Ευχαριστιακός προβληματισμός από το Ευαγγέλιο του Λουκά του Ευαγγελιστή

Το όλο ευαγγέλιο του Λουκά είναι γεμάτο ελπίδα. Μοιράζεται τη μαρτυρία και τις εμπειρίες που είδε ως μαθητής του Χριστού. Ευχαριστώ τον Παντοδύναμο Θεό.

Η Γέννηση του Ιησού προείπε τον Λουκά 1: 26-38
Είναι ένα νεαρό Εβραϊκό κορίτσι. Είναι Πατέρας της Θεοτόκου. Είναι Ημέρα του Θεού! Σας ευχαριστώ, Κύριε, έχετε επιλεγεί. Δεν υπάρχει τίποτα όπως ο διάβολος.

Οι δοξασίες της Μαρίας Λουκά 1: 46-55
Η Μαρία, ο ξάδελφος του ξαδέλφου της Όχι, ταπεινά δηλώνει ότι επαινεί Είναι σπουδαίο πράγμα. Ο Θεός μας θα στείλει τον Υιό Του. Η αγάπη του για μας. Μπορούμε πάντα να μας αγαπάμε τόσο πολύ.

Η Γέννηση του Ιησού στη Βηθλεέμ Λουκά 2: 7
Πήγε για να κάνει το δρόμο του προς την απογραφή. Ο Υιός του Θεού έχει έρθει. Δεν έρχεται σε δόξα, Ευχαριστώ για τον Θεό μας, όποιος μας αγαπά τόσο πολύ!

Ο Ιησούς ξεπερνώντας τον πειρασμό του διαβόλου Λουκάς 4: 1-12
Ο Ιησούς μετά από νηστεία για σαράντα ημέρες, τώρα αντιμετωπίζει τον κόσμο. Ιησούς “,” Είναι γραμμένο, “Είναι γραμμένο,” Είστε λατρεμένος ” να μην δελεάσεις τον Κύριο τον Θεό σου ». Δεν έπρεπε να επιστρέψει. και προσπαθούν να φέρουν άλλους στον ουρανό. Παντοδύναμος Θεός, ξεπέρασα τον πειρατή και τους κακούς τρόπους του. Είναι μια καλή ιδέα να διευκολύνετε την ψυχή σας να την ενισχύσει.

Ο Ιησούς παραδίδει έναν άνθρωπο από ένα κακό πνεύμα Λουκά 4: 31-37
Ο Ιησούς Χριστός, ο Υιός του Θεού το βασίλειό του. Έχει ειπωθεί ότι μπορείτε να το χτίσετε. Το όνομά σας είναι Άγιος Κύριος. Κάθε γόνατο θα λυγίσει, κάθε γλώσσα ομολογεί, ότι ο Ιησούς Χριστός είναι Κύριος!

Ο Ιησούς τροφοδοτεί τα πέντε χιλιάδες Λουκά 9: 10-17
Οι μαθητές Δίδαξε τους μαθητές. Ευλόγησε το φαγητό. Για τον Θεό, θα είναι συμπόνια για τον λαό του. Τα σώματά μας, αλλά θέλουμε επίσης να σας ταΐσουμε!

Ο Ιησούς στέλνει τους εβδομήντα έξω από τον Λουκά 10: 1-12
Η συγκομιδή είναι άφθονη, αλλά οι εργάτες είναι λίγοι. Σας έχουμε δώσει την ειρήνη του μυαλού, τον Τίμιο Σταυρό, την Αποστολική Εκκλησία. Μπορείτε να στείλετε τις πεινασμένες ψυχές για τον Χριστό.

Ο Ιησούς μας διδάσκει πώς να προσεύχομε τον Λουκά 11: 1-4
Ένας από τους μαθητές του ήθελε να ξέρει πώς να προσεύχεται. Ο Ιησούς διδάσκει τον “Πατέρα, που απονέμεται να είναι το όνομά σας. Η Βασιλεία σας έρχεται. Δώστε καθημερινά το καθημερινό μας ψωμί. και συγχωρέστε τους εαυτούς μας συγχωρήστε όλους όσους είναι χρεωμένοι σε μας? και δεν μας οδηγεί σε πειρασμό. ” Ο Ιησούς είναι ο βασιλιάς του σύμπαντος, αυτή είναι η πιο σημαντική προσευχή. Ποιος μπορεί να φτάσει σε αυτόν; Μπορούμε να συγχωρούμε πάντα εκείνους που μας προσβάλλουν στην καθημερινότητά μας.

Ο Ιησούς καθιερώνει την Ευχαριστία Λουκά 22: 14-20
Ο Ιησούς πέρασε αυτή την τελευταία ημέρα του Πάσχα με τους μαθητές του. Ευλογημένο. Σας ευχαριστώ, ωσέβαστο Δάσκαλο, για να σας δώσω. Οι Άγιοι Ιερείς μας που γιορτάζουν αυτή τη μάζα, βοηθούν να μας φέρουν τη Βασιλεία Σου.

Ιησούς 23: 40-43
“Και είπε, Ιησού, μπορείτε να έρθετε στη βασιλική σας δύναμη. “Είμαι εδώ για να σας δω, σας δείχνονται στον εγκληματία του. Αναγνωρίζει τις αμαρτίες του και ζητά τη συγχώρεση. Δεν τον απομάκρυνασες, αλλά τον αγκάλιασες στο στήθος σου. Μπορείτε να μας βοηθήσετε κατά τη διάρκεια της τελευταίας ώρας του θανάτου μας. Μπορείτε να φτάσετε σε σας μόνο με τη χάρη και το έλεός σας.

Ο Ιησούς πεθαίνει στο σταυρό Λουκά 23:46
Το κάνω το πνεύμα μου! “Είναι το πνεύμα μου!” Ο Θεός Πατέρας. Είμαι ευγνώμων για την ειρήνη του μυαλού. Όλος ο κόσμος του Θεού.

Η Ανάσταση του Ιησού Λουκά 24: 1-12
Βρήκαν εκεί. Αλλά είναι ο Θεός του Θεού Όχι μόνο αφαιρώντας τις αμαρτίες μας, αλλά και συνθλίβοντας τη δύναμη του θανάτου. Σεβασμός των Νεκρών και της Ανάστασης των Νεκρών. Μπορείτε να μας δώσετε τις αμαρτίες σας και να μας βρείτε αντάξια να εισέλθετε στη Βασιλεία σας.

Ο Θεός ο Πατέρας, ο Θεός ο Υιός. Για τα λόγια στον κόσμο. Σας ευχαριστώ που επιλέξατε τον Λουκά ως ευαγγελιστή. Οι χριστιανοί μας να μας καθοδηγούν για να είμαστε καλύτεροι. Μάιος ο Ζωντανός Λόγος του Θεού φέρνει την εκπλήρωση στην ύπαρξή μας. St. Ελπίζουμε ότι πρέπει να πάτε στον ουρανό. Φέρτε τις ψυχές σας στον Χριστό μέχρι το τέλος των αιώνων! Αμήν!

Happy Thanksgiving,
Aaron jp

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: