Εννέα ημέρες Novena με τον Άγιο Αντώνιο της Ερήμου Ημέρα S ακόμη

“Τότε θα καταλάβετε το φόβο του Κυρίου

και να βρει τη γνώση του Θεού.

Διότι ο Κύριος δίνει σοφία.

από το στόμα του έρχονται γνώση και κατανόηση.

αποθηκεύει υγιή σοφία για τους ορθούς.

είναι ασπίδα σε όσους περπατούν στην ακεραιότητα,

προστατεύοντας τα μονοπάτια της δικαιοσύνης

και διατήρηση του δρόμου των αγίων του ».

 

 

Παροιμίες 2: 5-8

 

“Ο Ιησούς είδε τον Ναθάν να έρχεται σ ‘αυτόν και είπε γι’ αυτόν:” Ιδού, ένας Ισραηλίτης πράγματι, στον οποίο δεν είναι κακία ! “Ο Ναθάνε – του είπε:« Πως με γνωρίζεις; «Πριν σας φώναξε ο Φίλιππος, όταν ήσασταν κάτω από τη συκιά, σε είδα». Ο Ναθάνε τον απάντησε: «Ραβί, είσαι ο Υιός του Θεού! Εσύ είσαι ο βασιλιάς του Ισραήλ! »Ο Ιησούς του απάντησε:« Γιατί σου είπα, σε είδες κάτω από τη συκιά, πιστεύεις;Θα δείτε μεγαλύτερα πράγματα από αυτά. “

 

 

Ιωάννης 1: 47-50

 

 

Ο σημερινός διαλογισμός

 

Ο Ναθάνι δεν σκέφτηκε ότι κάτι καλό προέρχεται από τη Ναζαρέτ, αλλά ο Ιησούς του αποκάλυψε ότι τον είδε κάτω από το δέντρο. Δεν μπορούμε να στηριχθούμε στη δική μας διορατικότητα γιατί είμαστε από μια πεσμένη φύση. Ο Ιησούς θέλει να σας δώσει την τέλεια ειρήνη του. Πρέπει να εμπιστευόμαστε το Άγιο Λόγο του. Ακολουθήστε τον, ακόμα κι αν ο δρόμος είναι σκληρός, ακολουθήστε τον Ιησού.Ζητήστε από την ευλογημένη μητέρα να σας συντηρήσει στη ζωή σας. Ο στόχος μας είναι ο ουρανός, ας εργαστούμε για να φτάσουμε εκεί.

 

 

(Προσευχηθείτε για την προσωπική σας πρόθεση εδώ)

Πείτε τον Πατέρα μας, Τρία Ζωή Μαίρη και μία Δόξα , για να τιμήσετε την Αγία Τριάδα και ζητήστε από τον Θεό να σας παραδώσει ό, τι σας εμποδίζει να ζήσετε ένα υψηλότερο επίπεδο Αγίας.

 

 

Προσευχή

 

 

Ο Άγιος Αντώνιος, ο Ιησούς σε οδήγησε στην έρημο και με το Έλεός του, λάβατε τη δύναμη να ξεπεράσετε τους πειρασμούς και τις επιθέσεις του διαβόλου. Ζητάμε να προσευχηθείτε για μας να κρατήσουμε τον Θεό και να μην αφήσουμε να φύγουμε. Προσευχηθείτε για εμάς!

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: