίρη και μία Δόξα , για να τιμήσετε την Αγία Τριάδα και ζητήστε από τον Θεό να σας παραδώσει ό, τι σας εμποδίζει να ζήσετε ένα υψηλότερο επίπεδο Αγίας.

 

Προσευχή

 

 

Ο Άγιος Αντώνιος, σας νηστεύοντας και προσευχθήκατε πολλές φορές καθ ‘όλη τη διάρκεια της ζωής σας. Δίδαξα τους μοναχούς σας να στηρίζονται στον Θεό και όχι στα πράγματα αυτού του κόσμου.Βοήθησέ με να επιθυμώ τον Θεό πάνω από οτιδήποτε άλλο. Προσευχή σου για μενα!

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: