Τα Ιερά Χέρια της Βασιλικής Ιεροσύνης του Χριστού

«Είμαι ο δρόμος, η αλήθεια και η ζωή. Ιωάννης 14: 6 Ο Ιησούς Χριστός, ο Υιός του Ζωντανού Θεού, είπε αυτά τα ισχυρότερα λόγια στους μαθητές του. Αφού παρακολουθήσετε την Μεγάλη Επιτροπή να του «δώδεκα μαθητές να βγουν έξω στον κόσμο και να κάνει Μαθητής ή όλοι ένα.» John 20: 21-22 Από τον πρόεδρο του Πέτρου όλη τη διαδρομή προς τον ιερέα της ενορίας μας, που είναι η άμεση αντιπρόσωπος ή Τον Χριστό στις κοινότητές μας, στον κόσμο. Ποτέ δεν τα σκεφτόμαστε παρά απλούς κανονικούς άνδρες. Οι άνδρες διακρίνουν την αλήθεια του Παντοδύναμου Θεού από την ιστορία και την οργή για το «ειδικό σταυρό» και το φασκόμηλο. Αυτοί είναι οι δάσκαλοι μας που θα μας οδηγήσουν, θα μας διδάξουν για το θέλημα του Πατέρα.

CCC 1539 “Αλλά μέσα στον λαό του Ισραήλ, ο Θεός να επιλέξει μία από τις δώδεκα φυλές, αυτή του Levi, και να την χωρίσει για τις λειτουργικές υπηρεσίες. Ο ίδιος ο Θεός είναι κληρονομιά. “Ο Ιερέας” διορίζεται να ενεργεί εξ ονόματος των ανθρώπων σε σχέση με τον Θεό, να θυσιάσει δώρα και θυσίες για αμαρτίες. Η ιεροσύνη ξεκίνησε και επιλέχθηκε από τον Θεό τον Πατέρα αφού οι Ισραηλίτες ήταν ελεύθεροι από τα χέρια της Αιγύπτου. Αλλά αν κοιτάξουμε πιο βαθιά μέσα στην Παλαιά Διαθήκη, μπορείτε να διαβάσετε στη Γένεση 14: 18-20 μετά Άβραμ κέρδισε μια μεγάλη νίκη «Και ο Μελχισεδέκ βασιλεύς του Σάλεμ brought` από το ψωμί και το κρασί? Ήταν ιερέας του Θεού Πάνω. Και τον ευλόγησε και είπε: “Μακάρι να είσαι ο Αβραμάς από τον Θεό Ανωτάτο, τον κατασκευαστή του ουρανού και της γης. και ευλογημένος ο Θεός ανώτερος, ο οποίος έχει παραδώσει τους εχθρούς σας στα χέρια σας “Ο Θεός Πατέρας θέλησε τον εκλεκτό του λαό να μάθει για αυτόν και να τον λατρέψει. Ο Θεός θα τη συνήγαγε συνήθεια συναντήθηκε. «Ο Κύριος zegt στον Μωυσή, Ααρών και να τους γιους του με im, και τα ενδύματα, και το λάδι του χρίσματος, και ο ταύρος ή την αίσθηση που προσφέρει, και τα δύο κριάρια, και το καλάθι ή unleaved ψωμί? και να συγκεντρώνει όλες τις εκκλησίασμα στην πόρτα της σκηνής ή συνάντηση «Λευιτικό 8: 1-4 Αφού ο Μωυσής προσφέρει αυτά τα στοιχεία πριν από την Κύριος ο Θεός σου, ο Θεός ευλόγησε τον Ααρών και από τότε, η φυλή ή Levi η ομάδα επέλεξε να είναι ο «Βασιλική ιεροσύνη» μέχρι εικονολήπτες Ιησού Χριστού στον κόσμο ως άνθρωπος και έγινε η αληθινή Αρχιερέα, προκειμένου να προσφέρει την τέλεια θυσία του εαυτού του στον Σταυρό για να μας φέρει την ενότητα με την αγάπη του Πατέρα του.

Η Αγία ιεροσύνη συνεχίζει να κάνει το έργο του Υιού του Θεού εδώ στη γη. Ο Άγιος Πατέρας είναι ο Vicar του Χριστού πάνω στη γη. Στ Ο Πέτρος ήταν ο πρώτος πάπας που όρισε ο ίδιος ο Χριστός (Ματθαίος 16: 17-19) Από τους Καρδιναίους, τους Επισκόπους και τους Κληρικούς παγκοσμίως. Τα κράτη μέλη μπορούν να λάβουν μέτρα για την καταπολέμηση της φτώχειας. Είμαστε όλοι δημιουργημένοι με την εικόνα του Θεού. Επειδή ο Θεός αγαπούν τη δημιουργία του και θέλει να έχει την ένωση μαζί τους, έχουν ασφαλιστεί ότι αφού ανέβηκε στο δεξί χέρι του Πατέρα, που στέλνει τους αποστόλους του, ο οποίος θα πραγματοποιήσει τις εντολές του. Ο καθήκον του Ιερέα είναι είκοσι τέσσερις ώρες την ημέρα, επτά ημέρες την εβδομάδα, τριακόσιες εξήντα πέντε ημέρες το χρόνο. Το Μυστήριο των Αγίων Γραμμάτων αφήνει ένα αποτύπωμα πάνω σε μια ψυχή, ένα ιερό χαρακτήρα που δεν μπορεί ποτέ να ακυρωθεί. Κάθε Ιερέας είναι θύμα ψυχής με τον Χριστό. Ο Χανς έσβησε και πρόσφερε την προσφορά του με τον Χριστό Κορσφόστε για τη σωτηρία των ψυχών. Πιο συγκεκριμένα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το κουρτίνα με το ζαμπόν (νόμος Cannon 882). Τα χέρια ενός ιερέα είναι ευλογημένα. Ξαφνικά καταλήγουν στον ουρανό ή στην κόλαση, είναι για πάντα ιερείς! Η ευθύνη είναι μεγάλη για αυτές τις επιλεγμένες ψυχές. Θα κριθούν για το πώς θα οδηγήσουν το κοπάδι τους. Το βουνό κατοικεί στο σπίτι του ανθρώπου με σκοπό την προστασία των θεών του κόσμου. Είμαστε όλοι ανθρώπινοι. Πτώση των πλασμάτων που χρειάζονται το Έλεος του Χριστού. Ως καθολική εκκλησία, έχουμε ένα καθήκον, όπως ο Εκκλησιαστικός Πολέμιος εδώ στη γη, να προσευχηθούμε για τους ποιμένες μας.

CCC 1568 «Όλες οι ιερείς, οι οποίοι μετά την ανασύσταση με τη σειρά της Ιεροσύνης από το μυστήριο της παραγγελίες, συνδέονται μεταξύ τους με μια οικεία μυστηριακή Αδελφότητα». Από τον Άγιο Παύλος στον Αγ. Ο Πάπας Ιωάννης Παύλος ο Μεγάλος, όλοι συμμετείχαν στην ενότητα της αγάπης του Χριστού. «Για το Θεό τόσο αγαπάτε τον κόσμο, ότι εκατό του μονογενή Υιού, που ονομάζεται Όποιος πιστεύει στον im ποτέ δεν θα πεθάνει, αλλά να έχει αιώνια ζωή.» Ιωάννης 3:16 Ένας ιερέας Χορηγήστε βαπτίσεις για να φέρει νέους στην πίστη και να τους σώζει από την αρχική αμαρτία. De leverer Holy Communion σε εκείνους που είναι έτοιμοι να προχωρήσουν ένα βήμα πιο κοντά στο σώμα του Χριστού. Ο Τοπικός Επίσκοπος συνειδητοποιεί ότι ο κόσμος πρόκειται να είναι πολύ τραχύς για το νέο Χριστιανό, που διαχειρίζεται τον Τάγμα της Επιβεβαίωσης. Ζητάει από το Θεό να έρθει το Άγιο Πνεύμα στον νέο Χριστιανό για να του δώσει τη σοφία και τη χάρη που απαιτούνται για να μείνει με τον Ιησού. Ο ίδιος επίσκοπος ορίζει αλλά να γίνει νέος ιερέας και διάκονοι για να συνεχίσει την ατελείωτη γραμμή υπηρεσίας προς τον Θεό για τον λαό του. Η ένωση των δύο ανθρώπων (άνδρες και γυναίκες), που ο Θεός Πατέρας εντάχθηκαν αρχικά τον Αδάμ και την Εύα μαζί, ιερά δεσμά του γάμου ευλογεί τον γάμο και τους δίνει τις Χάριτες να είναι γόνιμη και να πολλαπλασιάζονται. Ο δεύτερος λόγος είναι ότι ο αριθμός αυτός είναι πολύ μεγάλος και δεν μπορεί να ξεπεραστεί. Το μεγαλύτερο από αυτά τα έλεος είναι η συγχώρεση των αμαρτιών στο μυστήριο της συμφιλίωσης. Ακριβώς όπως ο Ιησούς συγχωρεί έναν άνθρωπο προτού τα θεραπεύσει, ένας ιερέας που ενεργεί για λογαριασμό του Χριστού, προσφέρει αυτό το ίδιο έλεος σε εσάς και εμένα. Αυτό είναι το πρώτο βήμα της θεραπευτικής διαδικασίας και η ευκαιρία να είναι πιο κοντά στην Αγία Τριάδα. Όταν κάποιος είναι άρρωστος ή κοντά στον θάνατο, ο ιερέας παρέχει επίσης το Viaticum. Ανατρέξτε στην ενότητα “Προσωπικά εργαλεία” στην ενότητα “Αλλαγή γλώσσας”. Ένας ιερέας είναι μαζί μας κάθε βήμα στη ζωή μας. Από τη Γέννηση στο Θάνατο, ένας Άγιος άνθρωπος είναι εκεί για να φέρει καθημερινά το φως του Χριστού στις ζωές μας.

Ματθαίος 26: 26-28 “Τότε, όταν έτρωγαν, ο Ιησούς πήρε ψωμί και ευλόγησε και το έσπασε και το έδωσε στους μαθητές και είπε: “Πάρτε, φάτε? αυτό είναι το σώμα μου. “Και πήρε ένα δισκοπότηρο, και όταν είχε ευχαριστήσει, το έδωσε σε αυτούς, λέγοντας:” Πιείτε από όλους εσάς. Γι ‘αυτό είναι το αίμα μου της εθελοντικής συμφωνίας, το οποίο χύνεται χάρη πολλών για άφεση της ποινής «Αυτό είναι το πιο ιερό θησαυρό ότι ο Ιησούς Χριστός εμφανίζεται στους μαθητές του. Το ίδιο το ψωμί και το κρασί που μεταμορφώνεται στην Ινδία, τη Γερμανία, την Ιαπωνία, τις Ηνωμένες Πολιτείες, την Αφρική στη γίνει το ζωντανό σώμα και το Αίμα του Κυρίου μας Ιησού Χριστού να είναι zegt αυτή τη στιγμή που γράφω αυτό το blog! Ο Γολγοθάς θυμάται κάπου, από κάποιον ιερέα στον κόσμο! Κάποιος τίθεται στη φυλακή, βασανίζεται και σκοτώνεται για τον εορτασμό αυτών των ιερών μυστηρίων! Μήπως το αίμα των μαρτύρων φέρνει περισσότερους ανθρώπους στην πίστη και το έλεος του Χριστού μπορεί να σπάσει όλη τη σκληρότητα των καρδιών. Όλοι οι Χριστιανοί έχουν καθήκον στον ιερέα. Μια κοινωνία χωρίς ιερέα δεν θα βελτιωθεί. Ακολουθούν δύο αποσπάσματα από τους αγίους. Στ John Vianney είπε: “Αφήστε ένα μέρος χωρίς ιερέα και μετά από 20 χρόνια, ο άνθρωπος αρχίζει να λατρεύει τα ζώα” St. Φραγκίσκος της Ασίζης zegt, «Αν θα πρέπει να πληρούν έναν άγγελο και έναν ιερέα, που ό, τι παροχές πρώτης χαιρετήσει τον ιερέα, για τον άγγελο είναι φίλος του Θεού, ενώ ο ιερέας είναι υπουργός του Θεού.»

Αυτή τη στιγμή είμαι μια έρευνα για να γίνω μέλος της τρίτης τάξης της Δομινικανής. Για μένα αυτό είναι μια μακρά διαδικασία. Προσεύχομαι επίσης για μείωση, ζητώντας από τον Κύριο εάν θέλει να γίνω διάκονος και να υπηρετήσω την εκκλησία του. Εκτιμώ τον Ιερέα που έχει προσευχηθεί μαζί μου, με οδήγησε, με επίπληξη μερικές φορές και μου πρόσφερε τα μυστήρια όταν τα χρειάζονταν περισσότερο. Είμαι ευγνώμων γι ‘αυτά αλλά που έχουν πει ναι στον Θεό. Χωρίς αυτούς, δεν θα είχαμε μια εκκλησία για να συνεχίσουμε να αντλούμε τη δύναμη για να πολεμήσουμε σε αυτόν τον κακό κόσμο. Θα χαθώ στη φωτιά της κόλασης με το Έλεος του Θεού και έναν ιερέα που θα με οδηγήσει πίσω στην πτυχή. Επιτρέψτε μου να ολοκληρώσω με αυτή την προσευχή,

Αιώνιος Πατέρας, Υιός και Άγιο Πνεύμα, σας πάμε για την ίδρυση της εκκλησίας σας με την Αγ. Peter. Σας ευχαριστούμε που κρατήσατε την εκκλησία ζωντανή σε όλα αυτά τα χρόνια. Σας ευχαριστούμε για το δώρο που δώσατε σε αυτούς τους επιλεγμένους ανθρώπους για να είστε θύμα ψυχής για σας. Ξέρουμε ότι δεν είναι τέλειοι. Ξέρουμε ότι είναι αμαρτωλοί ακριβώς όπως εμείς. Σας παρακαλούμε, μέσα από τη μεσολάβηση της Άπειρης Σύλληψης, να διαφυλάξετε τους ειδικά επιλεγμένους από τον Υιό της, για να τους βοηθήσετε μέσα από τις προσωπικές δοκιμασίες. Να τους παρηγορήσει όταν είναι μόνοι. Για να τους δώσουμε το θάρρος να καταπολεμήσουμε τους πνευματικούς και φυσικούς εχθρούς. Ότι το ναι τους μπορεί να φέρει περισσότερες ψυχές στον ουρανό. Ο Θεός παραχωρεί το Έλεος της αγάπης σας σε αυτούς τους ανθρώπους από τον Πάπα μας στη Ρώμη στον Ιερέα στην τοπική μας εκκλησία, για να παραμείνει πιστός μέχρι να πάρουν την τελική τους αναπνοή. Αυτό προσευχόμαστε, αμήν. Ο Θεός να σας ευλογεί όλους!
Η ευλογία του Θεού σας έρχεται,
Aaron JP

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: