Медитація 02/10/2019

Сьогоднішнє Євангельське читання починається тоді, коли Ісус знаходиться в озері Геннес’аре .   Натовп людей зібрався, щоб почути, як він говорить. Ви помічаєте, що скрізь наш Майстер ходить, люди завжди шукають його. Це показує нам, як у нашій внутрішній істоті ми прагнемо до Бога. У нас є це величезне відкриття в нашому серці. Ми намагаємося наповнити його порожніми речами, які дають порожні обіцянки. Бог створив нас, щоб мати особливі відносини з ним. Бог показує нам це, коли Ісус підійшов до човна Сімонса. Ісус каже Симону, щоб він трохи відірвався від берега, і він розмовляє з натовпом. Після того, як Ісус проповідує, він каже Симонові: «Вийдіть у глибину і опустіть ваші сітки для вилову» . Коли Бог закликає нас зробити місію, він дуже безпосередньо з нами. Він хоче, щоб ми пішли в невідоме і в нашу людську природу, ми злякалися. Нам не подобається йти в місця, де нам не зручно. Ми не готові страждати. Ми не впевнені в тому, як ми будемо справлятися з ним. Ми, як Саймон, іноді відповідаємо на Бога, можливо, розчаровані, можливо, втомлені або роздратовані. “Учителю, ми трудилися всю ніч і нічого не брали! Але за вашим словом я опускаю сітки. ” Подумайте про Синів у Матвія 21: 28-31 “Як ти гадаєш? У одного чоловіка було два сини; І він пішов до першого та й сказав: Сину, іди сьогодні й працюй у винограднику.   А той відказав: Не хочу. а потім покаявся і пішов. І пішов він до другого й сказав те саме. І він відповів: «Я йду, але не пішов. Хто з двох зробив волю свого батька? ” У моєму особистому житті були часи, коли я не хотів виконувати волю Божу. Я злякався, і я продовжував говорити Богові, посилати когось іншого, Господи, я злий звір, недостойний бути у Вашій присутності. Я сказав Богові, що я такий грішник, ганьба перед вами! Коли милість Божа, нарешті, торкнулася мого серця, я міг сказати: “Боже, я віддаюся тобі. Так само, як ви називали Симона, Рибака, щоб привести до вас душі, у вас є сила і авторитет, щоб використовувати мене в тому випадку, коли ви бажаєте скористатися своїм слугою. Він послав на мене повний гнів. Бог дав мені милість, і я зміг зробити «Загальну Сповідь» з домініканським священиком. Загальне сповідання або “Сповідь життя”, як його називають, це коли ви переказуєте всі глибокі темні гріхи, які ви стримували. Можливо, ви не могли визнати ці гріхи, тому що вони є найбільш ганебними або огидними перед Богом. Гріхи, які ви зробили, що ви дали зв’язкам дияволів триматися за ваше життя. Бог, Господь і Учитель Всесвіту, має силу зламати всі ланцюги. Бог, Святий Дух, який вдихає життя в тіло людини і приводить його до життя, той самий Святий Дух, що рухався над водами, коли світ був створений, переживе всі ті приховані гріхи, які зв’язують тебе з темною стороною. Він дасть вам сміливість визнати ці гріхи священикові. ККЦ (Катехизм Католицької Церкви) 208 Зіткнувшись з Божою захоплюючою та таємничою присутністю, людина виявляє свою власну нікчемність. Перед палаючим кущем Мойсей знімає сандалі і завісає обличчя в присутності Божої святості. Перед славою тричі святого Бога Ісая вигукує: “Горе мені, я загубився, бо я чоловік нечистих губ”. Перед божественними ознаками, зробленими Ісусом, Петро вигукує: “Вийдіть від мене, бо я грішна людина, Господи”. Але тому, що Бог є святим, він може пробачити людині, яка усвідомлює, що перед ним є грішник: “Я не виконаю свого лютого гніву … бо я Бог, а не людина, Святий у вас”. Апостол Іван так само говорить: “Ми заспокоюємо свої серця перед ним, коли наші серця засуджують нас, бо Бог більший за наші серця, і він знає все”.

 

 

Бог, який дає цим вибраним людям Авторитет прощати гріхи, як тільки священик дає вам відпущення, розривають ланцюжки дияволів. Бог виграв вас з краю пекла. Найбільш милосердний Бог, Найсвятіший Бог звільнив вас, і коли ви відкриті для його волі, він може працювати могутнім благословенням у вашому житті. Ісус проробив величезне чудо, коли сітки були наповнені рибою. Це було заповнене з таким чином багато риби що вони закликали іншу човен та обидва човен майже затонули намагаються повернутися до берегу.   Симон Петро знав, у кого є Ісус і кинувся вниз, і зрозумів, наскільки він грішний. Ми всі недостойні перед Богом. Тільки Бог може дати нам таку милість. Якщо ми відкриті до Слова Божого, то ми можемо, Його Милосердям, звільнитися від зла. Ісус сказав Симонові Петру: “Не бійся”. Бог каже нам не боятися його любові і його милосердя. Тепер, не переконайте його, це не означає, що ви приймаєте Божу милість як належне. Не поводьтеся з Богом, як з людиною, яка продає лимони на вулиці. Ми завжди повинні пам’ятати, що Бог буде судити нас за кожне слово, сказане і кожне вжите дію! Ми не повинні припускати, що ми дісталися до небес. Ми завжди повинні прагнути до спасіння. Бог хоче, щоб ми були з ним у Його любові. Ісус вибрав Симона разом з Яковом і Іваном, синів Зеведивих, щоб віддати все і піти за Ним. Коли Бог кличе вас, не ігноруйте виклик. Не будь як я, хто нарешті відповів Божому заклику до кінця життя. Це буде нелегко, бо диявол збирається обходитися, чекаючи, коли ви послизнетеся і стрибне на вас, як лев. Ви поб’єте Бога. Але терпіть моїх братів і сестер. Аббат Ентоні (Сент) Єгипту сказав: «Я бачив пастки, які ворог розносив по всьому світу, і я сказав стогін:« Що можна отримати через такі пастки? ». Потім я почув голос, який казав мені: “Покірність”.   Це найважча заслуга, але за допомогою Божої милості її можна досягти.   Давайте також закликаємо Богородицю, Марію, щоб показати нам, як сказати «Так» Богу.

 

 

Давайте молимося,

 

Всемогутній і вічно живий Бог, ми дякуємо вам за слово «Даний» і за те, що ви послали свого сина, Ісуса в наше життя. Ми, за вашою Волею, довіряємо, що ви будете вести нас, кинувши найважчі частини нашого життя, щоб вивчити дисципліни і досягти більш високого рівня святості. Через заступництво св. Антонія Єгипту і Матері Божої, Марія, приведіть нас до прийняття вашої волі і виконання місії, яка є перед нами, через Христа, нашого Господа, амінь!

 

Бог благослови,

 

Aaron JP

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: