Прекрасна жертва Христа

Нехай Благословення Всемогучого Бога і союз Святого Духа стануть на сьогоднішній день усіма моїми читачами!
Коли ми думаємо про нашого Господа і Спасителя Ісуса Христа, що приходить до вашого розуму? Милостивий? Доброзичливий? Герой? Я хотів би подумати про Нашого Господа як Чемпіона, який ми такі, як людська раса може працювати і намагатись повторювати в нашому житті. Єврейський Первосвященик був головою левітського класу, якого було обрано, щоб принести жертву нездоланного ягняти перед Всемогутнім Богом у Храмі. Ісус, який Бог створив людиною, є справжнім Первосвящеником, який пропонує себе, безперечною і безгрішною жертвою для Бога Отця. CCC 613 “Христос смерть є одночасно пасхальною жертвою, яка здійснює спокутування людини. Це жертва Нового Завіту, яка відновлює людину в спілкуванні з Богом через прощення гріхів. Так само, як єврейський народ святкував свою першу Пасху, коли Бог готувався доставити їх з єгиптян, посипаючи кров’ю над їхніми фронтами двері спаррингують своїх перворідних дітей. Христос, кров такий префект, запропонував її, коли він був розп’ятий, щоб змити гріхи минулого, теперішнього та майбутнього людського роду.

CCC 1366 “Євхаристія, таким чином, є жертвою (яку переобразують) жертвою хреста” Коли наш Священик, який обраний з послідовності апостолів, святкує цей високий бенкет на зміні церкви, вони переживають Голгофа перед нашими очима. Я знаю, що є деякі з тих, хто вважає, що Ісус насправді не мав на увазі живлення реальної тіла та реальної крові з Івана 6-го розділу, але якщо ви подивитеся на Матвій Chapter 26:26, то Ісус наказав своїм учням: “Візьми та їж, це моє тіло” або Дії 20: 7 “перший день тижня, коли ми зібралися, щоб зламати хліб”, це не просто “символ”, це справжній жест, що переводить цю команду від самого Бога нашого. Він той справжній ягнят, який запропонував себе перед Всемогутнім Богом, щоб звільнити нас від гріха з усієї вічності. CCC 1366 “На останній вечері Христос залишив видиму жертву. (щоб пам’ять про його жертву могла бути повторена до кінця часу) “Коли священик або єпископ піднімає його (господаря) і вимовляє остаточні слова перед нашим Отцем, він піднімає Христа, який перевищує всі імена. Кожне коліно повинно вклонитися, кожен язик на землі повинен зізнатися, що це Ісус, Агнець Божий, який забирає гріхи світу. Блаженні ті, хто стоїть на вечері.

Я відчуваю, що коли ми збираємося як спільнота в нашій Церкві, ми спершу слухаємо написане слово. Живе слово і як наш пастор говорить про сьогоднішнє читання. Ми живемо живим Божим словом. Слово, яке було передане від поколінь до поколінь. CCC 2099 “Правильно пропонувати жертву Богові як знак обожнювання, подяки, моління та причастя”. Коли ми збираємося в церкві, це не просто виконання обов’язку. “Перевірте в коробці”, а потім перейдіть робити все, що ми робимо. Немає! Ми є там, щоб поклонитися Христу! Це наш моральний і духовний обов’язок. Подумайте про це, як це. Бог, котрий є всім потужним і всім знаючим, лише просить вас провести 1 годину … одну годину вашого часу на землі, щоб похвалитися і поклонятися Йому. У вас ще 23 години на день, щоб зробити те, що вам потрібно. Коли ти даєш Господу, він благословить ваш час назад. Я пропоную ці прості кроки, щоб допомогти вам стати більш “Христом” в своєму житті

• Доброчесність – Дайте Господу і чесний час для похвал і поклоніння
• Мужність. Здається, легко прослухати своїх друзів і сказати: “Бог є скрізь, чому мені потрібно йти до церкви?” Будьте сміливими і вертикальними, щоб Бог був вам задоволений! Піти до церкви
• Співчуття – живете життям, де ви не тільки піклуєтесь про тих, хто у вашій сім’ї, а також про тих, кого ти не знаєш. Покажіть милість, що хочеш, щоб Ісус проявив милість.
• Повага. Коли ви знаходитесь в церкві, залишайте свій телефон і продовжуйте спілкуватися до церкви. Пам’ятай … Бог дійсно перед тобою. Я пропоную вам звернути увагу 😊
• Істина – Не приймайте тіло і кров Христа в смертний гріх. Це святотатство, і це може коштувати вам свою душу, якщо не розчарувати
• Честь – Коли ви йдете до церкви, не ходите в футболку і, як ви, повзали з ліжка, йди у свій найкращий і презентабельний перед Магістром
• Лояльність – будь вірним вічному слову Бога. Якщо ми любимо Христа, то ми також повинні взяти наш хрест, як він наказав. Ми повинні радіти своїм стражданням, щоб привести нас до вищої святості.

Ми завжди повинні дякувати Господу. Ми повинні сказати спасибі за дихання, яке ми малюємо. Здатність їсти, пити і пересуватися навколо свого творіння. Коли я був молодшим, я не думав про Бога занадто багато, якщо б я не мав проблем. Не йди до Отця в погані часи, але і в добрі часи! Я рекомендую вам пропонувати стипендії для мас. Чому? Ми всі потребуємо милості Божої. Без благодаті Ісуса Христа ми не можемо врятувати себе. Одна Священна маса, яка пропонується від вашого імені, коли ви живете, коштує більше однієї тисячі, коли ви померли (http://www.philomena.org) CCC 2637 “День подяки показує молитву церкви, коли є Святою Євхаристією святкується Він показує фізичну роботу Спасіння як живу жертву самого себе для прощення гріхів. “Ми є Церква, ми – Тіло Христове у світі. Моліться за душі в чистилищі, бо ваша кохана, хто пішов. Моліться за зцілення церкви, яка знаходиться в середині скандалу прямо зараз. Це нескінченні причини, чому ви можете запропонувати свої стипендії для мас. Бог є великим Богом, він любить нас, коли ми молимося від наших сердець. Вам не потрібно робити двогодинну молитву. Просто виконай це з глибини вашого серця. Проведіть час перед Ісусом у Святій обожнюванні. Я закриваю цю молитву.
Небесний Батько, дякую вам за натхненне слово. Дякую вам за вчителів, які навчають мене про ваше найприносище святе слово. Дякую за те, що запропонували себе живим, дихаючим жертвам перед вашим Отцем, тому що ми не можемо бути врятованими під іншим іменем, то ви, Господь Ісус. Нехай благодать і мудрість Святого Духа продовжують приймати нас і Церкву, ми просимо про це через Христа, Господа нашого, Амінь.
Найкраще
Аарон Дж
Джерела: Біблія Thumper Vol 2, Воскресіння Преса c.2004 AscensionPress.com
Композиція: Катехизм Католицької Церкви, бібліотека Редіресіо Ватикан Десяте друк, червень 2016 р. Переклад англійською мовою авторське право 2006
Катехизм католицького князя, 2-е видання Бібліотека Редіреці Ватикана Двадцять шоста друк, травень 2016 р.
http://www.philomena.org/default.asp для мас, що пропонують для живих або мертвих

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: