медытацыя 01/27/2019

Евангелле ад Лукі пачынаецца распавядаць усім , як ён выкарыстаў сваё асабістае даследаванне і даследаванне , каб скласці сваю кнігу. Будучы урачом, ён ясна паказвае , як шмат любові і старанна, падрабязна ён паклаў у яго пісьмовым выглядзе. Слова ёсць Бог натхнёны Духам Святым, які дапамагае накіроўваць аўтару ў тым , як пасланне Бога павінна быць агульным. Такім чынам, калі вы чыталі святую кнігу Бога, Біблію, мы , як вернікі Бога можна давяраць , што яго словы з’яўляюцца праўдай. Калі Люк пачынае свой ліст, ён піша нам. Феафіл у перакладзе з грэцкага азначае «сябар Божы».   Ён дае нам чытачу цёплы прыём у жыцці Ісуса Хрыста. Ісус вяртаецца ў Галілею пасля пераадолення д’ябла ў пустыні, усё вакол раёна кажа пра яго. Ён прыходзіць у свой горад Назарэт і пайшоў у мясцовую сінагогу , каб чытаць з скрутка у дзень суботні. Ён чытае з прарока Ісаі. Бог дае надзею на яго чалавек. У гэтых чытаннях, Бог кажа пра памазанік , які прынясе добрую вестку бедным і абвяшчаць свабоду вязням. Ён будзе ацаляць сляпых і адпусціць спакутаваных на свабоду. Абвясціць прыгнечаныя бясплатна. Ісус згортваецца скрутак і садзіцца. Кожны глядзіць на яго , і ён кажа, «Сёння гэты ўрывак з Пісання з’яўляецца вы чулі»!   Радасная вестка з’яўляюцца абвяшчэнне Слова Божага ажываюць у сэрцах людзей. Не толькі напісана ў кнігах, але жывы ў кожным сэрцы , што чуе слова Божае. Дух Святы Дух , які з Езусам, які даказвае , што Ісус з’яўляецца другой асобай Святой Тройцы. Калі Ісус хрысціўся, Дух Святы сышоў з нябёсаў , каб быць з ім і казаў Бог кажа: «T яго мой B eloved Сына, якога я ўпадабаў». Бог прыходзіць як увасобленае Слова, каб разбурыць ўлада д’ябла і цісканіна смерці. Смерць ў граху. Толькі Бог мае ўладу дараваць грахі. Ён прыносіць гэты каштоўны акт прабачэння , калі ён памазанец сваіх вучняў і даў ім уладу дараваць грахі на зямлі. Ён прыносіць вылячэнне розуму, цела і душы. Гэта падарунак , які свабодна даецца Богам толькі тады , калі мы вырашылі прыняць яго міласць. Грахі асляпіць нас да ісціны. Бог ёсць ісціна. Прымаючы Слова Божае, мы страцім шкалу ад нашых вачэй , як Ісус зняў шалі ад апостала Паўла пасля трох дзён посту і малітвы , калі ён быў загоены. Мы былі прыгнечаны светам, целам і д’яблам. Ісус мае права разарваць ланцугі, таму што ён прапанаваў сябе ў якасці ідэальнай ахвяры Бога , каб пераадолець разрыў і дазволяць нам увайсці ў Царства Нябеснага. Ісус выканаў Слова Божае, таму што ён з’яўляецца Жывое Слова. Мы можам быць вылечаны ад гаючай сілы Бога. Давайце каяцца ў сваіх грахах і бяжыце да Бога , перш чым гэта занадта позна. Жыццё носіць часовы характар , але нашае меркаваньне для вечнасці. Альбо на нябёсах або ў пекле. Абярэм у цяперашні час.

 

Божа , блаславі,

 

Аарон JP

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: