Як любити інших , як Христос любов s ви З Рим. 12: 9-21

Брати і сестри, є багато способів, якими ми можемо показати любов один до одного. Давайте дослідимо Лист св. Павла для римлян про те, як ми можемо дійсно показати любов до Бога кожному.

 

«Нехай любов буде справжньою; ненавидьте зло, тримайтеся добра,

Це більше, ніж просто любити свого ближнього, це також включає в себе любити тих, кого ви не знаєте. Бог створив людство для сім’ї. Перегляньте пігментацію шкіри та мовний бар’єр. Ми створені за образом Божим. Ми повинні поважати один одного і ненавидіти речі, які руйнують людство. Війна, голод і зриви в суспільстві – це рак для світу. Ми повинні невтомно працювати, щоб пропагувати послання про спасіння Ісуса Христа на Землі.

 

“Любіть один одного братньою любов’ю; перевертайте один одного, показуючи честь. “

Коли ми маємо спільну мету – допомагати один одному, який кращий спосіб, ніж проявляти любов до оточуючих. Нам треба мати на увазі бажання ставитися до когось краще, ніж ми хочемо, щоб нас лікували. Це допомагає позбутися від природного егоїзму, який у нас є. Коли ви дали можливість допомогти людині з раком або побудувати будинок для жінок, які стали жертвами насильницьких злочинів, ми не просто говоримо, що ми любимо оточуючих, але наші дії демонструють, наскільки ми вдячні Вічному Богові, дає нам можливість поділитися своїми благословеннями з іншими.

 

“Ніколи не прагніть в ревність, будьте сильні Духом, служіть Господу”.

Суспільство каже, що ми повинні пильнувати себе і піклуватися про номер один. Ми не повинні дозволити собі намалювати цей образ, щоб ми були «богом». Це найбільший гріх диявола. Той, хто хотів бути подібний до Бога, збунтувався і був скинутий з небес. Святий Дух є дарувачем життя. Тільки через третьої особи в Святій Трійці ми можемо отримати благодать, необхідну для «вмирання самого себе». Померти від себе дуже важко, але як тільки вона буде освоєна, ми більше не будемо шукати себе в житті. Ми будемо прагнути допомагати оточуючим людям і рухатися таким чином, щоб просувати справжні християнські цінності в житті інших.

 

“Радійте у своїй надії, терпіть у скорботі, постійно в молитві”.

Надія – це одне, що допомагає нам бути ближче до Бога. Бо прагнення бути ближче до Творця, стає бажанням номер один у нашому житті. Ми не будемо дивитися на «земні пристрасті», які ніколи не задовольнять нас. У наших душах є гігантська величина. Тільки Бог є достатньо великим, щоб заповнити цей порожній простір усередині нас самих. Коли настають важкі часи, ми не повинні скаржитися Богу, але радіти всім стражданням. Коли ви дивитеся на історію спасіння, біль і страждання завжди слідували за Божим народом. Але Бог ніколи не покидає своїх дітей. Ми відвертаємося від нього. Давайте молитися постійно, як каже св. Павло. Кожне дихання, яке ми приймаємо, має бути формою молитви.

 

“Допомагайте потребам святих, практикуйте гостинність”.

Хто мій сусід? Це кожен, хто є людиною. Зверніть увагу, що я не говорив про певну гонку або країну. Ми всі потребуємо один одного. Ми не створені для самотності. Ми потребуємо один одного, щоб рости, грати і поклонятися. Справжнє учнівство в Бозі завжди є відмовою від себе і щоденно приймає наш хрест. Найбільш важко подолати в цьому світі любов до себе. Але навіть, коли ми долаємо її, важче боротися з нею щодня. Це вимагає милосердя, яке може дати тільки Бог.   Це не благодать, що ми отримуємо автоматично, але це справжній дар, який Бог дає тим, кого він хоче дати.

 

Благослови, хто переслідує тебе; Благословляйте і не проклинайте!

Коли Петро запитує Ісуса, скільки разів він повинен прощати своєму братові, що відповів Ісус? Не сім разів, а сімдесят разів сім. Це означає, що якщо ми хочемо милості від Бога, то ми повинні повернути ту саму милість. Сказати, що “я простив, але не забув”, не є справжнім актом покаяння. Коли Бог прощає ваші гріхи, він буквально забуває їх. ( Ісая 43:25 “Я є той, хто витирає ваші провини заради мене, і я не пам’ятаю ваших гріхів.” Ісус не засудив Марію Магдалину від її гріхів, так що як послідовник Христа, зробимо так само.

 

“Радійте з тими, хто радіє, плачте з тими, хто плаче”.

Будьте там для того, хто потребує вас. Не тільки в найщасливіші часи, як приведення нової дитини в світ, а й у втрату любові. У дуже поганій ситуації. Так, моліться за свого брата, але також зробіть для них щось. Це означає набагато більше, коли вчиняються дії, замість того, щоб говорити про порожні слова.

 

«Живіть в гармонії один з одним; Не пишайтесь, але пов’язуйте з смиренними; ніколи не будемо ганьбити.

Божий мир буде з вами, і один з одним. Давайте поділимося любов’ю Христа до світу. Нам потрібно, щоб любов перемогла ненависть. Авраам мав двох синів. Ісаак і Ізмаїл. Обидва мають благословення Всемогучого Бога. Але навіть зараз нащадки воюють і вбивають один одного. Давайте молимося за єдність між євреями і мусульманами і молитися не тільки за це   єдність з них, але і для єдності всього людства.

 

“Нікому не відплачуй зла за зло, але подумай про те, що благородне в очах усіх”.

Є час для праведного гніву.   Коли в світі робиться зло, давайте говорити проти нього. Ми не повинні дозволяти «культурі смерті» говорити за тих, хто любить життя. Поважайте ненароджених, літніх, бідних. Одягнемо голих і нагодуємо голодних. Давайте змилуватися над тими, хто нас ображає. Ми хочемо, щоб та сама милосердя поширилася на нас. Ви пожинаєте те, що посіяли, так що давайте посіяти добрі зерна і добрі плоди з милості Всемогутнього Бога. Ми можемо вирішити поділитися любов’ю і милосердям один до одного.

 

“Якщо можливо, наскільки це залежить від вас, живіть мирно з усіма”.

Коли душа прагне бути в гармонії з Богом, то все, що ви робите, набагато краще, ніж намагатися зробити це самостійно. Щодня ми стикаємося з вибором. Для добра чи злого, наше вічне спасіння ґрунтується на виборах, які ми робимо. Ми ніколи не повинні забувати, що чотири речі відбудуться з нами, коли ми покинемо цей світ. Смерть, Суд, Небо чи Пекло. Просимо милостей Ісуса жити кожен день так, ніби ми скоро повернемося додому.

 

“Улюблені, ніколи не помстися собі, але залиш його гніву Божому; Бо написано: Моє помста, я відплачу, говорить Господь.

Стережіться диявола, він лев шукає кого пожерти. Гнів приводить до ненависті і ненависті призводить до страждань. Непросто пробачити тих, хто вас порушує. Але пам’ятайте, що ніхто не може уникнути суду Бога. Дехто може уникнути земної справедливості, але приходить Божественна справедливість.   Рано чи пізно ваш квиток буде пробитий, так що на якій стороні огорожі залежатимуть ваші дії і ваші дії.

 

“Ні”, якщо ваш ворог голодний, нагодуйте його; якщо він прагне, дайте йому пити; Бо чинячи так ви будете розпалене вугілля на голову його «.

Милосердя – це найбільший дар, який ми можемо показати нашим ворогам. Тоді вони, можливо, не зрозуміють цього, але рано чи пізно несвідомий розум зрозуміє, що вони могли б зазнати набагато більш темної долі. Пам’ятайте, що на хресті з Ісусом були два злодії. Один попросив милосердя, інший відкинув і знущався над Богом. Ми повинні молитися за любов до Ісуса, щоб проникнути в найжорсткіше серце і молитися за справжнє навернення себе.

 

“Не перемагайся злом, а перемагай зло добром”.

Зло часом може здатися переконливим. Здавалося б, Бог покинув людство. Проте Бог ближче до вас у вашому стражданні, ніж у ваших радостях. Це можливість допомогти освятити душу і досягти нового рівня святості. Чим сильніше біль, тим глибше повинна бути молитва. Робота – хороший приклад того, як страждати. Ми не втрачаємо надії на нашого Бога, і він врятує нас. Піст і молитви – це найкращі способи подолання зла в нашому світі. Давайте об’єднаємося з Тріумфом Церкви на небесах, Церквою, що страждає в чистилищі, і Церковним Бойовиком тут, на землі.

 

Якщо ми говоримо, що ми ходимо з Христом, то ми повинні робити так, як казав нам Учитель, “візьми свій хрест і йди за мною”. Ісус помилує мене грішником, дай мені благодать, щоб перемогти мої внутрішні пристрасті та егоїзм. Допоможіть мені подолати мої недоліки і бути справжнім учнем. Ми просимо це у твоє найсвятіше ім’я, амінь!

 

Бог благослови,

Aaron JP

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: