Εννέα ημέρες Novena με τον Άγιο Αντώνιο της Ερήμου Ημέρα δεύτερη

“Τώρα σας παραγγέλλουμε, αδελφοί, στο όνομα του Κυρίου μας Ιησού Χριστού,

ότι κρατάτε μακριά από οποιονδήποτε αδελφό που ζει σε αδράνεια και όχι

σύμφωνα με την παράδοση που λάβατε από εμάς. “

 

2 Θεσσαλονικείς 3: 6

 

 

“Και ο Ιησούς τους είπε: Ένας προφήτης δεν έχει τιμή, εκτός από την πατρίδα του και ανάμεσα στους δικούς του συγγενείς και στο σπίτι του.

Και δεν μπορούσε να κάνει καμία ισχυρή δουλειά εκεί, εκτός από το ότι έβαλε τα χέρια του σε μερικούς ασθενείς και τους θεραπεύει.

Και θαυμάστηκε εξαιτίας της απιστίας τους ».

 

Μάρκος 6: 4-6

 

Ο σημερινός διαλογισμός

 

Στον σημερινό κόσμο, υπάρχουν πολλοί που λένε ότι είναι Χριστιανοί με λόγια, αλλά όχι με τις προσωπικές τους ενέργειες . Όπως οι φαρισαίοι και οι γραφοί, δοξάζουν και όχι ο Θεός. Ο Άγιος Παύλος έδωσε στον οπαδό του ένα μάθημα ότι πρέπει να εμπιστεύονται τη διδασκαλία της εκκλησίας και να μην ακολουθούν εκείνον που δεν περπατάει στο φως. Ο Ιησούς είναι το φως του κόσμου. Ας μην απορρίψουμε τον Ιησού καθώς μας καλεί σε ένα υψηλότερο επίπεδο αγιότητας. Θυμηθείτε την υπόσχεση ότι ο Ιησούς είπε στον Άγιο Πέτρο ότι “Σε αυτό το βράχο θα κτίσω την εκκλησία μου και οι πύλες της κόλασης δεν θα υπερισχύσουν ποτέ” .

 

(Προσευχηθείτε για την προσωπική σας πρόθεση εδώ)

Πείτε τον Πατέρα μας, Τρία Ζωή Μαίρη και μία Δόξα , για να τιμήσετε την Αγία Τριάδα και ζητήστε από τον Θεό να σας παραδώσει ό, τι σας εμποδίζει να ζήσετε ένα υψηλότερο επίπεδο Αγίας.

 

 

Προσευχή

 

Παντοδύναμος και πάντα ζωντανός Θεός, παραχωρήστε τη χάρη μου για να καταστρέψω τη σκληρότητα της καρδιάς μου. Βοηθήστε με την έλλειψη πίστης μου. Δώσε μου το έλεος για να πιστέψω πραγματικά ότι ο Ιησούς είναι ο Χριστός, ο Υιός του Ζωντανού Θεού. Επιτρέψτε μου να μην απορρίψω τον Ιησού στη ζωή μου, αλλά όπως ο καλός κλέφτης στο σταυρό , «Θυμάμαι τον Ιησού όταν μπαίνεις στη βασιλεία σου».

 

Ο Άγιος Αντώνιος, ένας αγαπημένος μαθητής για τον Ιησού Χριστό, προσεύχεστε για μένα!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: