Частина 2 “Стопи вічного пікання”

Св. Іоан Золотоуст каже: “Пекло дійсно є нестерпною справою. Хто не знає, що покарання пекла також жахливо? ” Ми можемо ходити навколо життя і робити вигляд, що пекло не існує.Багато хто з них, можливо навіть читаючи цей блог, скажуть самим собі. “Чому ж ніхто не повернувся, щоб повідомити нам, чи справді пекло?” Існує величезна затока між живими та мертвими.Якщо ви прочитаєте історію про Лазаря та багатія, ви зрозумієте, що жодна зі сторін не може перейти.   Наші людські уми не можуть повністю зрозуміти поняття пекла. Але, щоб зробити це простіше в моїх особистих словах, розрив настільки глибокий, що навіть не тоді навіть найменший світло там світить. Це місце настільки далеко, що небо не може бачити це, крім бога. “Мої дорогі люди, це горе духу буде настільки великим, що всі прокляті люди вірно знають, що кожен доступ до вічного блаженства був їм закритий”. Пекло і його тортура “, стор. 21

 

Богослови назвали муки пекла “Покарання почуттів” Чотири основні пекти пекла – це думка, пам’ять, розум та воля.   Спочатку мучить перше думка, бо тепер ваша душа усвідомлює, що вона знаходиться в останньому місці відпочинку. Немає втечі, і ваш “заморожений в часі” Ви усвідомлюєте нашу поточну ситуацію, і ви не можете повернутися в своє колишнє життя, щоб щось змінити. Ви отримали вирок від Всемогучого Бога, і тепер ви належите до диявола. “Факультет думки буде мучитись певним найважливішим уявленням про муки, в яких тіло і дух буде жити”.Пекло і його тортури. Pg.23 Ваша пам’ять стане найближчим питанням, яке мучить, бо, як поганий фільм, ви побачите всі дії, які призвели до вас тут. Ви побачите кожен гріх, який ви вчинили .Ви будете випробовувати будь-які серйозні страждання і боляче, що ви заподіяли. Або для себе чи для когось іншого. Все, що ви думаєте, що ви зробили за спиною Бога, буде показано. Цей фільм ніколи не закінчиться. Це буде продовжувати повторюватися. Ви не будете мати спокою, ви не будете знати різницю між днем ​​та ніччю. Ти будеш застряг, спостерігаючи за вашою брудністю назавжди. “Що зітхає, вони піднімаються з їх найглибших сердець, коли при обережному процесі думки вони відкриють, що задоволення, що триває, ледве миттєво, минуло, як тінь”.Пекло і його тортура ст.24    Третя частина твоєї вічної муки буде з вашого інтелекту.   Ісая 66:24 “І вони вийдуть та побачать ті трупи тих людей, що збунтувалися проти Мене; бо їхній черв’як не помре, їхній вогонь не буде гасити, і вони будуть огидні для всього тіла ” . Хробак, про який говорить Ісус Христос, є причиною того, чому ви опинилися в пеклі. Ви будете мати повне знання про те, як ви йдете в пекло. Ви будете знати, які гріхи ви вчинили, ви зрозумієте частоту всіх ваших гріхів і як це вплинуло на вашу сім’ю, друзів навколо вас, суспільства та світу. Ви зрозумієте, скільки шансів, що Господь дав вам у вашому житті, змінити, відвернутися від зла або взагалі уникати гріха, якщо ви слухаєте його, друг, який говорить вам, щоб уникнути цього зла, або, можливо, після поганої ситуації, можливості змінити . Ви повністю зрозумієте разом з вашими думками та вашими спогадами про руйнівні остаточні рішення, які ви зробили, коли Бог дав вам остаточний шанс покаятися, і ви сказали йому “Ні, я не буду”. Цей остаточний “Ні” призведе до вашого останнього мук волі. Зрештою, ви вирішите бути в пеклі. Ви обираєте плювати перед Всемогутнім Богом кожен день, коли ви здійснюєте смертний гріх. Ви плюєте перед лицем свого Сина, Ісуса, коли він помер на хресті за вас. Ви плюєте перед Пресвятою Богородицею та всіма святими, коли вони пропонують спосіб дотримуватися їх прикладів того, як жити святим життям. Ви плюєте на обличчя свого пастора, вашої церкви, кожен, хто казав вам відвернутися від гріха і вашого злого способу життя, і ви цього не зробили. Ви стали самим дияволом, коли ви приєдналися до демонів у ваших гріхах. Ви дозволили сатані бути вашим господарем, коли прийняли робити все зло в своєму житті і відвернулися від жертви покаяння Христа.

 

Реальне тортури продовжується, коли кожна частина вашого тіла, яку ви використовували для здійснення вашого гріха, відчує біль. Якщо це означає ваш розум, то це як нескінченна мігрень, якщо це ваші статеві органи, вас мучать там. Ви будете випробувати все одночасно. Ви побачите сам диявол у своїй потворній формі. Ви побачите кожен демон і упавший ангел в пеклі.Ви будете випробовувати терор, який виходить за межі слів. Жодна Священна вода чи екзорцизм не врятують вас від них. Якщо вони мають вільне правління у світі, поки вони не будуть відіслані в ім’я Ісуса на землі, як ви втечете від них у власній дерні? Їх палаци та домен? Найгірший з ваших жалюгідних може бути, якщо ви бачите членів вашої сім’ї в пеклі. Може бути, у вас був син, який ви не потурбували, щоб попередити його про своє життя і вирішити підняти його таким чином, який був популярний, і він помер від автомобільної аварії, тому що він пив з друзями? Може, ви бачите старого однокласника, який ви підключили, і почали користуватися кокаїном, тепер ви знаєте, що вона в кінцевому підсумку перетворилася на вуличного ходунка в її житті і загинула через передозування. Якщо ви ведете інших, щоб робити зло, і вони опиняються в пеклі, ви також допомагаєте їм відправити їх туди. Так, їхнім вибором було також відкинути Бог, але ти допоміг вплинути на цей вибір. Ви будете оточені всіма криками, криками, лайками та лайкою. Разом з демонами, ви будете мати величезну ненависть до Бога, тому що він послав вас туди. Ви будете ненавидіти всіх святих та ваших друзів, які зробили це на небесах. Ви зрозумієте, що ваша кара назавжди. Але почекайте, це лише ваша душа страждає. Коли прийде друге пришестя Ісуса, він піднімає всіх з мертвих. Ви возз’єднатися зі своїм тілом , а потім буде відбуватися 2 – й суд. Цього разу диявол і всі його демони будуть замкнені назавжди, і ви знову зі своїм тілом і душею разом знову повернетесь у вічний вогонь і будете мучити з усіма вашими повними людськими здібностями, які ви зараз маєте на землі. Якщо ви думаєте, що зубний біль з грижами і зламаною ногами в той же час поганий, уявіть, що все ваше тіло спалено, і ви не можете рухатися зі своїм зубним болем, вашою грижу та вашою розбитою ногою. Немає води, щоб покласти це для вас, і ніхто не врятує вас.   “Мої дорогі люди, ці речі справді правдиві? Де ми дізналися про це? Хто сказав нам про це? Гомер сказав нам нам? Платон був? Вірджил? Сама правда розповіла нам ці речі, саму мудрість Бога, які не можуть обманювати! “ Пекло і його тортури ст. 39

 

Одкровення 14:12 “Тут називають витривалість святих, тих, хто дотримується заповідей Бога та віри Ісуса”. Мої брати і сестри, якщо ми живі, ми знаходимось на полі бою. Ми ведемо війну. Незалежно від того, чи вирішили ми брати участь або думати, що це не стосується вас. Це війна! Війна за ваші вічні душі. Диявол і його демони вже переможені. Вони знають, що їхній час короткий. Так дуже коротко. Їх мета – перетягнути стільки душ, наскільки вони здатні, до пекла, як швидко і ефективно, як зможе. У нас є способи боротьби. Прочитайте Живе Слово Боже, щоб ви знали, як боротись зла ззаду. Іди зі сповіданням і покайся за свої гріхи. Отримати Священні Таїнства гідно, щоб не ображати Господа, Бога вашого.   Противник диявола, і він втече від тебе в Могутнє Ім’я Ісуса. Скажи Божественну Шапочку милосердя або Святу Розарію. Ісус обіцяв Св. Фаустіна, що якщо затвердіти грішник каже Божественну милість, то він дасть цій душі благодаті покаятися у своїх гріхах . Якщо хтось каже, що найбільш Свята Розарія колись була сенсом, Блаженний Алан де Ла-Рош сказав, що навіть якщо людина має “одну ногу в пеклі”, Пресвята Богородиця буде заступитись до свого Сина Ісуса, щоб врятувати цю одну душу. Живете життям, яке є прикладом ваших сімей. Не дозволяйте світу управляти мораллю вашої родини, ви навчаєте їх. Добре тим, хто ненавидить вас і зневажає вас. Нагодуйте хворих, одягайте голих. Використовуйте кожен момент у вашому житті, щоб робити добро, а не тому, що хочеться потрапити на небеса, а тому, що ви хочете, щоб кожен пішов на небо.

 

Я закриваю цей блог за допомогою цієї простої молитви. Небесний Батько, я молюся, щоб ваші могутні твори відкрили серця всіх, хто читав цей блог. Чи є вони євреями, індуїстами чи невіруючими, ви можете відкрити свої серця для вашої любові. Хай усі вони знають, що ти Христос, Син Живого Бога. Ви померли за кожного і кожного в усьому світі. Ви сформували нас і знали нас по імені. Чи ми народилися багатими або народженими бідними, ти любив нас. Незалежно від того, чи ми народилися християнином або невіруючим, ви любили нас. Я попросив про Покрову Марії, вашої матері та всіх ангелів і святих небес, щоб керувати кожною людиною правдою. Правда, що ти – Вічна Мудрість і що ти стала плоттю і охоче загинула жахливою смертю, щоб привести нас до Отця. Нехай твоя любов охоплює навіть найважче серце, найхолодніший розум і розтоплює їх. Можеш дарувати нам благодать, щоб пізнати свою любов. Для цього ми молимося, Амінь!

Бог благослови вас всіх

 

Аарон JP

 

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: