Ο Άγιος Αντώνιος της Αιγύπτου

Ο Άγιος Αθανάσιος Αλεξανδρείας (Επίσκοπος) ήταν ο πρώτος άνθρωπος της ιστορίας για να γράψει για έναν ζωγό άγιο, έγραψε γι ‘αυτόν και έμαθε από αυτόν κατά τη διάρκεια ενός από τους πέντε εξόριστους. Είναι ένας ευσεβής νέος άνθρωπος και έμαθε το δρόμο του Θεού από τους γονείς του, που ποτέ δεν ήταν γνωστός για να αποκηρύξει τους γονείς του και πάντα αγάπησε να πηγαίνει στην εκκλησία. “Εάν είσαι τέλειος, πηγαίνε, πούλησε αυτό που κατέχεις 19:21 – Ο Ιησούς του είπε, άκουσε το Ευαγγέλιο του Ματθαίου 19: 21, κληρονομημένη γη και μεγάλο χρηματικό ποσό. και έλα, ακολουθήστε με. ” Ακούγοντας αυτά τα λόγια, πούλησε όλα όσα κατείχε και έδωσε ένα μεγάλο χρηματικό ποσό για την αδελφή του και την άφησε με μερικές πιστές ιερές γυναίκες.   Ο Άγιος Αντώνιος πήγε στις ερήμους της Αιγύπτου και πήγε να βρει τους πιο ιερούς άνδρες και έμαθε από αυτούς, και πίστευε επίσης σε 2 Θεσσαλ. 3:10 – «αν κάποιος δεν θα δουλέψει ούτε θα τον φάει» Ήταν πιστός σε σκληρή δουλειά και προσπάθησε το καλύτερο για να μάθει από τους ιερούς ανθρώπους και σκέφτηκε πάντα για τον Χριστό.

 

Αυτό που ο διάδοχος μου είναι ο διάβολος μισούσε αυτόν τον νεαρό που προσπαθούσε να ζήσει μια ιερή ζωή. Τον συνήθιζε να τον πειράζει με τη σκέψη ότι η προσπάθεια να ζήσεις μια θρησκευτική ζωή ήταν Ο Άγιος Αντώνιος πίστευε στον Λόγο του Θεού και δεν έδωσε στον πειρασμό, όταν δεν επέστρεψε στα πλούτη του και είχε πολλή άγνοια. στη συνέχεια, βασάνισε τον Άγιο Αντώνιο στα όνειρά του τη νύχτα και του έδωσε πολλούς πνευματικούς αγώνες κατά τη διάρκεια της ημέρας προσευχόταν και γρήγορα για να ξεπεράσει αυτούς τους πειρασμούς.   Ο διάβολος ήρθε ακόμη και σε μορφή γυναίκας για να εξαπατήσει τον Άγιο Αντώνιο τη νύχτα, ξύπνησε συναίσθημα μέσα του, αλλά θυμήθηκε τις ιερές γραφές του Μάρκου 9: 43 ” Και αν το χέρι σας κάνει να σας αμαρτήσει, κόψτε το. Είναι καλύτερο για σας να εισέλθετε στη ζωή παρά να παγιδεύεστε παρά με δύο χέρια για να πάτε στην κόλαση, στην αβλαβή φωτιά ».   Ο διάβολος ήταν θυμωμένος ότι δεν μπορούσε να εξαπατηθεί ένα τέτοιο νεαρό άνδρα. Είπε Anthony, που ήταν το πνεύμα της πορνείας και ότι έχει εξαπατηθεί πολλοί νέοι, αλλά εγώ δεν θα μπορούσε να κατακτήσει. Αγίου Αντωνίου επιπλήξει τον πειρασμό «Η Ο Κύριος είναι ο βοηθός μου και θα τοπεριφρονήσω οι εχθροί μου “ Ψαλμός 117: 7. Τα πνεύματα αμέσως πτήση κατά την ακρόαση αυτών των Αγίων λέξεων.

 

Θα συνεχίσουν πάντοτε με διαφορετική μορφή. Αυτός σκληραίνει με νηστεία και προσευχή και διαλογισμό σχετικά με τα Ζωντανά Λόγια του Θεού από τη Γραφή.   Ο διάβολος φοβήθηκε ότι η αγιότητά του θα φέρει περισσότερους ανθρώπους στον Θεό και θα πλημμυρίσει την έρημο με τους μοναχούς. Είναι μια παλαιά φυσική επίθεση εναντίον του νεκρού Αντώνη. Ο Άγιος Αντώνιος ζήτησε από τον Κύριο “Πού είσαι; Γιατί δεν έδειξε τον εαυτό Του; Επομένως, δεν θα βλάψω την τελευταία μου εμπειρία και δεν έδωσα, θα είμαι πάντα Βοηθός και θα το κάνω γνωστός παντού “Ακούγοντας αυτά τα λόγια, ξύπνησε και προσευχόταν, αισθάνθηκε περισσότερη δύναμη στο σώμα του.

 

Προσευχήθηκε για ένα κορίτσι που ήταν πολύ άρρωστο και αποκαταστάθηκε σε πλήρη υγεία. Προσευχήθηκε στον Κύριο για άνδρες που Τώρα μέρες, Τώρα έχω μέρες, έχω μέρες, έχω μέρες, έχω μέρες, έχω μέρες, φοβάμαι τον εαυτό μου και τον Ιησού Χριστό. Πολλά άλλα θαύματα συνέβησαν γύρω του. Ο Άγιος Αντώνιος είναι ένα καλό πρότυπο για το πώς να προετοιμαστείς για πνευματικό πόλεμο, όπως είπε ο Άγιος Παύλος ο Απόστολος πολλά χρόνια πριν ο Άγιος Αντώνιος στην Εφεσίους 6: 10-19 ” Τέλος, να είστε ισχυροί στον Κύριο και στη δύναμη του διαβόλου. Βάλτε όλη την πανοπλία του Θεού, ώστε να μπορέσετε να αντισταθείτε στα σχέδια του διαβόλου Διότι δεν παλεύουμε ενάντια στη σάρκα και το αίμα, αλλά κατά των ηγεμόνων, κατά των αρχών, ενάντια στις κοσμικές δυνάμεις πάνω από το σημερινό σκοτάδι, ενάντια στις πνευματικές δυνάμεις του κακού στα ουράνια μέρη.   Επομένως, πρέπει να έχουμε όλη την πανοπλία του θεού και να κάνουμε με όλους, να στέκεστε σταθερή, να στέκεστε δίπλα, αφού έχετε κολλήσει στη ζώνη της αλήθειας και έχετε βάλει στη νυχτική πλάκα της δικαιοσύνης, και όλες οι περιστάσεις καταλαμβάνουν την ασπίδα της πίστης, με την οποία δεν μπορείτε να σβήσετε όλα τα φλεγόμενα βελάκια του κακού και να πάρετε το κράνος της σωτηρίας , το σπαθί του Πνεύματος, το οποίο είναι ο λόγος του Θεού, προσευχόμενος καθόλου στο Πνεύμα, με κάθε προσευχή και ικεσία.Για το σκοπό αυτό, κρατήστε την προσοχή με κάθε επιμονή, ζητώντας όλους τους αγίους και επίσης για μένα , ότι μπορεί να μου δοθούν λόγια για να ανοίξω το στόμα μου με τόλμη για να διακηρύξω το μυστήριο του ευαγγελίου.

 

Ας ρωτήσουμε τώρα τη διδασκαλία του ιερέα του Αντόνιου ενώπιον του άρχοντα μας Αφήστε μας, όπως και ο Άγιος Αντώνιος να παραιτηθούν από πράγματα που απομακρύνουν το μυαλό μας, τις καρδιές και τις ψυχές μας Μπορούμε να μάθουμε από την Αγία Γραφή και μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε τα ιερά λόγια για να πολεμήσουμε πίσω στον πιο όπισθεν τον πειρατή. Μπορείτε να ακούσετε τις προσευχές μας και Στο ισχυρό όνομα του Ιησού Χριστού, προσευχόμαστε, αμήν!

 

Ο Θεός να σας ευλογεί όλους,

 

Aaron J

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: