Болю вечнай Torment часткі 1

Давайце пачнем з ўрыўка з кнігі Адкрыцці 14:11 «І дым цярпеньняў іхніх будзе ўзыходзіць ва векі вечныя; і яны не будуць мець спакою ні днём , ні ноччу пакланяюцца зьверу і вобразуягонаму і той , хто атрымлівае кляймо імя ягонага «Мае браты і сёстры чалавечай расы, не памыліцца пра гэта. Будзь ці не ведаеце , што Бог асабіста ў вашым жыцці ці рабіць ці вы ў што не верыць, што мы ўсе будзем стаяць перад Богам , калі мы паміраем. Там няма ніякай магчымасці пазбегнуць смерцяў. Мы ўсе прызналі , што мы памром. Гэта не тады , калі вы паміраеце , што мае значэнне, гэта стан падчас вашых заключных удыхаў , што мае значэнне. Як вы жывяце ваша жыццё? Хіба я раблю кожную спробу ў рабіць правільныя рэчы ў маім жыцці? А я прымаю вучэнне Ісуса Хрыста ў маім жыцці? Я пайду ў вучэнне ад доктара Касцёла, Св Беллармин (1542-1621). Ён выступіў з пропаведдзю ў 1574 і Універсітэта Левена ў Бельгіі разам з чатырма іншымі на гэтай самай тэме.

 

Катэхізіс Каталіцкага Касцёла (КТС) 1033 States- «Памерці ў смяротным граху , не павініўся і прыняўшы міласэрную любоў Бога азначае астатняе аддзеленая ад яго назаўжды нашага ўласнага свабоднага выбару. Гэты стан канчатковага самоисключения ад зносін з Богам і блажэнным называецца «пекла» . Мы схільныя захапляцца з нашымі дзеяннямі. Мы праходзім праз жыццё ў яе ўзлёты і падзенні , і проста ісці аб нашым дне. Хіба мы калі – небудзь думалі пра тое , як я буду выбіраць дзейнічаць сёння? Даяце Ці час падумаць пра тое , як мае дзеянні могуць паўплываць на мяне ў наступным жыцці? У рэчаіснасці ўсё, што мы робім не так . Гэта тое , што мы павінны вучыць сябе. Свет, плоць і д’ябал нас вельмі заняты. Калі гэта не нашы супрацоўнікі , якія нам падабаюцца ці не падабаюцца , часам, гэта нашы жонкі , якія мы лічым карыснымі ці , магчыма , яны часам ігнаруюць вашыя патрэбы. Можа быць , вы спадзяецеся , вы не бачыце , што бяздомныя на вуліцы , які заўсёды прашу грошы. Вы думаеце пра сябе, «ён будзе выкарыстоўваць яго толькі на наркотыкі.» Кожны дзень мы робім выбар ад часу мы прачынаемся да часу мы спім. Наша свабодная воля працуе 24/7. Тым ня менш, без нас усведамляючы, мы ўсе носім квіток у кішэні (Soul). Гэты квіток будзе прапанаваны ад нас, ад Бога , калі прыйдзе час. Ён можа прыйсці ў сне, ён можа прыйсці за абедзенным сталом, калі вы ў трэнажорнай зале, калі вы едзеце па шашы. Як Ісус сказаў: «Мы не ведаем ні дня , ні гадзіны.»   Хіба гэта не дзіўна, што мы проста ісці пра жыццё , не думаючы пра дробных дэталях? «Па – першае, некаторыя людзі знаходзяць , хто адмаўляецца прыняць нашу Найсвяцейшую Веру. Ць – другое, тыя , хто прыняў , што вера адважыцца здзейсніць грэх. «Пекла і яго Пакуты стар. 1    святой Bellarmine зацвярджэнне так вельмі дакладна. З таго часу Ісус Хрыстос хадзіў па зямлі да яго смерці на крыжы і уваскрос з мёртвых , каб сядзець праваруч Айца. Калі многія мужчыны і жанчыны Бога хадзілі прапаведаваць пра Касцёл і як жыць святой і праведнай жыццём да сённяшняга дня ў 2018 годзе, многія, многія людзі адмаўляліся верыць у Бога. Многія пойдуць аб і кажуць , што ён не існуе. Горш таго , той , хто кажа , «Я ўжо прыняў Ісуса як свайго Госпада і Збаўцы) пакуль яшчэ грэх, па- ранейшаму парушаюць усе дзесяць запаведзяў ці нават забіць сваю ўласную сумленне, прымаючы тое , што грамадства кажа ім. Іўрыт 09:27 «І сапраўды так жа , як гэта вызначана ў мужчын памерці адзін раз, а потым суд».

святой Bellarmine заявіў , што мы не ў Christian на гэтых трох кропках.   « Ва- першых, адсутнасць ўліку. Два і Тры Няведанне з – за любові да сабе «Пекла і яго Пакуты стар. 3 Калі мы вырашылі грэх, мы не думаем пра наступствы нашых дзеянняў. Мы дагналі «у запале» , як яны кажуць. Мы ігнаруем той факт , што наш грэх гэта не проста «асабісты грэх», але гэта ўплывае на нас , калі мы маем сям’ю. Ex. Маці, бацька, брат, сястра, жонка і г.д.   Гэта ўплывае на нас як чалавечы род, таму што ўсе мы створаны па вобразу і падабенства Божага. Нашы грахі эфект даміно і кожны раз , калі мы грэшым, мы сапраўды стукаем каго – небудзь. Псалтыр 21: 9-10 «Вы будзеце рабіць іх як палаючыя печы , калі вы з’явіцеся. Гасподзь паглыне іх у гневе Сваім; і агонь будзе спажываць іх. Вы знішчыць іх нашчадства ад зямлі, і іх дзяцей з ліку сыноў чалавечых « . Бог Айцец ў шмат разоў старазапаветных папярэджваў людзей пра свае дзеянні ў здзяйсненні асабістых грахоў. З – за што ўпала чалавечую прыроду, ён паслаў святой людзей , каб папярэдзіць народ Ізраіля , каб адвярнуцца ад граху. У нас ёсць асабістае няведанне дзеянні , якія мы здзяйсняем. Можа быць , нашы бацькі не сказалі нам, што жывы пэўны лад жыцця, мы не толькі шкодзіць сабе, але іншыя вакол нас. Або , што мы не ведаем пра кошт нашых грахоў. Гонар любімы грэх д’ябла. Мы заўсёды хочам , каб адчуваць сябе адказным і ў кантролі. Ён і яго дэманы , якія штурхаюць гэта вельмі цяжка. Чаму? Таму што гэта быў першы грэх (Гонар, сябелюбнасць) , які выгнаў іх з раю.Калі мы грэшым, мы кормім цёмную запал ў нашай ўласнай асобы. У якасці прыкладу, піць не грэх, але гэта можа стаць грахом , калі вы п’яце занадта шмат і п’юць. Калі ты п’яны, вы не можаце думаць прама , а затым жывёльная запал , што Арыстоцель кажа пра тое, бярэ над пачуццямі. Затым мы хочам , каб знайсці каго – то , каб вярнуцца дадому з. Вам не ўсё роўна , калі ў іх ёсць сябар / сяброўка / жонка. Усе , што вам трэба зрабіць , гэта выканаць сваю самахоціліся запал. Такім чынам, вы спытаеце свайго сябра , каб пераканаць іх у тым, што вы вялікі чалавек. Можа быць , яны занадта п’яныя. Вы абодва згодныя з тым , каб мець трохі задавальнення , і вы пакінуць клуб.   Пасля таго, як вы прыйшлі ў пакоі матэля, вы разумееце , што вы зрабілі няправільна, і вы атрымаеце вашу вопратку і сысці. Вы спрабуеце усё магчымае , каб проста забыцца на ўсё. Ваш муж тэлефануе вам па тэлефоне, цікава , дзе вы знаходзіцеся. Гэта не паходзіць на каго вы ведаеце , ня так? Мы не спрабуем здзейсніць такое глупства. Тым ня менш, гэта здараецца з самымі лепшымі з нас. Мы ўсе трапляюць у спакусу , так ці інакш. Мэта складаецца ў тым, каб пазбегнуць дрэннага будучага лепшага , што мы можам і жыць у Хрысце.

 

«Вядома, Бог ніколі б не адкупіў мяне і так вялікая цана і пераносіў так шмат рэчаў тут , на зямлі , дзеля мяне, калі на рахунку аднаго блюзнерскі ці якога – небудзь іншага злачынства, ён меў на ўвазе , каб звязаць мяне з вечнай вязніца? “ Пекла і яго Пакуты стар. 7    Так, нават нягледзячы на тое , што Бог міласэрны Бог, ён усё яшчэ Бог , які патрабуе ўліковага запісу для нашых дзеянняў. Ён скінуў Люцыпара з неба з анёламі , якія звярнуліся да яго , і ўкінуць іх у пекла.   Вы не думаеце , што калі вы памерлі з аднаго смяротнага граху, ён не паслаў бы вас таксама?Смяротны грэх ёсць грэх , які робіцца добраахвотна, ведаючы , што гэта супраць запаведзяў Божых , і вы ўсё яшчэ пайшоў наперад і зрабіў гэта ў любым выпадку , каб выканаць свае ўласныя страсці.   Калі б я здзейсніў смяротны грэх, і я меў магчымасць пакаяцца , і я адмовіўся, то так, я буду ўзначальваць там таксама.   CCC 1034- «Езус адназначна сцвярджае , што” пашле анёлаў Сваіх, і збяруць усе зладзеяў, і ўкінуць іх у печ вогненную, і што ён будзе прамаўляць асуджэнне; «Адыдзіце ад Мяне, праклятыя, у агонь вечны» Ісус Хрыстос папярэджваў шмат разоў у Бібліі ,што пекла з’яўляецца вельмі рэальным , і вы можаце і будзе накіраваны туды з вас не адвярнуцца ад сваіх грахоў! «Нягледзячы на тое, што Бог палюбіў нас з моцнай любоўю і паслаў Сын Свайго да нас і завяшчаў , што ён пакутуе і церпіць так шмат рэчаў для нашага вызвалення, але , нягледзячы на гэта, ён усё роўна пакарае нас з вечнымі пакутамі , калі мы дэзертыраваць ў лагер праціўнік і здрадзіць цытадэлі нашых душ да дэманам “.   Пекла і яго Пакуты стар. 8    Калі мы грэшым, мы даем дазвол на дэман ўзяць у рукі нас. Гэта ланцуга , якія звязваюць нас з гэтым ганьба. Толькі праз сакрамэнт споведзі, Absolution з прыходам з рук святара, адзін можа разарваць ланцугі граху і дараваць нам ласку , неабходную , каб Святы Дух зноў жыве ў нашых сэрцах.  CCC 1037- «Бог не прызначае нікога , каб патрапіць у пекла, таму што гэта, валявыя Адвярнуўшыся ад Бога (смяротны грэх) не з’яўляецца неабходным, і захаванне ў ёй да канца.»

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: