Каштоўны ахвяра Хрыста

Дабраславеньне Усемагутнага Бога і аб’яднанне Святога Духа прыйдзе на ўсіх маіх чытачоў сёння!
Калі мы думаем пра Госпада і Збаўцы нашага Ісуса Хрыста, што прыходзіць на розум? Міласэрны? Добразычлівая? Hero? Я хацеў бы думаць, Госпада нашага, як чэмпіён, які мы, як чалавечая раса можа працаваць і паспрабаваць прайграць ў нашым жыцці. Габрэйскі першасьвятар быў кіраўніком лявіт класа, які быў абраны, каб прынесці ахвяру з бязгрэшнага ягняці перад Усемагутнага Богам у храме. Ісус, Які ёсьць Бог стварыў чалавек, праўдзівы Першасвятар, які прапануе сябе, бездакорную і бязгрэшную ахвяру Бога Айца. CCC 613 “смерць Хрыста з’яўляецца як пасхальная ахвяра, што здзейсніць адкупленне чалавека. Гэта ахвяра Новага Запавету, які аднаўляе чалавек у зносінах з Богам праз прабачэнне грахоў. »Падобна таму, як габрэйскі народ святкаваў свае першыя Сабака, калі Бог рыхтаваўся вызваліць іх ад егіпцян, акрапленне крыві над іх перад дзверы спарынг іх першародных дзяцей. Хрыстос, кроў так прэфекта, прапанаваў яго, калі ён быў укрыжаваны, каб змыць грахі мінулага, сучаснасці і для будучыні чалавецтва.

CCC 1366 «Эўхарыстыя, такім чынам, ахвяра (якая зноў прадстаўлена) ахвяра крыжа» Калі наш святар, які выбірае з чарады апосталаў, адзначае гэты высокі свята на алтары царквы, яны перажываючы Галгофа перад нашымі вачыма. Я ведаю, што ёсць некаторыя, што там вераць, што Ісус на самай справе не азначае, ядуць рэальную плоць і кроў рэальнай ад Яна, кіраўнік 6, але калі вы паглядзіце на Матфея Кіраўнік каманды 26:26 Ісуса яго вучні «Вазьміце і ежце, гэта маё цела» або Дзеі 20: 7 «першы дзень тыдня, калі мы сабраліся, каб пераламаць хлеб» яго не проста «сімвал», гэта сапраўдны жэст перажываючы гэтую каманду ад Самога Бога нашага. Ён што праўдзівы адналетак, які прапанаваў сябе перад Усемагутнага Богам, каб вызваліць нас ад граху ад вечнасці. CCC 1366 «На апошняй вячэры Хрыстос пакінуў бачную ахвяру. {Так, што памяць пра яго ахвяры не можа быць паўтораны да канца часу} »Калі святар або біскуп падымае яго ўверх (Host) і кажа апошнія словы перад Ойча наш, ён падымае Хрыста, які вышэй за ўсіх імёнаў. Кожнае калена схіліцца, кожны мову на зямлі, павінен прызнацца, што гэта Ісус, Ягня Божы, Які бярэ на Сябе грахі свету, Шчаслівыя тыя, хто стаіць на вячэру.

Я адчуваю, што калі мы разам, як супольнасць у нашай царквы, мы спачатку слухаць напісанае слова. Жывое слова і, як наш пастар кажа пра сённяшні чытанні. Мы сілкуемся жывым словам Божым. Слова, якое было перададзена з пакалення ў пакаленне. CCC 2099 «Гэта права прыносіць ахвяру Богу ў знак любові, падзякі, прашэнні і зносін.” Калі мы сабраліся разам у царкве, гэта не проста выканаць абавязацельства. А «праверыць у поле», а затым рабіць усё, што мы робім. Няма! Мы тут, каб пакланяцца Хрысту! Гэта наш маральны і духоўны абавязак. Падумайце пра гэта, як гэта. Бог усемагутны і разуменнем, толькі прашу вас правесьці 1 час … адзін гадзіну свайго часу на зямлі, каб праслаўляць і пакланяцца яму. У вас яшчэ ёсць 23 гадзіны ў дзень, каб рабіць тое, што вам трэба зрабіць. Калі вы даяце Госпаду, ён будзе дабраслаўляць ваш час таму. Я прапаную гэтыя простыя крокі, каб дапамагчы вам стаць больш «Хрыстос Centered» у вашым жыцці

Integrity- Аддайце Госпаду і сумленнае колькасць часу для хвалы і пакланення
• Courage- здаецца лёгка проста слухаць вашыя сябры і кажуць, Бог паўсюль, чаму мне трэба ісці ў царкву? Будзьце смелыя і ў вертыкальным становішчы, што Бог можа быць задаволены вамі! Хадзіць у царкву
• Compassion- жыць жыццём, дзе вы не толькі клапаціцца пра тых, хто ў вашай сям’і, але і тых, хто не ведае. Паказаць Ласка вы хочаце, каб Ісус мілаваць.
• Respect- Калі вы ў царкве, застацца з тэлефонам і трымаць размову да пасля таго, як царква. Памятаеце … Бог сапраўды перад вамі. Я прапаную вам звярнуць увагу 😊
• Truthfulness- Не прымаць Цела і Кроў Хрыста ў смяротным граху. Гэта блюзнерства і можа каштаваць вам душу, калі не раскайваецца
• Honor- Калі вы ідзяце ў царкву, не хаджу ў футболцы і глядзіць, як вы вылезлі з ложка, пайсці ў ваш самы лепшы і быць прэзентабельным перад Настаўнікам
• Loyalty- Будзь верны вечным словам Божым. Калі мы любім Хрыста, то мы павінны таксама ўзяць свой крыж, як Ён загадаў. Мы павінны радавацца нашым пакутам, каб прывесці нас да вышэйшай святасці.

Мы заўсёды павінны дзякаваць Госпада. Мы павінны сказаць дзякуй за дыханне, што мы малюем. Магчымасць ёсць, піць і рухацца вакол яго стварэння. Калі я быў маладзей, я не думаю пра Бога занадта шмат, калі я не быў у бядзе. Не хадзіце да Айца ў дрэнныя часы, але і ў добрыя часы! Я рэкамендую прапануюць вашыя стыпендыі для імш. Чаму? Мы ўсе маюць патрэбу ў міласьці Божай. Без ласкі Ісуса Хрыста, мы не можам выратаваць сябе. Адзін Імша прапануецца ад вашага імя, калі вы жывыя, варта больш, чым тысяча, калі вы мёртвыя (http://www.philomena.org) CCC 2637 «Дзень падзякі паказвае малітву ў царкве, калі святой Эўхарыстыі знакаміты. Ён паказвае фізічную працу выратавання як жывую ахвяру сябе дзеля прабачэньня грахоў. »Мы Царква, мы цела Хрыста ў свеце. Маліцеся за душы ў чысцы, для таго, хто любіць сышлі. Маліцеся за вылячэнне царквы, якая знаходзіцца ў цэнтры скандалу прама цяпер. Яны бясконцыя прычына, вы можаце прапанаваць сваю стыпендыю для мас. Бог вялікі бог, ён любіць нас, калі мы молімся з нашых сэрцаў. Вам не трэба рабіць дзве гадзіны малітвы. Проста зрабіце адзін з глыбіні вашага сэрца. Выдаткуйце час перад Езусам у Святым Пакланенне. Я заплюшчваю з гэтай малітвай.
Нябесны Айцец, я дзякую вам за слова натхніла. Я дзякую вам за настаўнік, якія выкладаюць мне аб самым сьвятым слове. Я дзякую вам за прапанову сябе ў якасці жывой, які дыхае ахвяру да нас перад вашым Айцом, таму што мы не можам быць захаваны пад іншым імем не тое Пан Езус. Хай грацыі і мудрасць Святога Духа працягваюць прыходзіць да нас і да Царквы, мы просім аб гэтым праз Хрыста, Пана нашага, амін.
лепшае,
Aaron J
Крыніцы: Біблія Thumper Vol 2 па Ушэсце Прэс c.2004 AscensionPress.com
Compenduim: Катэхізіс Каталіцкага Касцёла, Libreria Editrice Vaticana дзясятаму-друку, Чэрвень 2016 англійская пераклад аўтарскіх правоў 2006
Катэхізіс Каталіцкага Chruch, другое выданне Libreria Editrice Vaticana Дваццаць шосты друку, травень 2016 г.
http://www.philomena.org/default.asp для імш, якія прапануюць для жывых або мёртвых

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: