Медитація 2-17-2019

У сьогоднішньому Євангельському читанні Ісус зійшов з усіма своїми дванадцятьма учнями і почав проповідувати великій натовпі людей.

 

«Блаженні ви бідні, бо Царство Боже ваше».

 

Ісус не говорить про фізичну бідність, але бідність у наших серцях – це внутрішнє відданість речам світу і бажання наслідувати Бога. Бо коли ми бажаємо Бога, все, що відбувається навколо, не має значення, тому що ми прагнемо набагато вищу мету, мету бути з Богом і любити його на всю вічність.

 

Блаженні ви, що голодуєте тепер, бо ви будете задоволені.

 

Перед падінням людини наші душі були злиті з нашими тілами в гармонії, і ми мали досконалу гармонію з Богом. Після падіння ми втратили цю зв’язок з Богом і з того часу ми маємо це внутрішнє бажання або “голод”, щоб наповнитися найсучаснішим миром. Це Досконале єдність з Богом. Вона складається з нашого бажання наслідувати Бога. Ми наповнюємо його такими порожніми речами, які ми прагнемо дивитися в невідповідні місця. Бог хоче заповнити цю порожнечу. Тільки він має силу задовольнити те глибоке бажання, яке ви маєте у своєму житті, яке є досконалою єдності з ним.

 

“Блаженні ти, що плачеш тепер, бо смієшся ти”.

 

Ісус говорить про страждання, які ми переживаємо. Ми страждаємо речами, які іноді можуть здаватися поза людськими силами. Цей біль може бути дитиною, яка відпала від церкви або людиною, яка є наркоманом. Ми можемо навіть відчути, що Іов, який намагається жити святим життям, і все, здається, помиляється. Саме тоді, коли ми знаходимося в нашому найслабшому становищі, сила Бога є найсильнішою. Як каже Св. Павло, ми повинні продовжувати бігати, щоб закінчити гонку. Залишайтеся зосередженими, тому що цей час короткий, тому, коли ми дочекаємося до Бога до кінця, ми можемо вірити, що Бог підніме нас, якщо ми прагнемо жити найсвятішим життям.

 

Блаженні ви, коли люди ненавидять вас, і коли вас виключають і зневажають, і виганяють ваше ім’я, як зле, через Сина Людського!   Радійте того дня й радійте, бо велика нагода ваша на небі! Бо так робили їхні батьки пророкам.

 

Ісус знає, що ви живете в світі, але ви не є частиною світу. Ця земля є полем битви. Коли ви працюєте над своїм спасінням, світ не хоче, щоб ви любили Бога. Вони хочуть, щоб ви зосередилися на своєму власному щасті і зробили себе «богом». Якщо ви не є частиною натовпу, ви будете переслідувати і страждати великі речі. Вони звинувачують вас у всякому зла і образах. Вони навіть вимагатимуть вашого життя. Але якщо ви стоїте на землі і проголошуєте Ісуса своїм Господом і Спасителем. Ви отримаєте милості Святого Духа, щоб свідчити перед царями і правителями.Настав час попросити, щоб милості були гідні померти в стані благодаті. Бути твердим у вірі одного, істинного Бога. Бог і все небо чекає на вас. Для вас є місце, якщо ви виберете Бога.

 

Горе ж вам, багатіє, бо прийняли ви свою втіху. Горе вам, що переповнені тепер, бо голод будете ви. Горе вам, що тепер смієтеся, бо голосити будете та плакати будете! Горе вам, коли всі люди добре говорять про вас, бо так чинили їхні батьки неправдивим пророкам. “

 

Ісус попереджає тих, хто вибирає світ над ним. Той, хто не слідує заповідям, тих, хто віддався порокам і гріхам. Ті, хто слідує за фальшивими релігіями, і ті, хто наступає на своїх ближніх, щоб претендувати на найкраще для себе. Безсердя і безбожні страждають від жахливої ​​смерті, якщо вони потраплять у пекло. Людині нагадуватимуть до кінця вічності, чому вони закінчилися там.Вони зазнають немислимі муки. Їх мучать дияволи і більше ніколи не пізнають спокою. Ті, хто заохочує вас у вашому житті і говорить вам, що ви робите правильну справу і повинні тільки дбати про себе і ніхто інший, ведуть вас до самих воріт пекла.   Бог посилає свою допомогу, він посилає людей, щоб ви обернулися. Він навіть посилає хворобу у ваше життя, щоб змінити свій шлях, перш ніж померти. Але врешті-решт, ви повинні вирішити, чи будете ви вибирати Бога чи ні.

 

Молимося,

 

Боже, милосердний, прошу вас благодать, щоб вибачити мою гріховність. Зламайте ланцюжки зла в моєму житті, щоб я міг обернутися і врятувати свою душу. Допоможіть мені бути більш корисним для мого сусіда. Дозвольте мені дати бідним, допомогти слабким, захистити невинних і допомогти мені у світлі. Я прошу заступництва Богородиці Гваделупської, цариці Марії Небес і Землі, щоб вести мене по вузькому шляху життя, досягати воріт неба і мати мирну і радісну смерть. Ми просимо це у вашій могутній назві, Амінь!

 

Бог благослови,

 

Aaron JP

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: