Колькі вы павінны любіць Бога?

Урывак з Евангелля ад Марка Евангеліста Ch 12: 28-31 «І адзін з кніжнікаў і пачуў , як яны спрачаліся адзін з адным, і , бачачы , што ён адказваў ім добра, спытаўся ў яго:” Якая запаведзь першая з усіх? “   Ісус адказаў: “Па – першае,« Слухай, Ізраіль: Гасподзь , Бог наш, Гасподзь адзіны ёсць ; і палюбі Госпада Бога твайго ўсім сэрцам тваім, і ўсёю душою тваёю, і ўсім разуменьнем тваім, і ўсімі сіламі тваімі «.   Ць – другое, гэта, любі блізкага твайго , як самога сябе “. Існуе ніякай іншай запаведзі больш , чым гэта. »Ісус кажа тое ж слова , што Бог вучыў Майсей. Ісус заклікае не толькі Ізраіль, але і ўвесь свет да увазе. Падобна таму , як бацька тэлефануе сваім дзецям прыйсці ў пакой, Ісус заклікае ўсіх да Сталіцы Божую. «Гасподзь Бог наш», Бог Абрагама, Ісаака і Якава, Бог Вечны павінен быць у цэнтры ўвагі ўсяго вашага істоты. Трэба быць уважлівым, засяроджаным і не маюць ніякіх іншых думак у галаве. Там няма нічога на зямлі , якая каштуе больш , чым даць сябе Богу. Калі адзін сапраўды засяроджаны на Бога, вы забыліся , што вы на зямлі, вы бачыце сябе , перш чым прысутнасць Таго , хто сьвяты, той , хто не бачыў твар у твар , але існавалі і раней ўвесь час.   Паклоніцеся сябе і даць Дзякуючы таму , хто ёсць падаўца дароў.

 

Ісус кажа, «Любі Пана Бога твайго ўсім сэрцам тваім» Грошы, золата, ваш аўтамабіль, ваш дурны твар кнігі рахунку, незалежна ад свету паставіў перад вамі абсалютна нічога не значыць перад Богам. Любоў , якую мы даем Бог недасканалай каханне, з – за нашу што ўпала прыроду, мы не можам любіць Бог назад выдатна , як Ісус можа. Але мы можам імкнуцца палепшыць нашу любоў да Бога. Слухайце ў такт сэрца. Гэта Стук быў зроблены той , хто паклаў усё гэта разам. Яго магутныя рукі абрабілі яго. Вы можаце бачыць , што , калі Бог стварыў вас, ён узяў час , каб вылепіць вас? Ён старанна выбраў то , што ён хацеў , каб даць вам. Не ўсе людзі зрабілі тое ж самае, нават тыя , хто нарадзіўся , як блізняты маюць розныя асобы , якія робяць іх унікальнымі. Ён даў вам жыццё , што прывядзе да вашага асвячэнню. Бог не робіць памылак. Кожнае дзеянне і рэакцыя разглядаюцца. Самы вялікі падарунак, што ён даў вам свабодную волю , каб выбраць , каб пакланіцца яму.

 

Санкт – Аўгустын Блажэнны паказвае ў сваёй кнізе Вучэнне хрысціянства, што Бог нічога не пакінуў вакантным. Гэта азначае , што ўсе ваша сэрца, уся ваша душа , і ўвесь ваш розум закліканы быць напоўнены любоўю да Бога. Там няма нічога на зямлі , што можа запоўніць гэтую пустэчу. Вы можаце піць сябе да непрытомнасці, вы можаце быць дзесяцігодку пераможца латарэі, вы маглі б быць лінейкай для астатняй частцы вашай жыцця, але ніколі нічога не задаволіць вас , акрамя Бога. Y душа была старанна сфарміравана Богам , каб увайсці ў цела , якое ён зрабіў для вас.Дыханне Святога Духа гэта тое , што вам дало першае дыханне і сэрцабіцце ва ўлонні маці. Гэтак жа , як сказала Дзева Марыя Ды ў сваім адказ на архангел Гаўрыіл, яна была напоўнена жыццём і з любоўю да Бога, мы таксама можам выпрабаваць такі падарунак , калі мы проста цалкам аддаць сябе Бог.   Там няма вышэйшае прызванне ў жыцці , то , каб быць слугой Госпада Усявышняга.Ісус даў шмат прыкладаў таго , што сапраўднае служэнне Богу. Ён абмыў ногі сваіх вучняў, калі ён павінен быў іх умывае ногі. У Евангеллі ад Марка, Ісус ёсць “той , хто прыходзіць , каб служыць”. Ісус робіць волю Бога Айца. Наколькі б свет пакахае яго, калі мы пакажам , што любоў адно да аднаго?

 

Таму што мы зрабілі ў «вобразе і падабенстве Бога» Быццё 1: 26-27 Жыццё кожнага чалавека на зямлі , якія павінны выконвацца. Там не павінна быць ніякіх бяздомнасці у свеце. Калі мы сапраўды прытрымліваліся запаведзі Бога, мы павінны дапамагаць карміць нашага брата і даць яму і яго сям’і дадатковыя тавары , якія ў нас ёсць. Падобна таму , як мы хочам , каб даць добрыя падарункі для нашых дзяцей, мы павінны думаць гэтак жа , як па адносінах да іншага чалавека. Няма дзеці ніколі не павінны адчуваць сябе непажаданымі, ня пажылы чалавек не застанецца адзін або кінуты на зямлі. Блажэнны Аўгустын кажа , што мы не можам знайсці сваё ўласнае шчасце. Радасць можа даваць толькі ад Бога. Гэта падарунак , які толькі ён можа даць. Ён дае гэты дар свабодна і штодня. Большасць з нас не адказвае на выклік ці проста ігнараваць яго. Але ён заўсёды чакае нас. Ён цярплівы , нават пакуль ваш апошні гадзіну вашым жыцці , калі вы будзеце гатовыя пакінуць гэтае жыццё да іншага, маліцца аб ласцы , каб звяртацца да Бога і прасіць яго аб дапамозе. Ён не пакіне цябе, гэта ты , хто не прымае яго. Давайце блізка з гэтай малітвай.

 

Божа, мы дзякуем Вас за адпраўку вашага Сына Ісуса з Назарэта ў свеце. Мы дзякуем вам , што яго маці Мэры сказала так, і Слова стала целам. Дазвольце нам прыбраць усе глупства і ўшанаваць хвалу і пакланеньне да вас. Толькі Вы можаце запоўніць гэтую велізарную пустэчу , што ў мяне ёсць на маёй душы. Гэта пустата , якая ные, гэта пустата , якая баліць, дазвольце мне даць дзякуй Oh Магутны і несмяротны Бог! вы даеце   плады зямлі ёсць і таленты , каб падзяліцца з нашымі блізкімі і паспрабаваць прынесці мір на зямлю. Прабач нам грахі нашыя і прывесці нас да вечнага жыцця. Амін`

 

Блаславі вас Гасподзь,

 

Аарон JP

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: