Частина 1 “Сучки вічного пікання”

Почнемо з викладу з Книги Об’явлення 14:11 “І дим їх муки підніметься на вічні віки; і вони не мають спокою, вдень чи вночі, ці віруючі звірини і його образ, а хто одержує знак свого імені ” Мої брати і сестри людського роду, не помиляйся про це”. Якщо ви не знаєте Бога особисто в своєму житті або ви не вірите в що-небудь, ми всі будемо стояти перед Богом, коли ми помремо. Існує не врятувалася смерть. Ми всі визнали, що ми помремо. Це не тоді, коли ви вмираєте, що важливо, це держава під час вашої останньої подихи, що має значення. Як ви жили своїм життям? Я зробив кожну спробу робити правильні речі в моєму житті? Чи прийняв я вчення про Ісуса Христа в моєму житті? Я піду в вчення від лікаря церкви, св. Роберт Беллармін (1542-1621).Він виголосив проповідь в 1574 році в Лувенському університеті в Бельгії разом з четверо інших на цю тему.

 

Катехизис Католицької Церкви (ЦКК) 1033 держав – «Вмерти в смертному гріху, не каючись і прийнявши милосердну любов до Бога, означає, що залишається відокремленим від нього назавжди нашим власним вільним вибором. Цей стан остаточного самознищення від спілкування з Богом і благословенним називається “пекла”. Ми схильні до захоплення нашими діями. Ми йдемо життям у своїх підйомах і падінням і просто йдемо про наш день. Чи ми колись думаємо про те, як я буду вирішувати діяти сьогодні? Чи даєш час роздумати, як мої дії можуть вплинути на мене в наступному житті? У всій реальності ми цього не робимо. Це те, що ми повинні навчити себе. Світ, тіло і диявол нас дуже зайняті. Якщо це не наші співробітники, яких ми іноді любимо чи не любимо, це наші дружини, які ми вважаємо корисними іноді, або, можливо, вони ігнорують ваші потреби. Може, ви сподіваєтесь, що ви не бачите, що бездомна людина на вулиці, яка завжди просить грошей. Ви думаєте собі: “він буде використовувати його тільки на наркотики”. Кожен день ми робимо вибір з того часу, коли ми прокидаємося до тих пір, поки ми не спимо.Наша вільна воля працює 24/7. Проте, без нашого розуміння, ми всі несемо квиток у нашій кишені (Soul). Цей квиток буде просити від нас, від Бога, коли прийде час. Це може прийти у ваш сон, він може прийти на обідній стіл, коли ви перебуваєте у тренажерному залі, коли ви їдете по автостраді. Як і Ісус сказав: “Ми не знаємо день або годину”.   Чи не здивуєш вас, що ми просто йдемо про життя, не думаючи про найдрібніші подробиці? “Перше, що знайдено хтось, хто відмовляється прийняти нашу найвищу Святу віру. Друга полягає в тому, що ті, хто взявся за цю віру, зважилися робити гріх “. Пекло і його тортура”. 1    Св. Заява Белларміна настільки вірна. З того часу, коли сам Ісус Христос пройшов землю до своєї смерті на хресті і був воскреснутим з мертвих, щоб сидіти в правій руці Отця. Коли багато Божого чоловіка та жінки обійшли проповіді про Церкву і про те, як жити святим і праведним життям до сьогоднішнього дня в 2018 році, багато хто, багато хто відмовився вірити в Бога. Багато хто буде йти і каже, що він не існує. Гірше того, хто каже: “Я вже прийняв Ісуса як свого Господа і Спасителя”, але ще грішить, все-таки порушує всі Десять Заповідей або навіть вбиває власну совість, приймаючи те, що їм каже суспільство. Євреям 9:27 “І так само, як призначено для людей, щоб померти один раз, а після цього суд прийшов”.

Св. Беллармін стверджував, що ми втрачаємо християнин за трьома пунктами.   ” Один, відсутність уваги”. Два, Незнання та Троє з-за самолюбства ” Пекло і його тортури” ст. 3 Коли ми вирішимо грішити, ми не думаємо про наслідки нашої дії. Ми, як кажуть, опинилися “в теплу миті”. Ми ігноруємо той факт, що наш гріх – це не просто “особистий гріх”, але це впливає на нас, якщо у нас є сім’я. Ex. Мати, батько, сестра брата, дружина тощо.   Вона вражає нас як людську расу, бо ми всі створені за образом і подобою Бога. Наші гріхи мають ефект доміно, і кожен раз, коли ми гріємо, ми дійсно стукаємо когось. Псалми 21: 9-10 “Ви будете робити їх як палаючу духовку, коли ви з’являєтеся. Господь проковтне їх у гніві Своїм; і вогонь пожирає їх. Ви знищите їх нащадків з землі та їхніх дітей з-поміж Синів Людей » . Батько Божий у Старому Завіті багато разів попереджав про свої вчинки гріхів. Через падіння природи людства він послав святих людей, щоб попередити народ Ізраїля відвернутися від гріхів. У нас є особисте незнання тих дій, які ми здійснюємо. Можливо, наші батьки не казали нам, що, живучи певним способом життя, ми не просто боляче себе, а оточуючих нас оточуючих. Або що ми не знаємо про ціну наших гріхів. Гордість – улюблений гріх диявола. Ми завжди хочемо відчувати себе відповідальним і керуючим. Він і його демони наполегливо натискають цей гріх. Чому? Бо це був той же гріх (Гордість, Самолюбство), який кинув їх з небес. Коли ми грішимо, ми нагодуємо темну пристрасть у нашому собі. Як приклад, пиття не є гріхом, але воно може стати гріхом, коли ви п’єте занадто багато і пийте. Коли ви п’єте, ви не можете думати прямо, а потім пристрасть тварин, про яку говорить Аристотель, перебирає почуття. Тоді ми хочемо знайти когось з домом. Вам не подобається, якщо у них є хлопець / подруга / дружина. Все, що ви хочете зробити, це виконати свою жадібну пристрасть. Отже, ви просите свого друга переконати їх, що ти прекрасна людина. Може бути, вони також п’ють. Ви обидва погоджуєтеся трохи весело провести час, і ви вийдете з клубу.   Після того, як ви входите в кімнату мотелю, ви розумієте, що ви робили це неправильно, і ви одержуєте одяг і залишаєте. Ви намагаєтеся все просто забути. Ваш чоловік називає вас по телефону, цікаво, де ви знаходитесь. Це не звучить, як будь-хто, кого ти знаєш правильно? Ми не намагаємося зробити таку дурну річ. Тим не менш, це відбувається з самими найкращими з нас.Всі ми потрапляємо в спокусу так чи інакше. Мета полягає в тому, щоб уникнути майбутніх спокус, як тільки ми можемо і жити в Христі.

 

“Безумовно, Бог ніколи б не викупив мене за таку дорогу ціну і не зазнав стільки речей тут на землі заради мене, якщо через єдине блюзнірство або якесь інше злочин він мав на увазі, щоб зв’язати мене з вічним підземелля? “ Пекло і його тортури ст. 7    Так, навіть незважаючи на те, що Бог є милосердним Богом, він все ще є Богом, який вимагає обліку наших дій. Він викинув люцифер з небес зі своїми ангелами, що обернулися на нього і кинули їх у пекло.   Ви не думаєте, що, якщо ви померли з одним смертним гріхом, він теж не посилить вас? Смертний гріх – це гріх, який зроблений охоче, знаючи, що це проти заповідей Божих, і ви все ще йшли вперед і в будь-якому випадку виконували свої власні пристрасті.   Якщо я вчинив смертний гріх і мав можливість покаятися і я відмовився , то так, я теж піду туди.   CCC 1034- “Ісус урочисто проголошує, що він” посилає своїх ангелів, і вони зібрав усіх злодіїв і кидали їх у вогненну піч і оголосили осуд; «Відійдіть від Мене, прокляті, у вогонь вічний» Ісус Христос попереджав багато разів в Біблії , що пекло є дуже реальним , і ви можете і буде направлений туди з вас не відвернуться від своїх гріхів! “Хоча Бог любив нас могутньою любов’ю і послав Сина Свого до нас і прагнув, щоб він страждав і стримував стільки речей для нашого звільнення, але, незважаючи на це, Він все ще покарає нас вічними катуваннями, якщо ми пустелі в табір ворога і зраджує цитаделі наших душ демонам “.   Пекло і його тортури ст. 8    Коли ми грішимо, ми даємо дозвіл демонову схвалити нас. Це ті ланцюжки, які зв’язують нас з цим злочином. Тільки через Таїнство Сповіді, з Абсолютством, що надходить з рук Священика, можна порушити ланцюги гріха і даруйте нам благодать, яка необхідна для того, щоб Святий Дух знову жив у наших серцях .   CCC 1037- “Бог забороняє нікому ходити в пекло, тому що це необхідно, відверто відвернувшись від Бога (гріх смертного), і наполегливість до неї до кінця”.

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: