Любляче втілення Христа Царя

Коли ми наближаємося до Різдва, будь ласка, розслабтеся і дозвольте мені поділитися тим, як Христос стає тілом – це милосердя від Святої Трійці. З Євангелія від Івана, Улюбленого Євангеліста Івана 1: 1-4 , «Спочатку було Слово, і Слово було в Бога, і Слово було Богом.   Спочатку він був у Бога; усе через Нього сталося, і без Нього нічого не було зроблено.   У ньому було життя, і життя було світлом людей ». Ісус був присутній при створенні Світу. Бог-Отець хотів поділитися своєю любов’ю до свого Сина, Ісуса. Ця дивовижна любов, яку мій людський розум не може зрозуміти. Святий Дух був присутній у цій спільній любові і створив світ. Оскільки Бог так сильно любив своє творіння, він сказав дияволу, що його голова буде розгромлена, і він буде переможений ( Буття 2:15 ). Ми, християни, вважаємо, що обіцяння було виконане, коли Марія сказала «Так» Богу, і Ісус народився у світі.

 

Катехизм Католицької Церкви вказує в пункт 457 ( ККЦ 457 ): «Слово стало для нас тілом, щоб врятувати нас, примиривши нас з Богом, який« полюбив нас і послав Свого Сина для спокутування наших гріхів ». “Батько послав Свого Сина як Спасителя світу” і “Він був відкритий, щоб забрати гріхи”.   Іоанн, Улюблений Євангеліст детально дає у своєму писемності про Євангеліє, скільки Бог любить нас. Бог хоче принести цю Милосердя до нас. Не кров’ю козлів і овець від жертви гріхів єврейських традицій, а кров’ю Його власного Сина, Ісуса, де ми повинні бути возз’єднані в тому вічному заповіті любові. Івана 3:16 “Бо так полюбив Бог світ, що віддав Сина Свого Однородженого, щоб кожен, хто вірує в Нього, не загинув, але мав життя вічне”.Коли наші батьки грішили, було порушено особливу зв’язок. Для того, щоб бути з’єднаним з Богом, він знав, що ми не можемо зробити це самостійно і потрібна божественна допомога. Ісус Христос був єдиним   що може повернути цю зв’язок і відкрити небесні ворота, щоб ми були з Богом. Св. Афанасій, єпископ Олександрійський c.297-373 написав у своїй книзі Про втілення п.г.69 Бо нічого не зробило, щоб твоє мовчання мовчало, а те, що найдивовижніше, навіть при його смерті, я маю на увазі хрест, все творіння визнало, що той, хто був відомий і страждав у тілі, не був просто людиною, а Син Божий і Спаситель усіх ». Що більше за любовну справу ви можете просити, щоб Бог був готовий зійти зі свого престолу, взяти людське тіло, а потім запропонувати себе як жертву префекту для відкуплення світу. !

 

2 Кор. 5: 14-15 “І знову:“ Ми бачимо Ісуса, Який надовго був понижений, ніж Ангол, увінчаний славою та славою через смертельну пристрасть. смерть від імені всіх ”. Сам Бог прийняв форму раба. Він взяв це тіло, яке було слабким. Він взяв це тіло, з нашим обмеженим людським міркуванням. Ісус прийняв це тіло, тому що він любить нас. Він хотів мати таку зв’язок. Не як «Бог на небі», а той, що любить Бога, який є з вами у всіх ваших проблемах і потребах життя. Приходячи у формі плоті, він може відноситися до нас у всіх наших особистих потребах. Івана 1:14“І Слово стало тілом і оселилося між нами, повні благодаті та істини; Ми бачили Його славу, славу як Єдинородного Сина від Отця ”. Іван Євангеліст знав і розумів більше після подій П’ятидесятниці, що Ісус був“ Досконалою Мудрістю ”. Ця Мудрість – це нескінченне знання про Бога, Живе Слово, яке жило разом з Богом на всі часи. ККЦ 461 – “Нехай маєте це серед вас самих, що є вашою в Христі Ісусі, який, хоч і був у Божій формі, не вважав рівність з Богом річчю, яку треба захоплювати, але спорожняв себе, прийнявши форму раба народжуючись у подобі людей. Будучи сформованим у людській формі, він смирився і став слухняним до смерті, навіть смерті на хресті ». Бог знав, як він збирається врятувати світ. Він знав, коли він збирається врятувати світ. Бог є архітектором Майстра, і його план спасіння був підготовлений зі Старого Заповіту досі. Він готував світ для пришестя Його Сина Ісуса.

 

На Втіленні pg. 67 Бо, якщо сонце, створене ним і побачене нами, кружляє на небі, не занечищується, торкаючись тіл на землі, і не знищується темрявою, а сама освітлює і очищає їх, тим більше Бог Бога, творець сонця і Господа, коли був відомий у тілі, не був забруднений, а, будучи нетлінним, оживив і очистив навіть смертне тіло. 1 Петра 2:22 “Бо не вчинив гріха” ( Іса 53: 9) “І в устах Його не було обману” Ісус, який є Бог і досконалий. Він відчував все, що ми відчуваємо. Він переживав все, що ми переживаємо, але не грішив. Він розуміє нашу боротьбу. Він може відповідати нашим потребам. Коли ви глибше читаєте Євангеліє від Івана, Ісус показує, що Бог милосердний. Від зцілення хворих і кульгавих, від позбавлення людей від демонів і виховання Лазаря з мертвих. Ісус дав нам найбільший дар Тіла і Крові. Його Пасхальна трапеза є тим, що ми продовжуємо отримувати кожен і кожен день у Святій Жертві Меси.   Ісус є Бог і Він також є людиною. CCC 475 – “Шостий Вселенський Собор, Церква визнала, що Христос має дві волі і дві природні операції, Божественну і Людську. Людська воля Христа “Не чинить опору чи протидії, а скоріше підпорядковується Його Божественній і Всемогутній волі”. Ісус Христос у формі людини використовував свої руки для створення речей. Його дотики зцілювали хворих, його людський голос командував демонів з людей. Він плакав, коли Лазар помер. Він пережив спокусу в Гефсиманському саду, але сказав з Матвія 26:42. “ Знову ж таки, він знову пішов і молився:“ Отче Мій, якщо це не може пройти, якщо Я не буду його пити, буде твоя воля ”.

 

Уявіть, що ви у в’язниці за злочин, який ви скоїли. Ми скажемо, що ви вкрали гроші у банку, і ви винесли вирок, щоб відсікти вашу руку. Суддя вирішив, що ваш вирок буде виконаний завтра. Коли ви прокидаєтеся, охоронець говорить вам, що хтось готовий прийняти ваше покарання за вас. В шоці ви запитали охоронців, чому? Вони відповідають: “Тому що він так любить вас, він готовий прийняти для вас повне покарання держави. Ви проходите повз і бачите   цей високий чоловік. Ви не знаєте його імені (Ісуса). Він дивиться на тебе і посміхається. Він дає вам благословення, перш ніж він піде, щоб прийняти ваше покарання. Ви знаєте у своєму серці, що ваша винна. Ви знаєте, що це був злочин, і ви це зробили добровільно. Тим не менш, хтось, кого ти не знав, якого ти ніколи не бачив, був готовий втратити руку за тебе. Скільки б ви пішли в пекло для вашого друга? Я б не хотів і нікого, хто має справжній страх перед Божим судом. Ісус був готовий страждати і померти страшною смертю, тому що він любить нас. Він був дуже людським, як ми з вами, він – вічне Слово, що стало плоттю. Він прийшов у світ на Різдво два тисячі років тому, щоб врятувати людство від себе. Він врятував нас від ланцюгів сатани і звільнив нас від нашого гріха.

Давайте завершуємо цю молитву. Всемогутній і завжди милосердний Бог, ми дякуємо Вам за те, що ви обрали Івана Улюбленого учня, щоб піклуватися про Марію, Мати Божу. Ми дякуємо Вам за Святий Дух, щоб надихнути його Євангеліє і навчити нас про близькість, яку Бог хоче мати в нашому житті. Нехай ви прощаєте нам наші гріхи і дамо нам підготуватися духовно і емоційно для пришестя нашого Господа Ісуса Христа. Нехай ми будемо шанувати його народження як нову надію на світ, і одного разу будемо гідні стояти перед Богом і бути прийнятим як Добрий і вірний слуга. Ми просимо це в ім’я Отця, Сина і Святого Духа. Амінь.

 

Щасливого Різдва,

 

Aaron JP

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: