Το Μυστικό της Συγχώρεσης

Ιωάννης 20: 22-23 “Έλαβε το Άγιο Πνεύμα. Αν συγχωρείς τις αμαρτίες οποιουδήποτε, συγχωρούνται. αν διατηρήσετε τις αμαρτίες οποιουδήποτε, διατηρούνται. »Ο Ιησούς Χριστός, βασιλιάς του Σύμπαντος, καθιέρωσε την εκκλησία του με τον Πέτρο. Έδωσε επίσης αμαρτίες αμαρτίας. Αυτή η εξουσία έχει μεταβιβαστεί στον τοπικό σας ιερέα. Τα χέρια ενός Ιερέα είναι ευλογημένα. Ήταν η πράξη της Χριστιανικής Καθολικής Εκκλησίας του Αγίου Πνεύματος.

CCC 1449- “Είναι το μυστήριο της συγχώρεσης, ήταν η θυσία του Θεού και του ευαγγελίου”. . Είναι εκπρόσωπος του Χριστού. Απόκρυψη ορισμένων αμαρτιών. Τι νιώθεις. Ή ίσως αισθάνεστε τόσο άβολα Αλλά μην κρύβετε τίποτα. Εάν έχετε μια κακή εξομολόγηση, τότε έχετε μια διπλή θνητή αμαρτία. Δεν τον ενοχλούσε και αναρωτιόταν αν πέθανε. St. Ο Παύλος λέει: “Αν χάσετε την ειρήνη του μυαλού σας.” Ο καθένας πρέπει να δει από το κύπελλο. Για εκείνους που τρώνε και πίνουν, δεν θέλουν να φάνε. Ο αριθμός σας έχει κοιμηθεί. Αλλά αν είμαστε πιο διακριτικοί, δεν θα είχαμε μια τέτοια κρίση. Ωστόσο, όταν καταδικάσαμε τον κόσμο, έχουμε καταδικαστεί με τον κόσμο. δεν μπορείτε να τα δείτε. Δεν είναι καλή ιδέα. Όταν αναγνωρίζουν πλήρως τις αμαρτίες τους ενώπιον του Θεού. Αυτό είναι το πρώτο βήμα προς την επούλωση ολόκληρου του ατόμου. Μερικοί άνθρωποι θεραπεύονται σε μία βολή, μερικοί χρειάζονται χρόνο και ίσως και χρόνια. Αλλά ο Θεός θέλει να είναι ελεύθερος. Είναι βασιλιάς του βασιλείου.

St. Ο Αμβρόσιος λέει για την εκκλησία: “Υπάρχουν νερό και δάκρυα. “Συγγνώμη ο Πέτρος για την άρνηση του τρεις φορές. Μετά την Ανάσταση του Κυρίου, μια τριπλή επιβεβαίωση της αγάπης γι ‘αυτόν. Ο Ιησούς μας δίνει ένα άλλο μυστήριο επούλωσης. Είναι γνωστό ως το χρίσμα των ασθενών. James 5: 13-16 “Πρόβλημα;” Ας προσευχηθούμε. Είναι κάποιος ευχαριστημένος; Αφήστε τους να τραγουδήσουν τραγούδια επαίνους. Είναι μεταξύ σας; Πρόκειται για ζήτημα του Κυρίου. Το άτομο καλά? ο Κύριος θα τους αναστήσει. Αν έχουν αμαρτήσει, θα τους συγχωρεθούν. Μπορείς να θεραπεύσεις. Η προσευχή ενός δίκαιου ατόμου είναι ισχυρή και αποτελεσματική ».

CCC 1442 – “Εστάλη σε εσάς”: “Να είστε Θεά CCC “1450 -” Θεά της Αγάπης “και” ειρήνη ” , βρείτε τον ιερέα και στη συνέχεια να του πείτε την αλήθεια. Πες του όλα όσα σας ενοχλούν. Μπορείτε να έχετε κάνει καλύτερα. Αν προσπαθείτε να απαλλαγείτε από αυτό; Ο Ιησούς σας αγαπά. Έδωσε την ευκαιρία να σας βοηθήσει να σμήνος. Η Θυσία της Θείας Λειτουργίας. Πρέπει να είστε σε θέση να φτάσετε στον ουρανό. Εάν είστε γυναίκα 30, 40 ή 50 ετών. Σας συνιστώ να προσευχηθείτε το Ροδαρίο ή το Θεϊκό Έλεος. Βοηθώντας την να το φέρει επάνω. Ήταν ο θάνατός της. “Ακόμη και αν μπορείτε να σώσετε την ψυχή σας” “Το μυστικό του ζωντανού Ροδαρίου” Ουράνια Μητέρα Ευλογία

Όταν το κάνετε ομολογώντας τις αμαρτίες σας. Ο ιερέας θα σας δώσει ένα στυλό. ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΜΗΝ ΝΑ ΚΑΤΩΘΕΙΤΕ Ή ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΣΑΣ. Είναι έτοιμος να σας δώσει απολύσεις. CCC 1449- Ο Θεός, ο Πατέρας των ελεεινισμών,
μέσω του θανάτου και του γιου του
έχει συμφιλίσει τον κόσμο με τον εαυτό του
και έστειλε το Άγιο Πνεύμα μέσα μας
για τη συγχώρεση των αμαρτιών.
μέσω του υπουργείου της εκκλησίας
μπορεί ο Θεός να σας δώσει χάρη και ειρήνη,
Υιός του Αγίου Πνεύματος.
Όταν ακούω αυτά τα λόγια, μπορώ να πω αυτά τα λόγια μέσω του ιερέα. Πώς μπορώ να βρω από αυτό το ισχυρό μυστήριο. Σ ‘αγαπώ για τη σωτηρία σου. Ακριβώς όπως συγχώρησα Συγχωρήστε μας. Γεια σου, δεν είμαι σίγουρος τι θέλει να κάνει η κόλαση. αιώνια ζωή. Είναι αλήθεια ότι θα το καταστήσει δυνατό. Το ζητούμε μέσω του Χριστού του Κυρίου μας. Αμήν.
Ειρήνη και καλή διαμονή,
Aaron jp

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: