Εννέα ημέρες Novena με τον Άγιο Αντώνιο της Ερήμου Ημέρα έξι

” Γιατί θυμάσαι τη δουλειά και τη δουλειά μας, αδελφοί. εργάσαμε νύχτα και μέρα, ώστε να μην επιβαρύνουμε κανέναν από εσάς, ενώ σας κηρύξαμε το ευαγγέλιο του Θεού. 

 

1 Θεσσαλονικείς 2: 9

 

” Και είπε:” Η βασιλεία του Θεού είναι σαν να σπάει ένας σπόρος στο έδαφος, 27 και να κοιμάται και να σηκώνεται νύχτα και μέρα και ο σπόρος να φυτρώνει και να μεγαλώνει, δεν ξέρει πώς. 

 

Ma rk 4: 26-27

 

 

Ο σημερινός διαλογισμός

 

Ο Λόγος του Θεού είναι η λέξη που φυτεύεται στις καρδιές μας. Εάν αποφασίσουμε να επιτρέψουμε να μεγαλώσει ο Λόγος, ο Θεός θα χύνει τη ζωή δίνοντας νερά και η πίστη σου θα βλαστήσει σαν ένα νέο λουλούδι. Ο λόγος του Θεού είναι η Ζωή. Η ελπίδα είναι αυτό που η ανθρωπότητα επιθυμεί. Δώστε στον εαυτό σας τον Θεό και θα σας οδηγήσει σε έναν υψηλότερο σκοπό στη ζωή σας.

 

(Προσευχηθείτε για την προσωπική σας πρόθεση εδώ)

Πείτε τον Πατέρα μας, Τρία Ζωή Μαίρη και μία Δόξα , για να τιμήσετε την Αγία Τριάδα και ζητήστε από τον Θεό να σας παραδώσει ό, τι σας εμποδίζει να ζήσετε ένα υψηλότερο επίπεδο Αγίας.

 

 

Προσευχή

 

 

Άγιος Αντώνιος, ακούτε το Λόγο του Θεού και δώσατε τα πάντα, επιτρέπετε στον Θεό να θάψει την παλιά σας ζωή και με το έλεός του, έριξε ζωή δίνοντας νερό στην καρδιά σας. Επιτρέψατε στον εαυτό σας να είναι ένα επιλεγμένο εργαλείο, το οποίο ο Δάσκαλος χρησιμοποιεί για να πολεμήσει τον διάβολο για λογαριασμό εκείνων που ήρθαν να ζητήσουν τη μεσολάβησή σας στη γη. Προσευχή σου για μενα!

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: