Якое значэнне мае імшы ёсць для мяне?

Браты і сёстры , дазвольце мне нагадаць вам пра тое , як важна гэта святое таямніча для нас каталікоў.   Калі мы глядзім на нашых праваслаўных братоў і асабліва тых , хто святкуе імшу ў Tridentine Rite, яны бяруць рыхтуюцца да Боскай літургіі вельмі сур’ёзна. Чаму? Таму што ва ўсіх астатніх дваццаці двух абрадах каталіцкіх цэркваў , якія знаходзяцца ў зносінах з Рымам, яны разумеюць , як Святыя і Спецыяльны ён збіраюцца імша.   CCC-519 «Усе багацьці Хрыста” з’яўляюцца для кожнага чалавека і з’яўляюцца ўласнасцю ўсіх і кожнага “. Хрыстос не жыць сваім жыццём для сябе , але для нас, ад яго Уцелаўлення «для нас людзей і для нашага збаўлення» да яго смерці «за грахі нашы» і Уваскрасення «для апраўдання нашага”. Ён па – ранейшаму «наш адвакат з Айцом», які «заўсёды жывы, каб хадайнічаць» за нас. Ён заўсёды застаецца «ў прысутнасці Бога ад нашага імя, у выніку чаго перад ім усё , што ён жыў і пацярпеў за нас.» Ісус Хрыстос цяпер з Богам Айцом на нябёсах. Ён увесь час хадайнічае за нас ад нашага імя да Айца. Пачакайце, што вы маеце ў ўвазе, робячы хадайнічае? Ісус ахвотна прапанаваў сябе ў якасці дасканалай ахвяры Богу. Бо ён без граху, і не мае ніякага заганы, ён сапраўды ідэальны «барашек» на забой. Ён дасканалы і бездакорна ва ўсіх адносінах. Толькі ён, можа быць , што мост , які можа аб’яднаць нас да Айца і адкрыць брама Нябёсаў.

 

CCC-521 «Хрыстос дае нам магчымасць жыць у ім усё , што ён сам жыў, і ён жыве гэта ў нас. «Сваё Увасабленне, ён, Сын Божы, быў пэўным чынам аб’яднаўся з кожным чалавекам.»Мы пакліканы толькі стаць адзіным з ім, таму што ён дазваляе нам , як члены Яго Цела , каб падзяліцца тым , што ён жыў для нас у яго плоці , як нашай мадэлі ». Ісус, Месія Святой Святар.Калі ён скончыўся на Галгофе для ўсяго чалавецтва, яго кроў была праліта на крыжы дзеля выратавання свету. Яго смерць «разыгрываецца» у крыві менш , як на кожным змяніць у працягу   свет.Таму што , калі Ісус казаў гэтыя святыя словы падчас яго велікоднай трапезы з вучнямі Сваімі, ён ператварае просты хлеб і віно ў яго ўласную плоць і кроў. Matthew 26: 26-29 “Цяпер , калі яны елі, Ісус узяў хлеб і , дабраславіўшы, паламаў і, раздаючы вучням, сказаў:” прымеце, ежце, гэта ёсьць Цела Маё “.   І, узяўшы чашу, і калі падзякаваўшы ён даў ім, кажучы: «Піце з яе ўсё, бо гэта Кроў Мая Новага Запавету, які за многіх праліваецца дзеля адпушчэння грахоў. я кажу вам , што я не буду піць ад плоду гэтага вінаграднага да таго дня , калі буду піць з вамі новае віно ў царстве Айца майго «. Яго Цела прыносіць вылячэнне. Яго Кроў прынесці адкупленне. Калі мы спажываем гэты просты вузел і віно, мы ў літаральным сэнсе слова Ісуса ўнутры нас. Фізічна, ён прысутнічае ў працягу пятнаццаці хвілін. Гэта магчымасць гаварыць Богу.   Мы можам папрасіць яго вылечыць нашы разбітыя розумы і цела. Тут мы можам даць яму падзяку за новы дзіця, якая ўступіла ў сям’ю. Мы можам папрасіць яго аб міласьці для каго – то ў нашай сям’і. Мы можам пайсці ў больш глыбокую медытацыю ў той час як мы думаем пра Ісуса.

 

Святое Ахвярапрынашэнне імшы варта больш да вас жыва , калі вы сышлі з гэтага свету. (Багародзіца Асацыяцыі Жывога Ружанца) «Імша , прапанаваная ў працягу нашага жыцця будзе ісці перад намі, альбо адмяніць нашы даўгавыя поўнасцю або часткова, з – за пакаранне за грахі нашых; Такім чынам, гэта можа скараціць наша Чысцец «. У Трыдэнцкім Rite, калі Жрэц ўзыходзіць да алтара, ён моліць Усемагутны Бог , каб зрабіць нашы сэрцы чыстымі і гатовымі для пакланення. Калі мы ўваходзім у наша месца пакланення, мы ўваходзім у Святая Святых. Такое мысленне было страчана ў «Novus Ordo імшы», форма, якая выкарыстоўваецца ў Злучаных Штатах сёння. Царква толькі фізічнае будынак. Што робіць Сьвяты , што Ісус знаходзіцца ў скініі.Калі вы бачыце чырвоную свечку запаленай ад Alter, ён прысутнічае. Некаторыя з іх нават не схіляю калені , калі яны ўваходзяць у царкву. Большасць проста прыйсці і сесці або мець прыватны размова ўнутры царквы. Гэта не месца , каб гаварыць пра свае задка бакоў або плётак. Гэта дом малітвы. Калі мы запрошаныя на вячэру банкет або наведванне велізарнай каляднай вечарыне ў нашай карпарацыі, мы прыходзім вельмі добра апранутыя , да? Мы ўпэўненыя , што ў нас ёсць востры касцюм або што велізарная сукенка , якое б ўразіць вашу сям’ю і сябар. Так як жа мы не апранаем для поспеху Бога? Як жа некаторыя з нас не застацца на цэлую гадзіну імшы? Бог просіць толькі ў працягу аднаго гадзіны ў дваццаць чатыры гадзіны дня. Мы павінны быць сканцэнтраваны, нашы розумы гатовыя да пакланення і пакінуць свецкае рэч звонку. Дамо Хвала і Слава Усемагутнаму Богу за тую ж гадзіну. Давайце прапанаваць яму самае лепшае з нашых «падарункаў» , як Абель зрабіў перад Богам. Звядзём нашы хадайніцтвы перад Богам , каб прасіць ацаленьня, дапамогу і выратаванне для нас і ва ўсім свеце. CCC- 559 «Як Ерусалім будзе вітаць яе Месію? Нягледзячы на тое, што Ісус заўсёды адмаўляўся папулярныя спробы зрабіць яго царом, ён выбірае час і рыхтуе дэталі для свайго месіянскага ўваходу ў горад «бацькі ягонага Давіда».Прызнаны як сын Давіда, як той , хто прыносіць выратаваньне (осанна азначае «Захаваць!» Або «Дай выратаванне!»), То «Цар славы» уваходзіць у яго горад «верхам на асле». Ісус перамагае дачка Сіёна, постаць яго царквы, ні хітрыкі , ні гвалт, але па пакоры , што сведчыць пра ісціну. І так падданыя яго царства ў гэты дзень дзеці і Бог бедных, якія Acclaim яго былі анёлы , калі яны аб’явілі яго пастухоў. Іх воклічы, “Дабраслаўлёны Той, Хто ідзе ў імя Гасподняе», захопліваецца Царквы ў «Sanctus» эўхарыстычнай літургіі , якая ўводзіць мемарыял Пасхай Гасподняй «.

 

У наступны раз пры ўваходзе ў царкву, дзякуйце Бога , што ён паслаў Сына Свайго, каб Ісус памёр на крыжы для асабістага выратавання. Не проста даць Бог «долар» , але рэальная дзесяціну ў памеры 10% ад вашага даходу. Калі вы былі бласлаўлёны больш, а затым даць трохі больш. Вы не даяце грошы на попу, вы даеце грошы , каб дапамагчы пашырыць у місіі Валадарства Хрыста. Носіце самае лепшае , што ў вас ёсць. Я не кажу , што прыйшоў у царкву ў адзін тысяч даляраў Апраніце, але шчыра, і прэзентабельна перад Усявышнім Богам. Сукенка сціпла і зноў гатовы да пакланення. Прыходзьце з вамі болю, вашыя радасці і ваша прынясеньнем сябе Богу. Будзі імя Усемагутнага Бога, гэта правільна , каб даць яму хвалеце!

 

Божа , блаславі,

Аарон JP

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: