медытацыя 2-17-2019

У сённяшнім евангельскім чытаньні Ісус сышоў з усімі яго дванаццаці вучняў і пачынае даваць пропаведзь у вялікім натоўпе людзей.

 

«Шчаслівы ты бедных, бо Царства Божае за вамі.»

 

Езус не кажа аб фізічнай беднасці, але беднасць ў нашых сэрцах, гэта ўнутраная на сайт рэчаў у свеце, і жаданне прытрымлівацца за Богам. Бо , калі мы жадаем Бог, усё , што адбываецца вакол , не мае значэння , таму што мы шукаем значна больш высокую мэта, мэта быць з Богам і любіць яго ўсю вечнасць.

 

«Дабрашчасныя вы , што голад зараз, вы павінны быць задаволеныя.»

 

Да падзення чалавека, нашы душы былі аб’яднаны з нашымі целамі ў гармоніі , і мы мелі дасканалую гармонію з Богам. Пасля падзення, мы страцілі гэтую сувязь з Богам і з таго часу, у нас ёсць гэта ўнутраная жаданне або «голад» , каб быць запоўненыя найбольш дасканалым светам. Гэта здзейсненае адзінства з Богам. Ён будуе з нашага жадання прытрымлівацца Богу. Мы напаўняем яго з такімі пустымі рэчамі , якія мы схільныя глядзець у няправільных месцах. Бог хоча , каб запоўніць гэтую пустэчу. Толькі ён мае права задаволіць гэта глыбокае жаданне , што ў вас ёсць у вашым жыцці, што здзейсненае адзінства з ім.

 

«Дабрашчасныя вы , што тыя, што плачуць сёньня, бо пасмяецца.»

 

Ісус кажа пра пакуты , якія мы адчуваем. Мы церпім то , што часам можа здацца па-за чалавечай сілы. Гэты боль можа быць дзіця, які адпаў ад царквы ці хто – то , хто захапляюцца наркотыкамі.Мы маглі б нават адчуваць сябе , як Ёў, які спрабуе жыць святой жыццём, і ўсё , здаецца, ідзе не так. Гэта калі мы ў наш самае слабое, што сіла Божага з’яўляецца самым моцным. Як кажа апостал Павел, мы павінны працягваць працаваць , каб скончыць гонку. Засяродзьцеся , таму што на гэты раз не хапае, таму , калі мы не чапляцца да Бога да канца, мы можам верыць , што Бог падыме нас, калі б мы імкнуліся жыць найсвяцейшага.

 

«Дабрашчасныя вы , калі зьненавідзяць вас людзі і калі адлучаць вас , і вас ганьбіць, і імя ваша , як ганебнае, за Сына Чалавечага!   Радуйцеся ў той дзень і Радуйцеся, бо вось, вялікая ваша ўзнагарода на нябёсах; так бацькі іхнія прарокі «.

 

Ісус ведае , што вы жывяце ў свеце, але не з’яўляецца часткай свету. Гэтая зямля з’яўляецца полем бітвы. Калі вы працуеце ў кірунку вашага выратаваньня, свет не хоча , каб вы любіце Бог. Яны хочуць , каб вы засяродзіцца на сваё ўласнае шчасце і зрабіць сябе «Богам». Калі вы не з’яўляецеся часткай натоўпу, вы будзеце падвяргацца пераследам і пакутуюць вялікія рэчы. Яны будуць вінаваціць вас ўсе віды зла і крыўдаў. Яны нават сцвярджаюць сваё жыццё. Але калі вы стаіце на сваім і абвясціць Ісуса як свайго Госпада і Збаўцы. Вы атрымаеце мілату ад Святога Духа , каб сведчыць перад царамі і ўладамі. Цяпер настаў час , каб прасіць ласкі , каб быць годным памерці ў стане ласкі. Для таго, каб быць цвёрдым у веры аднаго, праўдзівага Бога. Бог і ўсё неба чакае вас. Існуе месца для вас , калі вы выбіраеце Бог.

 

«Але гора вам, багатыя, бо вы ўжо атрымалі сваё суцяшэньне. Гора вам, перанасычаныя сёньня, бо будзе галодны. Гора вам, хто смяецца цяпер, бо ты смуткаваць і плакаць. Гора вам, калі ўсе людзі добра гавораць пра вас, так бацькі іхнія лжэпрарокамі «.

 

Ісус папярэджвае тых , якія выбіраюць свет над ім. Той , які не выконвае запаведзі, тыя , хто аддаліся заганам і грахі. Тыя , якія ідуць за ілжывыя вераваннямі і тыя , хто крок на блізкім патрабаваць самага лепшага для сябе. Бессардэчна і бязбожнікі будуць пакутаваць ад жудаснай смерці, калі яны трапляюць у пекла. Чалавек будзе нагадваць на ўсю вечнасць, чаму яны скончылі ёсць. Яны будуць пакутаваць няўяўныя мукі. Яны будуць катаваць чарцямі і ніколі больш ня ведае спакою. Тыя , хто заахвочвае вас у вашым жыцці , і кажуць вам , што вы робіце правільныя рэчы , і павінны клапаціцца толькі пра сябе , і ніхто іншы, з’яўляюцца арыентыровачнымі вас да самай брамы пекла.   Бог пасылае яго дапамогу, ён пасылае людзей , каб прымусіць вас разгарнуцца. Ён будзе нават адправіць хвароба ў вашу жыццё , каб змяніць вашыя шляхі , перш чым памерці. Але ў рэшце рэшт, вы павінны вырашыць , ці будзеце вы выбраць Бог ці не.

 

памолімся,

 

Бог літасцівы, я прашу вас аб літасці прасіць прабачэння за маю грэшнасьць. Разбіце ланцугі зла ў маім жыцці , што я магу разгарнуцца і выратаваць маю душу. Дапамажы мне быць больш карысным для майго суседа. Дазвольце мне даць бедным, дапамагаць слабым, абараняць невінаватых і дапамагчы мне да святла. Я прашу Пакрова Маці Божай Гваделупской, Марыі Каралевы Неба і Зямлі, каб весці мяне па вузкай сцежцы жыцця, каб дасягнуць брама неба і мець спакойную і радасную смерць. Мы просім аб гэтым у сваім магутным імя, амін`

 

Божа , блаславі,

 

Аарон JP

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: